Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-09-12, 23:48
sakis-33 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Χαλκιδική
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 170
sakis-33 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ναι αυτός δεν το υπολογίζει με τα αμπέρ αλλά με την ποσότητα,και για να ανεβάσει τα αμπέρ θέλει λίγο ηλεκτρολύτη όχι πολύ.
Πριν το αγοράσω τον είχα ρωτήσει στα πόσα αμπέρ πρέπει να δουλεύει και μου είπε 700ml και δε τη μου απάντησε.
ρωτάω..Dear sir
I would like to ask more about this system, what does a car needs with 1400cc gasoline engine (toyota corolla vvti) model 2000?, May 24, 2012 at 10:18 AM
απαντάει..Hi Sakis
I would recommend 700mL per minute in Hydrogen as a starting point. η απάντηση είναι..Στάλθηκε: 3:29 π.μ. Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012..
Επίσης ο διαχωριστής του smart cover έχει μια έξοδο,ενώ εμάς έχει δύο καμία σχέσει..
Άρα εσύ πρέπει να δουλεύει στα 650ml,γιατί εγώ όταν φτιάχνω το μείγμα δίνω τέρμα το ρυθμιστή ένταση και μου δείχνει περίπου 15-18Α και μετά το κατεβάζω και το μετράω με τα μπουκάλια που έκανα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 08:35
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημερα! εχουμε ιδιο δ
ιαχωριστη τωρα, δηλαδη εγω ποσα αμπερ να το δουλευω; 10 μαλλον ε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 14:11
sakis-33 Offline:
Μικρό Μέλος

καλημέρα..Ναι τώρα το πουλάει και στο ebay.
Εγώ τώρα δυο μέρες κάνω μέτρησής και διαπίστωσα ότι για να βγάλει 700ml θέλει περίπου 14Α.
Το πρόβλημα είναι ότι αν ανεβάσεις τα αμπέρ στέλνει υγρό στο κινητήρα, για να αποφύγω αυτό κατέβασα το δοχείο συμπλήρωσης και έτσι λύθηκε το πρόβλημα.Και τα διαχωριστικά δοχεία είναι στο 1/4 και η αφροπαγίδα είναι άδεια..
Στο σχέδιο που σου στέλνω το επάνω μέρος της εξόδου του διαχωριστή,έβαλα στην ευθεία το κάτω μέρος δοχείου συμπλήρωσης εκεί έχω και το φλοτέρ,στο σημείωσα με τον στυλό..
Εσύ ξεκίνα με 10Α και πήγαινε μέχρι 13Α και δε΄στο στην πορεία.
Επίσης δεν χρειάζεται να ανακατεύεις τον ηλεκτρολύτη εγώ το ρίχνω έτσι και γίνεται η δουλεία..
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  img008.jpg
Εμφανίσεις:  10
Μέγεθος:  154,0 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-12, 15:46
NikiforosGT Offline:
Moderator

Καλησπέρα Σακη! ωραιες οι δοκιμες σου! περιμενω και φωτος! το σχημα το εχω και εγω! απο αυτο τα εκανα ολα! λοιπον επειδη δεν ξερω αν τα έχεις διαβασει όλα στο θεμα μου, θα σου πω τι επαθα στην αρχη! δες καταρχην το πρωτο βιντεο :
http://www.youtube.com/watch?v=jx7MkTbiqLI

οπως φαινεται και στο βιντεο ειχα κανει τα εξης λαθη :
1. ειχα παρει διαχωριστη για 2000-3500+ κυβικα!!! 11 πλακες δλδ, δεν χωρουσε μπροστα χαλασα χρηματα παραπανω και υλικα στηριξης και τον εβαλα καπου πισω πανω σχεδον απο το δυναμο! αποτελεσμα υπερθερμανση, κακη ψυξη και παρα πολυ υδρογονο που δεν χρειαζοταν! τελικα αργοτερα το ανοιξα εβγαλα πλακες και το εκανα 6 και το εβαλα μπροστα στον προφυλακτηρα!
2. Τα δοχεια επειδη ηταν απο κατω το φιλτρο βενζινης για να μην τα ξηλωνω καθε φορα ειχα κανει μακριες σωληνωσεις! ετσι ειχα σιφωνισμους και το δοχειο ειδικα του υδρογονου γεμιζε μεχρι πανω υγρα!!! τωρα εκοψα το σωληνακι απο το φιλτρο βενζινης και το εκανα επεκταση και το εχω ποιο μπροστα!
3. Δεν ειχα βαλει υδατοπαγιδα!
4. Δουλευα παρα πολλα αμπερ 18-20!!!

Και σατανικη συμπτωση εχανε λαδια η αντλια υδραυλικου, εσταζαν επανω στην σωληνα εισαγωγης στην τουρμπινα και αυτη ειχε κοπει και τα λαδια μπηκαν μεσα!!! ετσι ανακατευτηκαν με τον ηλεκτρολυτη απο τις αναθυμιασεις του υδρογονου και ολα μεχρι σχεδον την πεταλουδα στο μοτερ ειχαν γινει ασπρα λες και χυθηκε TIDE με νερο μαζι!!!! ολα τα εβγαλα και τα καθαρισα καλα! η σωληνα εισαγωγης αλλαχτηκε με αλλο τροπο και μπηκε υδατοπαγιδα και δουλευω λιγοτερα αμπερ, επισης μπηκε αλλη αντλια υδραυλικου! αν δεις στο θεμα μου τα εχω γραψει ολα και με φωτος. Eπισης οτι δοχεια και να ειχα δεν χωρανε μπροστα γιατι εχω μικροτερο χωρο λογω intercooler και σωληνωσεων του.
Για ολα αυτα ΔΕΝ φταιει το συστημα υδρογονου αλλα η δικια μου λαθος τοποθετηση και οι τυχον ελλειψεις, να το διευκρυνίσουμε αυτο!

Τωρα ακομα και πανω απο 10Α δεν γεμιζουν τα δοχεια με τπτ!!! και στην υδατοπαγιδα μια φορα ειδα κατω κατω λιγο υγρο! ο ηλεκτρολυτης ειναι καλο να ανακατευεται καλα γιατι αφηνει κατω κατω καταλοιπα αν το ριχνεις χυμα μεσα!!! τσεκαρισμενο αυτό! και ποιο πολλα αμπερ να φτανει αν πεσει μεσα πολυς, απλα χαμηλωνεις απο την PWM!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 16-09-12 στις 16:25.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-09-12, 21:03
sakis-33 Offline:
Μικρό Μέλος

Σήμερα έκανα μέτρησής για το πόσο καίει ακριβός, το γέμισα και μετά από 205 χιλιόμετρα πήγα ξανά στο ίδιο βενζινάδικο και το γέμισα με 15 ευρό και τιμή λίτρου 1.766 ευρό εκ΄τον οποίον τα 50 χιλιόμετρα ήταν μέσα στην Θεσσαλονίκη το ανώτατο όριο ταχύτητας στην διαδρομή ήταν 100 Χ/Ω.
Πριν βάλω το υδρογόνο πήγε να με μικτή κατανάλωση από 6 έως 6.5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.Αν τώρα με πηγαίνει από 4,2 έως 4,8 θα είμαι ευχαριστημένος..πιο πολύ δεν μπόρεσα να το κατεβάσω..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-09-12, 21:24
sakis-33 Offline:
Μικρό Μέλος

Νικηφόρε δες και αυτό το σάϊτ για καυστική ποτάσα http://www.agrotikistegi.gr/index.ph...ategory_id=473 και πες μου..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-09-12, 21:27
sakis-33 Offline:
Μικρό Μέλος

Αν δεν σου ανοίγει πας http://www.agrotikistegi.gr/ χημικά και το βλέπεις..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-09-12, 22:00
NikiforosGT Offline:
Moderator

Ναι τα ειδα! οπως σου εχω ξαναπει και τα 2 χημικα κανουν την ιδια δουλεια! δεν υπαρχει κανενα προβλημα! δυστυχως δεν εχω καταφερει να βρω στην Αθηνα Καυστικη ποτάσα! δεν εχει κανεις! απο την σελιδα αυτη δεν λεει να παρεις ειναι μακρια! εκτος αυτου τετοια χημικα επικυνδυνα νομιζω δεν επιτρεπεται να τα στελνουν ταχυδρομικα...
A! μου εστειλε μυνημα ο Bill και λέει να δουλευω με 15-20Α και να δω τα αποτελεσματα αν θελει πανω ή κάτω!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-09-12 στις 22:33.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-09-12, 00:42
sakis-33 Offline:
Μικρό Μέλος

Εγώ σήμερα πήγα σε εργοστάσιο με χημικά στην βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης και βρήκα KOH με καθαρότητα 80% και τιμή 1,60 το κιλό σε συσκευασία 25 κιλά,το κακό ήταν ότι δεν είχαν τους τελείωσε και θα έχουν από τον καινούριο μήνα.Αλλά και 25 κιλά,τι να το κάνω μπάνιο.και χημικά εντός της χώρα τα στέλνουν..και καυστική ποτάσα αν είναι όχι καλή ποιότητα αφρίζει πολύ..
Εγώ πάντως το δουλεύω 14Α και σε πορεία το βάζω και 18Α..
Αν σου λέει 15-20Α τότε τα καλώδια που έβαλα είναι 2.5άρια και είναι στο όριο, γιατί πρέπει να το δουλεύω 17-23Α και τότε θέλει 6άρια καλώδια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-09-12, 09:25
NikiforosGT Offline:
Moderator

Δεν ξερω ποσο ειναι τα καλωδια που εχω βαλει παντως ειναι σχετικά χοντρά! επισης δουλευα ποσο καιρο με 18-20Α (με τις 11 πλακες!!!) και δεν ειχα κανενα προβλημα! πρεπει ομως και το ρελε και η ασφαλεια να ειναι παραπανω! εγω εχω ρελε 40Α και ασφαλεια 30Α. Μου ειπε να δω ποσο χρειαζεται μπορει να θελει και λιγοτερο απο 12Α! δεν το εδεσε και σχοινι κορδονι οτι θελει τοσο! εγω δεν περνω αλλο χημικο μια χαρα ειναι το NaoH!
άσχετο οταν ανοιγεις το συστημα υδρογονου οι στροφες σου στο ρελαντι τι κανουν? ανεβαινουν καθολου ή πεφτουν? ρωταω γιατι γενικα εμενα με ηλεκτρικα φορτια δεν ανεβαζει ρελαντι οπως θα επρεπε (εχω προβλημα μαλλον με την βαλβιδα ICV) και οταν δουλευω το υδρογονο πανω απο 6-7Α, οι στροφες πανε 100 κατω, ενω μεχρι τα 6-7Α ειναι -50 κατω. Φαντασου το πρωι εχω 800 αντι 1000 που ειχα πχ το Καλοκαιρι και με τα φωτα κτλ παει ακομα κατω και εχω ακομα -100 απο το υδρογονο και μενω με 600!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 20-09-12 στις 10:59.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τοποθέτηση Car Dvd, TV,GPS koperton TOYOTA COROLLA VERSO 23 07-10-18 23:42
Τοποθέτηση 2 δαγκανών ανα άκρο NikiforosGT UPDATES 0 24-05-17 11:18
Φίλτρο ελευθέρας ή τοποθέτηση φιλτροχοάνης? Antonishi TOYOTA COROLLA E 12 14 23-12-08 22:18
KW Variant2 αγορά και τοποθέτηση πού billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 8 11-03-08 20:21

Page generated in 0,17545509 seconds (83,46% PHP - 16,54% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:55.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com