Καλησπέρα Σακη! ωραιες οι δοκιμες σου! περιμενω και φωτος! το σχημα το εχω και εγω! απο αυτο τα εκανα ολα! λοιπον επειδη δεν ξερω αν τα έχεις διαβασει όλα στο θεμα μου, θα σου πω τι επαθα στην αρχη! δες καταρχην το πρωτο βιντεο :
http://www.youtube.com/watch?v=jx7MkTbiqLI
οπως φαινεται και στο βιντεο ειχα κανει τα εξης λαθη :
1. ειχα παρει διαχωριστη για 2000-3500+ κυβικα!!! 11 πλακες δλδ, δεν χωρουσε μπροστα χαλασα χρηματα παραπανω και υλικα στηριξης και τον εβαλα καπου πισω πανω σχεδον απο το δυναμο! αποτελεσμα υπερθερμανση, κακη ψυξη και παρα πολυ υδρογονο που δεν χρειαζοταν! τελικα αργοτερα το ανοιξα εβγαλα πλακες και το εκανα 6 και το εβαλα μπροστα στον προφυλακτηρα!
2. Τα δοχεια επειδη ηταν απο κατω το φιλτρο βενζινης για να μην τα ξηλωνω καθε φορα ειχα κανει μακριες σωληνωσεις! ετσι ειχα σιφωνισμους και το δοχειο ειδικα του υδρογονου γεμιζε μεχρι πανω υγρα!!! τωρα εκοψα το σωληνακι απο το φιλτρο βενζινης και το εκανα επεκταση και το εχω ποιο μπροστα!
3. Δεν ειχα βαλει υδατοπαγιδα!
4. Δουλευα παρα πολλα αμπερ 18-20!!!
Και σατανικη συμπτωση εχανε λαδια η αντλια υδραυλικου, εσταζαν επανω στην σωληνα εισαγωγης στην τουρμπινα και αυτη ειχε κοπει και τα λαδια μπηκαν μεσα!!! ετσι ανακατευτηκαν με τον ηλεκτρολυτη απο τις αναθυμιασεις του υδρογονου και ολα μεχρι σχεδον την πεταλουδα στο μοτερ ειχαν γινει ασπρα λες και χυθηκε TIDE με νερο μαζι!!!! ολα τα εβγαλα και τα καθαρισα καλα! η σωληνα εισαγωγης αλλαχτηκε με αλλο τροπο και μπηκε υδατοπαγιδα και δουλευω λιγοτερα αμπερ, επισης μπηκε αλλη αντλια υδραυλικου! αν δεις στο θεμα μου τα εχω γραψει ολα και με φωτος. Eπισης οτι δοχεια και να ειχα δεν χωρανε μπροστα γιατι εχω μικροτερο χωρο λογω intercooler και σωληνωσεων του.
Για ολα αυτα ΔΕΝ φταιει το συστημα υδρογονου αλλα η δικια μου λαθος τοποθετηση και οι τυχον ελλειψεις, να το διευκρυνίσουμε αυτο!
Τωρα ακομα και πανω απο 10Α δεν γεμιζουν τα δοχεια με τπτ!!! και στην υδατοπαγιδα μια φορα ειδα κατω κατω λιγο υγρο! ο ηλεκτρολυτης ειναι καλο να ανακατευεται καλα γιατι αφηνει κατω κατω καταλοιπα αν το ριχνεις χυμα μεσα!!! τσεκαρισμενο αυτό! και ποιο πολλα αμπερ να φτανει αν πεσει μεσα πολυς, απλα χαμηλωνεις απο την PWM!