Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Προφυλακτήρα από ts, επειδή και εγώ ψάχτηκα, λίγο χλωμό να βρούμε μεταχειρισμένο. Όσο ζεις ελπίζεις βέβαια...
|
οψομεθα φιλε μου οψομεθα!!!αν και να πω την αληθεια η εξωτερικη εμφανιση δε με εξιταρει και τοσο πολυ,και δεν τρελενομαι να δινω λεφτα για bodyworks.(αμα ζεις σε πολη ειναι καταδικαμενο απο μικροζημιες)Μπωρω να τι εχω οπως ειναι και να εχω ενα πραγματικο ΧΤΗΝΟΣ κατω απο το καπω???? εεεκει ειναι η καλη φαση!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από makiscorolla
Ωραια η corolla σου,underground αυτοκινητο,το σαββατο κατα τυχη την πετυχα στο κεντρο που την ειχες παρκαρισμενη!Να την χαιρεσαι φιλε μου,κουκλα ειναι.Προφυλακτηρα μεταχειρισμενο ειχα βρει καποτε αλλα σπασμενο απο την μερια του οδηγου στην γωνια και ξενερωσα,για καινουριο μου ειχε πει η αντιπροσωπεια +400 ευρο απο την τιμη του απλου!
|
thanxx Μακης, μαρεσει πουναι underground,και δεν προκαλει τοσο,προσπαθω οσο γινεται, να κραταω ''χαμηλα τη μπαλα''.αν επιτρεπεται που το πετυχες??
οσο για τον προφυλακτηρα...ειδα σημερα του Σωτου,δε λεω ομορφος αλλα ειναι αρκετα τα χρηματα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από zzt231gr
Ωραιο το sleeper σου...και ο Bugs τα σπαει στη φωτο!Χαχαχα!
|
ναι τους εκπαιδευω ετσι ωστε αμα πετυχω κανα λαγο στο δρομο να φαμεκαι κανα στιφαδο !!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap
Σαν προφυλακτήρας (βαφόμενο κομμάτι) έχει την ίδια τιμή με τον απλό! Η διαφορά προκύπτει γιατί χρειάζεται να πάρεις και όλες τις μάσκες-σίτες και το σήμα ΤΟΥΟΤΑ, γι αυτόν που φοράει η TS! Για να μην πω οτι για να γίνει ολοκληρωμένη δουλειά χρειάζονται και οι θόλοι και οι ποδιές!
|
Σωτο να φανταστω οτι αναφερεσαι στον εμπρος προφυλακτηρα?
ο πισω εχει διαφορα στη τιμη TS με κανονικο??
Στην φώτο οι τιμές (είναι λίγο παλιές όμως) με τα απαραίτητα. Χωρίς δλδ ποδιές και θόλους.[/quote]
χμμμ δε ταφηνουμε οπως ειναι??σα να ειναι καμποσα τα εουρος....
σημασια εχει να ειναι ομορφο το κορολλα στα ματια μου,και οχι στους αλλους...
για μενα παντως ειναι Μ@Ν@ΡΑ