Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-12-08, 17:33
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
έχω πάει βόλτα με TEIN (όχι τις απλές αυτές που πάνε 1600+ εδώ) αλλά σε Starlet glanza και είχα πάθει την πλάκα μου! εγώ δεν θέλω να δώσω πάρα πολλά πχ πάνω από 800 ευρώ, οπότε αφού τα TEIN Basic damper δεν βγαίνουν για την δικιά μου, η λύση του internet είναι μονόδρομος. Αλλιώς προτιμώ να βάλω τα μαμά kyb της toyota, παρά Κoni ή KYB AGX. http://www.nolimitmotorsport.com/prod/D2-T010 νατες εδώ πχ αλλά είναι από Αμερική και πρέπει να στείλω email να ρωτήσω πόσο πάνε τα μεταφορικά! πάντως η δημοπρασία για τις G4 στο ebay πάει μαζί με μεταφορικά 700 ευρώ περίπου αν δεν την ανεβάσουν φυσικά!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 11-12-08 στις 17:38.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-12-08, 17:53
Κυριάκογλου Σπύρος Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: AE 111 G6R
Περιοχή: ΩΡΩΠΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 238
Κυριάκογλου Σπύρος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οι Tein ειναι σαφος καλυτερες. Σου ειπα και παλι. Εξαρτατε απο το τι θελεις να κανει η αναρτηση. Αν δεν εχεις πολλα λεφτα πηγε να παρεις απο internet.Στειλε mail και παρτες.Αλλιως μεινε με μαμα ελατηρια και βαλε ενα σκληρο αμοτισερακι και ξεμπερδεψες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-12-08, 18:25
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κυριάκογλου Σπύρος Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι Tein ειναι σαφος καλυτερες. Σου ειπα και παλι. Εξαρτατε απο το τι θελεις να κανει η αναρτηση. Αν δεν εχεις πολλα λεφτα πηγε να παρεις απο internet.Στειλε mail και παρτες.Αλλιως μεινε με μαμα ελατηρια και βαλε ενα σκληρο αμοτισερακι και ξεμπερδεψες.
Τι άποψη έχετε για τις hot bits?Εχω αρχίσει να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και για αυτές,παρόλο το μεγάλο κόστος,Να δω άν θα καταλήξω κάπου...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-12-08, 18:31
NikiforosGT Offline:
Moderator

http://www.nissansilvia.com/forums/i...owtopic=176432
εγώ λέω να χτυπήσω αυτές από δημοπρασία στο ebay, αυτή την στιγμή πάνε 700κάτι ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Θα δούμε πόσο θα κλείσει όμως.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-12-08, 18:40
Μικρό Μέλος

(Για tarzan) Ναι να καταληξεις σε αυτες! αν ψαξεις λιγακι θα δεις οτι ειχα ανοιξει ενα topic για αυτες τις αναρτησεις.Τελικα εβαλα D2 και το εχω μετανιωσει. Ο λογος ειναι οτι δεν μπορω να αλλαξω τις ρυθμησεις του αμορτισερ.Και για να εξηγησω καλυτερα τι εννοω λεγοντας τις ρυθμησεις του αμορτισερ αναφερομαι στην αναλογια του bound-rebound. Αυτη η αναλογια ειναι προκαθορισμενη απο το εργοστασιο(δηλ οσο εσυ την σφιγκεις τοσο σκληρενει και προς τα πανω και προς τα κατω bound rebound) .To ιδιο συμβενει και με τις Hotbits αλλα αν θελεις να σφηγξεις λιγοτερο το προς τα κατω και περισσοτερο το προς τα πανω τις πηγενεις στην κορυνθο και τις φτιαχνεις οπως θελεις. Εκτος αν αγορασεις τις ακριβες που το αμορτισερ εχει ξεχοριστη ρυθμηση για το bound-rebound.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-12-08, 18:49
NikiforosGT Offline:
Moderator

εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς! μετά δεν ρυθμίζεις και την σκληρότητα από πάνω? btw στις G4 που θέλω να πάρω πάνε 684 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά τώρα αλλά είναι δημοπρασία και θα ανέβει και άλλο, εγώ δεν θέλω να δώσω πάνω από 800 ευρώ, πιστεύω να καταφέρω να τις πάρω!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-12-08, 18:57
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κυριάκογλου Σπύρος Εμφάνιση μηνυμάτων
(Για tarzan) Ναι να καταληξεις σε αυτες! αν ψαξεις λιγακι θα δεις οτι ειχα ανοιξει ενα topic για αυτες τις αναρτησεις.Τελικα εβαλα D2 και το εχω μετανιωσει. Ο λογος ειναι οτι δεν μπορω να αλλαξω τις ρυθμησεις του αμορτισερ.Και για να εξηγησω καλυτερα τι εννοω λεγοντας τις ρυθμησεις του αμορτισερ αναφερομαι στην αναλογια του bound-rebound. Αυτη η αναλογια ειναι προκαθορισμενη απο το εργοστασιο(δηλ οσο εσυ την σφιγκεις τοσο σκληρενει και προς τα πανω και προς τα κατω bound rebound) .To ιδιο συμβενει και με τις Hotbits αλλα αν θελεις να σφηγξεις λιγοτερο το προς τα κατω και περισσοτερο το προς τα πανω τις πηγενεις στην κορυνθο και τις φτιαχνεις οπως θελεις. Εκτος αν αγορασεις τις ακριβες που το αμορτισερ εχει ξεχοριστη ρυθμηση για το bound-rebound.
εχθες άρχισα να τις σκέφτομαι αυτές και μπορεί να τις πάρω αν είναι και όχι παραπάνω από 1000
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-12-08, 19:09
Μικρό Μέλος

Ολες οι αναρτησεις που εχουμε αναφερει ρυθμιζοντε απο πανω.Απλα ειναι προσεταρισμενη η αναλογια του bound-rebound. Αυτην δεν μπορεις να αλλαξεις. Και στις Hitbits αυτη η αναλογια ειναι προσεταρισμενη αλλα αν θες να την αλλαξεις μπορεις γιατι απλα υπαρχει το σερβις της στην κορυνθο. Φιλε TARZAN μαλλον θα σε απογοιτευσω. Οταν ειχα παρει τηλ για τις Hotbits μου ειχαν πει για τις DT1 γυρο στα 1200€ + φπα + τοποθετηση για να ισχυει η εγγυηση βγενει περιπου στα 1500€. Αν τωρα την βρεις φτηνοτερα παρτην!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-12-08, 19:12
NikiforosGT Offline:
Moderator

Οι αναρτήσεις που κάνουν ξεχωριστά αυτή την ρύθμιση δεν είναι πολύ ακριβές πχ πάνω από 2000 ευρώ? όλες αυτές που είναι φτηνότερες και οι ΤΕΙΝ μαζί κάνουν το bound-rebound. Και εγώ δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά, δεν είναι δυνατόν να έχω αμάξι του '97 να το έχω πάρει 4700 να έχω σκάσει και άλλα 1000 για μετατροπη ktl που έβαλα το 4E-FTE και μετά να σκάσω και άλλα 1000+ για αναρτήσεις!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-12-08, 19:17
Μικρό Μέλος

Σου ειπα και παλι εξαρτατε τι θελει ο καθενας. Και εγω πηρα το αμαξι εχω αλαξει 3 φορες κινητηρα 6 φορες αναρτησεις και αλλα πολλα που του εχω σκασει κατα καιρους.Οποτε Οποτε καταλαβενεις.......αν θες φτηνη λυση πηγενε προς δημοπρασια πλευρα και ελπιζε να μην τις φουσκωσουν παραπανω.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ Ε 111 chris-e11 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 10-01-13 12:58
αναρτηση g6 G6 john ΦΟΡΟΥΜ 1 04-10-11 10:51
αναρτηση σε 111 urban TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 22-07-10 23:55
E12 αναρτηση itsabigworld TOYOTA COROLLA E 12 5 18-09-07 14:48
αναρτηση απο ts σε 1.4 poutsa TOYOTA COROLLA E 12 23 20-06-07 15:06

Page generated in 0,16907191 seconds (79,95% PHP - 20,05% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:37.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com