Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΟργανωμενα μελη στην Καρδιτσα Λαμια Τρικαλα Λαρισα και γενικα στην κεντρικη Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο τον toyota mania (Ηρακλη) και ο Χρηστος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 238
Εγω απο μεριας μου παιδες,και λογο δουλειας,6 το απογευμα τσιπουρο δεν μπορω να πιω...Συγνωμη κι'ολας,αλλα,για μεσημερακι και για βραδακι θα μπορουσα να σας κανω παρεα.Παρ'ολα αυτα ελπιζω καποια στιγμη να βρεθουμε μια βολικη ωρα...
Δύναμη Σεβασμού: 295
Παιδια καλησπερα, καιρο εχουμε να τα πουμε. Τοσες μερες παρακολουθω το θεμα αλλα δεν γραφω καποιο ποστ γιατι δεν ξερω ακομη αν θα καταφερω να ερθω λογου προσωπικων υποχρεωσεων. Αν τα καταφερω να ερθω θα σας παρω τηλ αλλιως να περασετε τελεια και..... σας ζηλευω χαχαχαχααχα
Δύναμη Σεβασμού: 508
Εγω παιδια μπορω αλλα θα αργησω να ερθω γιατι εχω μια μεταφορα με τον πατερα μου!Οποτε βρεθειτε εσεις και θα επικοινωνησω με τον Χρηστο να ερθω να σας βρω!!!Πιστευω το πολυ 7-7.30 να ειμαι μαζι σας!!!
Δύναμη Σεβασμού: 267
ρε παιδια παρακολουθω πολλες φορες θελετε να κανονισετε για μια συναντηση και γινεται χαμος.
οριστε μερα και ωρα και οσοι μπορουν να ερθουν ας ερθουν,απο κει και περα αν αργησει καποιος τα βρισκουμε με το κινητο.
και εγω να πω την αληθεια καποιες φορες ειπα θα ερθω και με πηγαν στραβα τα πραγματα και δεν ηρθα.τι να κανουμε.
Δύναμη Σεβασμού: 348
Τελικά και αυτό ισχύει 1000% άλλαξα γνώμη. Θα μου πείτε βέβαια σιγά και πόσο κράτησε η προηγούμενη αρνητική μου στάση....2-3 ωρίτσες.
Μίλησα και πριν από λίγο με τον Χρήστο.
Όπώς είχαμε πει λοιπόν, Σήμερα στις 6 το απόγευμα στα δεύτερα φανάρια μπαίνοντας από Λάρισα θα περιμένουμε όσους θέλουν να τα πούμε από κοντα.