Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
11-02-11, 13:19
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδες δικιο εχετε για τον υπερκυβισμο και το μοτερ 1zz, αλλα δεν ξερω λυπαμαι τα 2100 ευρω που εδωσα 1 χρονο πριν για να αλλαξω το μπλοκ, το νεο μπλοκ εχει 15000 χλμ, αμαρτια ειναι να το αλλαξω ετσι, για αυτο ελενα εαν μπορω να του κανω κατι να αρπαξι καμια 10αρια αλογα με σχετικα μικρο κοστος 700 ευρω περιπου, με μοτερ 1zz θα χρειαστω περιφεριακα εισαγωγη - εξαγωγη εγκεφαλο εξατμιση, ετσι δεν ειναι? βεβαια δεν εχω μιλησει ακομα με τον μηχανικο για να τον ρωτησω λεπτομεριες για τους εκκεντροφορους και για τα ποσα λεφτα θα κανει κατι τετοιο. μολις μαθω θα σας πω λεπτομερειες για να μου πειτε την αποψη σας.
|
|
|
|
11-02-11, 23:21
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος
Παιδες δικιο εχετε για τον υπερκυβισμο και το μοτερ 1zz, αλλα δεν ξερω λυπαμαι τα 2100 ευρω που εδωσα 1 χρονο πριν για να αλλαξω το μπλοκ, το νεο μπλοκ εχει 15000 χλμ, αμαρτια ειναι να το αλλαξω ετσι, για αυτο ελενα εαν μπορω να του κανω κατι να αρπαξι καμια 10αρια αλογα με σχετικα μικρο κοστος 700 ευρω περιπου, με μοτερ 1zz θα χρειαστω περιφεριακα εισαγωγη - εξαγωγη εγκεφαλο εξατμιση, ετσι δεν ειναι? βεβαια δεν εχω μιλησει ακομα με τον μηχανικο για να τον ρωτησω λεπτομεριες για τους εκκεντροφορους και για τα ποσα λεφτα θα κανει κατι τετοιο. μολις μαθω θα σας πω λεπτομερειες για να μου πειτε την αποψη σας.
|
700 ευρω και 10 αλογα?Χλωμο!
Θα σου πω ενδεικτικα καποιες τιμες για ΦΠΕ!
100 καποια εισαγωγη και 200+ για βαρελακι!
350 για προγραμμα!
600 τουλαχιστον για μια σωστη εξατμιση με ελευθερο καταλυτη!
με αυτα 6-7 αλογα και κανα 0.5-0.8 κιλα ροπης!
και αν ανοιξεις και κεφαλη για φλαντζα-ροικη και ενα reprofile τα μαμα εκκεντροφορια βαλε κανα 1000 ακομα(μαζι με εργατικα) !Για να δεις τα 10+ που λες αλλιως αστο!
Αξιζει?
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
|
|
|
12-02-11, 00:16
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος
|
Τότε δεν έχεις πρόβλημα.κρατάς όλο το μοτέρ όπως είναι με τα πιστόνια τα αναβαθμισμενα και αλλάζεις μόνο στροφαλο μπιελες και μέταλλα.κεφαλή κρατά την δική σου το πολυ πολυ και είσαι άρχοντας βέβαια θα έχεις υψηλή συμπίεση κάπου 12.5:1
|
13-02-11, 23:42
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
φιλτρο ελευθερο εχω, εξατμιση ελευθερας και καταλυτη μεχρι 200 αλογα εχω οποτε δεν τα χρειαζομαι, εγω τα 700 ευρω τα αναφερω μονο για εκκεντροφορους και τα εργατικα, ενας ενδεχομενος υπερκυβισμος με στροφαλο μπιελες και μεταλα ποσο περιπου πηγαινει μαζι με τα εργατικα, στο περιπου?
|
14-02-11, 10:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Περιπου 2.500+
|
14-02-11, 10:46
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
ειναι περισσοτερα χρηματα απο οτι ειχα δωσει για να αντικαταστισω το μπλοκ, δεν ξερω, εαν ειναι τοσο αρνητικα τα πραγματα ισως δεν κανω τιποτα, πολλα χρηματα για υπερκυβισμο και μικρη βελτιωση με εκκεντροφορους.
|
14-02-11, 11:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Κοιτα, σε καταλαβαινω. Βασικα ειχες την ευκαιρία οταν πηγες για αλλαγη μπλοκ και επρεπε (αν ηθελες) να το κανεις τοτε.
Τωρα που ηδη εχεις πληρωσει καποια λεφτα και εχεις βαλει μεσα καινουριο μπλοκ του κουτιου, συμφωνω μαζι σου να μην πειράξεις κατι. Θα το λυπόμουν και εγω το καινουριο μοτερ να το "σφαξω".
Οποτε, οπως λες, δες περιφεριακά τι μπορεις να κανεις απλα μην ξοδεψεις πολλά γιατι δεν αξιζει...
Καντο μονο για την "παύλα" σου.
|
14-02-11, 11:43
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
φίλε madvinegar έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι, το λυπάμαι πολύ το μοτέρ, τότε έδωσα περισσότερη εμπιστοσύνη στο συνεργείο από ότι έπρεπε και δυστυχώς δεν το υπερκύβισα, τώρα ψάχνομαι για κάτι τέτοιο περιφερειακό, απλά το μοτέρ αυτό είναι πολύ περίεργο από ότι καταλαβαίνω και δεν ξέρω εάν αυτό που θα γίνει θα το βελτιώσει η θα το πατώσει. για αυτό ρωτάω πολλά. πάντως οφείλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους σας παιδιά, για τις πληροφορίες που μου δύνεται.
|
14-02-11, 15:09
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Εγω παντός σου ειπα την γνώμη μου.υπάρχει και μοτερακι 1ΖΖ κομπλε με σπασμένο κάρτερ στα 850 ευρώ ήταν να το Πάρω εγω αλλα δεν έκατσε.βγάζεις απο αυτόν στροφαλο-μπιελες κεφαλη και μέταλλα και τα βάζεις στο δικό σου μοτερακι με τα εμβολα τα δικα σου.πάνω απο 1500 ευρω δεν νομίζω να φτάσει.πιστεύω η πιο αξιόπιστη λύση.βέβαια με προγράμμα κτλ θα φτάσει στα 2000 ευρω.
Και μια άλλη παράμετρος είναι πια βερσιον εγκεφάλου Bosch φοράς γιατί υπάρχουν απο την 0w-130 εώς την 134.οι πρώτοι 2 είχανε προβλήματα.βέβαια και εγω 133 φοραγα και είχα προβλήματα όπως κοψιματα κτλ μέχρι που έβαλα πριν 1 βδομάδα τον 134 και ηρεμησα.
Αν φοράς denso εγκέφαλο τότε θες παράλληλο γιατί δεν προγραμματίζεται και φυσικά ξεπερνας τα 2500 ευρω.
|
14-02-11, 15:22
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
davarisx αληθεια που μπορω να δω ποιον εγκεφαλο εχει το αμαξακι μου?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16429996 seconds (82,08% PHP - 17,92% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|