Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 222
Αυτη την πολλαπλη την φορουσαν τα αμερικανικα corolla με 1zz μοτερ.Εγω την δικια μου την πηρα καινουργια.Μου την παρηγγειλε ο μηχανικος μου που εκανε τον υπερκυβισμο.
600 ευρο???Ποιος σου ειπε οτι κοστιζει τοσο??Το κοστος της ειναι 400-450 ευρο(δεν θυμαμαι ακριβως) και εννοειται οτι μιλαμε για καινουργια.Και σκεψου οτι ειναι πολυ δυσκολο να παρουσιασει καποιο προβλημα(δεν ειναι κ λιγα αυτα που εχουμε ακουσει για τις πλαστικες πολλαπλες).Τωρα για τον ανταπτορα(που ειναι κατι παραπανω απο ενα πλακακι με 4 τρυπες) εξαρταται απο τις ακρες που εχει ο καθενας ή σε τι μηχανουργειο θα πεσει.
Μόνο που στο ebay κοστίζουν 65-75 δολάρια συν τα μεταφορικά με usps θα την έχετε στην πόρτα σας με λιγότερα από 150.
Καινούρια ή μεταχειρισμένη δεν έχει διαφορά ένα καθάρισμα και μια καινούρια φλάτζα και κούμπωσε!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Οπως εγραψα, μετα απο δοκιμες στην Αμερικη αποδειχτηκε πως η πλαστικη ηταν καλυτερη σε αποδοση λογω χαμηλοτερης θερμοκρασιας εισερχομενου αερα.
Η μεταλλικη ειναι καλυτερης αντοχης και συνιστάται για πιο πολλα ζορια πχ αν θελεις να τουρμπισεις κτλπ.
Συν οτι η πεταλουδα που κουμπωνει επανω της ειναι μικροτερης διαμετρου και θα πρεπει να φτιαχνεις πλακακια και ανταπτορες για να κουμπωσεις την 1.8 πεταλουδα.
Πιστευω πως για τα δικα μας μοτερ, η μετταλική πολλαπλη ειναι τσαμπα κοπος και εξτρα χρήμα.
Αποψη μου βεβαια...
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO