Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
μητσακο με 4κατι παιρνω απο το παιδι μοτερ πλεξουδα εγκεφαλο εξατμιση μεχρι καταλυτη και ιντερκουλερ και εγκεφαλο emnage με την πλεξουδα του..με αλλα δυο χιλιαρικα πιστευω ειμαι κομπλε... ταμαξι ειναι κομπλε με σφυριλατα πιστονια μπιελες και πολλα πολλα ακομα καλο δισκοπλατω...test driveδν χρειαζεται εχω παει ταξιδια συνοδηγος στο ναυπλιο βολτεσ βραδινεσ και το εχω δει να ξεφτυλιζει evo sto 0,9..μπορει να δουλεψει αφοβα και πιοπανω.. πιεσμενο δν ειναι καθολου...διλιτρο δν θελω...
η ενενηνταρα ηταν το μεγαλυτερο σχολειο για μενα ενενηνταρα ειχα εικοσαβαλβιδη μητσακο την ξερω..
τολη παντως ρε φιλεποιοεσ τουρμπινεσ ειναι οι gt 17 κλπ που ναφερει και επισης το vorthech 12:1 τι ειναι?το παληκαρι στο πρωτο Link βολαν εχει αλλαξει μονο με μαμα δισκοπλατω ειναι
|
Παντελή προχώρα!!!!!
Αφού είναι και σφυρίλατο τότε no problem.
Και από κυβικά μια χαρά είναι....
Εγώ δεν το έχω δει από κοντά, έχω δει μόνο τον κάτοχο. Αλλά μάλλον το έχει δει ο ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Θα τον ρωτήσω για να μου πει λεπτομέρειες...
Καλή λύση πάντως. Αφήνεις στην άκρη τον μαμά FE (τον οποίο αν έχει τόσα λίγα χλμ μπορείς και να τον πουλήσεις για να ξαλαφρώσει και η τσέπη) και βάζεις ένα fully built turbάκι.