Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Οργανωμενα μελη στην Καρδιτσα Λαμια Τρικαλα Λαρισα και γενικα στην κεντρικη Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο τον toyota mania (Ηρακλη) και ο Χρηστος |
|
|
12-10-10, 23:09
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ωραία, μέχρι στιμής όλα πάνε καλά.
Έχουμε και 4 μερούλες μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε ότι προκύψει.
Γιάννη πες στο σαράκι που λέγεται "απόλυτη ιπποδύναμη..." να σε αφήσει μέχρι την Κυριακή και σε σε ξαναπιάνει από Δευτέρα>
χα χα χα!!!
Α και όσο για μπουλονόκλειδο εγώ σίγουρα θα φέρω ένα σταυρό και ένα κομμάτι σωλήνα (γιατί αν τα μπουλώνια είναι πολύ σφιγμένα τότε...άντε να τα λασκάρεις) οπότε η δουλειά έτσι κι αλλιώς θα γίνει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MITSOS : 12-10-10 στις 23:51.
|
13-10-10, 01:42
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS
Ωραία, μέχρι στιμής όλα πάνε καλά.
Έχουμε και 4 μερούλες μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε ότι προκύψει.
Γιάννη πες στο σαράκι που λέγεται "απόλυτη ιπποδύναμη..." να σε αφήσει μέχρι την Κυριακή και σε σε ξαναπιάνει από Δευτέρα>
χα χα χα!!!
Α και όσο για μπουλονόκλειδο εγώ σίγουρα θα φέρω ένα σταυρό και ένα κομμάτι σωλήνα (γιατί αν τα μπουλώνια είναι πολύ σφιγμένα τότε...άντε να τα λασκάρεις) οπότε η δουλειά έτσι κι αλλιώς θα γίνει.
|
Μitso μην ξεχάσεις ξεμονταριστή και ζυγοστάθμιση και φυσικά ένα κιτ επισκευής ελαστικού σε περίπτωση που έχουμε κανένα λάστιχο!!!
|
13-10-10, 12:20
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Γιώργο ξέχασες να βάλεις στο πακέτο και μια φορητή ευθυγράμμιση. Αν θέλει κάποιος βρε αδερφέ να αλλάξει κάμπερ να μη μπορεί να το κάνει?
Please αν έχει κάποιος κανένα μπατζανάκι σε box του WRC ας φέρει μια.
χα χα χα!!!
13-10-10, 19:49
|
|
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Επιβάλεται να υπάρχουν συνοδηγοί ή είναι προαιρετικό?? Διότι με τον συνοδηγό, το αμάξι επιβαρήνεται το λιγότερο 67 κιλά (που είμαι εγώ σε κατηγορία φτερό)!!!
τότε μην το πατήσεις!!!
|
14-10-10, 01:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lynx
Επιβάλεται να υπάρχουν συνοδηγοί ή είναι προαιρετικό?? Διότι με τον συνοδηγό, το αμάξι επιβαρήνεται το λιγότερο 67 κιλά (που είμαι εγώ σε κατηγορία φτερό)!!!
|
το θεμα ειναι να φωναζεις για να κατεβεις!!!!εισαι σιγουρος?θες να ανεβεις σε μενα δοκιμαστικα για ενα sesson?να εισαι νηστικος!!!!!!!χα,χα...
14-10-10, 03:01
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Ανέβα ανέβαααα στον Χρήστο.
Χρήστοοοοο, σου βρήκα συνεπιβάτη!!!!!!!!!!!
(Που θα πάει, θα τη σκαπουλάρω από το τρελό εικοσαβάλβιδο carina)!
χα χα χα!!!!!
14-10-10, 17:06
|
|
Moderator
|
|
|
|
Σκέφτομαι να έρθω...έτσι για την εμπειρία.....θα υπάρχει κανένα άλλο θηλυκό στην παρέα???
14-10-10, 18:24
|
|
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Χωρίς να θέλω να μειώσω την δύναμη των αυτοκινήτων και τις ικανόνητες των οδηγών, νομίζω πως δεν θα πάθω τίποτα αν ανέβω είτε στον Γιώργο είτε στον Χρήστο. Το θέμα είναι να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερο χρόνο τα παιδιά και με επιπλέον βάρος θα χάσουν λίγο. Εγώ πάντως δεν φοβάμαι!!!
τότε μην το πατήσεις!!!
|
14-10-10, 19:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία
Σκέφτομαι να έρθω...έτσι για την εμπειρία.....θα υπάρχει κανένα άλλο θηλυκό στην παρέα???
|
Απο ότι μου είπαν τα παιδιά θα φέρουν και τις κοπέλες-γυναίκες τους. Θα έρθει και η Ιωάννα.
14-10-10, 21:47
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Απευθυνομαι σε ολους απο Θεσσαλια. Ποσα ατομα θα ειμαστε και ποσες κενες θεσεις θα εχουμε να ξερω, γιατι θελουν να ερθουν 2 φιλαρακια μου. Απλος να γνωριζω, ωστε να μην παρουν δικο τους αυτοκινητο καλυτερα να μοιραστουν τα εξοδα σε βενζινες.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17438197 seconds (81,45% PHP - 18,55% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|