Οι τιμές που είπαν μερικοι που πέρασαν δεν ήταν από αυτά που συνεργάζεται το club! το έχω δει αυτό που λες! δλδ τι έγινε έπεσαν οι τιμές ΜΟΝΟ στην επαρχία?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS SPEED
περασαμεε!!!τα αποτελεσματα ηταν αψογα!!με μονη διαφορα τα φωτα μου που δε φεγγουν πολυ και οφειλεται στα φρυδακια μου μαλλον..χιχιχι!!!ουφ εφυγε ενα βαρος!!
|
εσυ που πέρασες Πανο? αν ειχε κανεις φυμε ας μας πει αν του είπαν κάτι! εχουμε καπου αναλογο θέμα, εγω στο κτεο πριν 2 χρόνια πηγα με ανοιχτά τα παράθυρα οδηγου-συνοδηγού, αλλά με πιστοποίηση για τα αλλα και μου την ζήτησαν! στο τελος τα ειχαν σηκώσει και τα μπροστινα αλλά δεν είπαν τπτ! Επισης όσον αφορά την αλλαγη μοτερ εφοσον ειναι και αυτό 4Ε δεν θέλει δήλωμα, το ειδε ο πρώτος μετά φωναξε και άλλους, ε στο τελος ήταν πάνω από το μοτερ 5-6 ατομα και κοιτουσαν (μάλλον για εξωγηινο το πέρασαν:Pp) αλλά δεν ειπαν τπτ! LOL!!! επισης ειχα μια φουσκα κρεμαριέρας τοσο σκισμένη που να φαίνεται το ημιμπαρο και η ευθυγραμμιση ψιλοχάλια γιατι ειχα αλλαξει ελατηρια μονος μου και την έκανα όσο μπορουσα καλύτερα! αλλα ηταν στα ορια! αυτό που ειπατε ποιο πριν για 3-10χλμ κατι στις παρατηρήσεις αφορα στα ποσα χλμ ποσο μετρα αποκλιση εχει στην ευθυγραμμιση! τα ιδια ελεγε και σε εμενα που ειχα κανει μονος μου!