Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
Νάξο και στο χωριό ΠΑΝΤΑ μαζί με την turborolla εννοείτε!!! εγώ στα νησιά όπου έχω πάει εκτός Σχοινούσα που είναι μικρή και Μυτιλήνη που έχω φίλους με αμάξια, παίρνω μαζί και το αμάξι μου, εκτός ευκολία με τα πράγματα κτλ δεν μπορώ να το αποχωριστώ! και δεν μου αρέσουν και τα νοικιαζόμενα με τίποτα και βγαίνουν και περισσότερα χρήματα! Αν πάει κανείς τον Αύγουστο Νάξο ας ρίξει κανά σφύριγμα ε? :P Καλές διακοπές και Καλό Καλοκαίρι να έχουμε και πάντα προσεκτικά και με ζώνη!
Δύναμη Σεβασμού: 216
εγω θα παω παρο για 5-6μερες αλλα ακομα δεν εχω κλεισει...
εχει κανεις να προτινει τιποτα δωματια για διαμονη?
εχω βρει καποια πραγματα αλλα απο αυριο θα ξεκινησω να ψαχνω.
αν εχει ξαναπαει κανεις και εχει κατι οικονομικο να προτινει πολυ ευχαριστως
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Εγω εκλεισα να παω 9 μερες Γερμανία (κοντα στη Νυρεμβέργη) που ειναι τα πεθερικά μου.
Δεν θα παρω αμαξι αλλα θα κυκλοφορω εκεί την mercedes του πεθερού και θα οδηγησω επιτελους στην φημισμενη autoban.
Φυσικά θα ξεσκιστώ και στα λουκανικα και τις μπύρες...
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Δύναμη Σεβασμού: 222
Rockie εχω να σου προτεινω οικονομικα και καλα δωματια στην παρο,το καλοκαιρι που περασε εκει ημουν,βεβαια ειναι μακρια απο την ναουσα που εκει ειναι το βραδυ ο κοσμος αλλα εχει ωραιες παραλιες εκει κοντα.Αλυκες λεγεται η τοποθεσια.
Δύναμη Σεβασμού: 241
Εγώ με βλέπω τελικά να καταλήγω τέλος Ιούλη στα Μέθανα...
Θα είναι εκεί η μαμά με το Avensis οπότε και βόλτες με τον "Μπέμπη" μου και με το Avensis και φυσικά 0 έξοδα!!
Α ρε μάνα!!! Χεχε!!!
Δύναμη Σεβασμού: 337
Λοιπόν εγώ έκλεισα να πάω διακοπές στο πανέμορφο Γύθειο εγώ κ οι γυναικάρες μου! Θα πάω απο 15 εώς 20 Αυγούστου κ μετά θα πάμε απο 25 εώς 30 Καρπενήσι σε συγγενοίς κ γνωστούς! Εύχομαι σε όλους σας να περάσετε ένα όσο γίνεται καλύτερο καλοκαίρι κ μεγάλη προσοχή στους δρόμους γιατί όλοι είμαστε πολύτιμοι σε αυτόν τον κόσμο κ καλες βουτιές!