Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
29-06-10, 18:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
πολύ γρήγορα απαντάτε εδώ πέρα! LOL!!!! τι έγινε ακόμα δεν στο πήρε ο δήμος? εδώ έχουν μαζέψει άπειρα παρατημένα!
|
10-07-10, 20:00
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
φιλε ειμαι ατμοσφαιρικος αμα τουρμπισω θα απανταω πιο γρηγορα οχι δεν το πηρε ο δημος το πηγα σε ιδιωτικο χωρο(πριν 2 εβδομαδες) φοβουμενος ολα αυτα που ακουσα αλλα ασκοπα απ'οτι βλεπω τσαμπα κοπος γιατι το πραγματικα εγγατεληλημενο που εχουμε στην γειτωνια ακομα δεν το πηραν..... δλδ κατι σαραβολα που δεν αξιζουν το κοπο ουτε τον γερανο να φερεις τα εχουν και τα καμαρωνουν και το δικο μου θα το πετουσαν μονο και μονο επειδη δεν σκοπευω να δωσω λεφτα στους ληστες(σημα)???????? ελεος.
|
|
|
|
11-07-10, 19:22
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
με συγχωρείς αλλα εγώ δεν το βλέπω έτσι! για να το έχεις παρκαρισμένο σε δημοσιο χώρο το αμάξι πρέπει να έχει και σήμα αλλά και πινακίδες. Το σήμα δεν είναι μόνο για να το κυκλοφορούμε στον δρόμο αλλά και για να το έχουμε παρκαρισμένο σε δημόσιους χώρους. Δλδ εγώ που έχω πληρώσει το σήμα κανονικά και μάλιστα αυξημένο, γιατί να μην βρίσκω εδώ πέρα ΠΟΥΘΕΝΑ να παρκάρω ? δλδ εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται μεγάλη βλακεία να έχει παντού δεκάδες αμάξια χωρίς σήματα ή και πινακίδες! (δεν μιλάμε για το Καλοκαίρι). Κακώς βέβαια δεν το ανέφεραν από την αρχή, αλλά δεν περίμεναν ότι θα πήγαιναν αμέσως χιλιάδες άνθρωποι να καταθέσουν τις πινακίδες! την πάτησαν τώρα και δεν έβγαλαν και τα χρήματα που ήθελαν! Τώρα για να πάρουν εγκατελημένα στην γειτονιά σου, αν δεν τους καλέσει κανείς μπορεί και ποτέ να μην περάσουν από εκεί! εγώ όσες φορές πήρα ήρθαν! και τώρα μάλιστα βλέπω ότι λείπουν πολλά παρατημένα και δεν τα ξαναείδα! δεν έχω ιδέα τι έγιναν! αλήθεια και τι κάνεις δεν το κυκλοφορείς το αμάξι ή έχεις και άλλο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 11-07-10 στις 19:28.
|
|
|
|
12-07-10, 18:24
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Το βλεπουμε διαφορετικα προφανος γιατι με την λογικη σου(εχω σημα αρα κυκλοφορω και παρκαρω οπου θελω) οσοι εχουν γκαραζ η πιλωτη επρεπε να πληρωνουν μισο σημα μιας και παρκαρους πολυ λιγοτερο απο εσενα και εμενα σε δημοσιους δρομους. 1αυτο. @ον το προβλημα δεν ειναι στα παρατημενα με τον παρκιν αλλα σε αυτα τα σπιτια που χτιστικαν(και ειδηκα οταν μιλαμε για Πειραια) χωρις γκαζα η εναν χωρω(υπογειο, πιλωτη, κατι βρε παιδι μου) αρα παμε πολυ βαθυτερα τωρα οοτε το αφηνουμε το θεμα... γιατι δλδ στην Γερμανια δεν υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα με αυτο?? γιατι οχι στην Ολλανδια, Αγγλια και αλλες χωρες και μονο στην Ελλαδα και Ιταλια? Τεσ'πα.
Εχω αλλο αυτοκινητο να κινουμαι και στην γειτονια μου δεν παιζει και τοσο μεγαλο προβλημα με το θεμα του παρκινγκ, απλως περιμενω να δω τι θα γινει του χρονου με τα σηματα και αν δεεεεεν μαλλον θα το δωσω... τι να κανω? να δινω 350 σε λησταρχους καθε χρονο δεν λεει....
|
14-07-10, 15:12
|
|
|
|
Περιοχή:
Νεάπολη Νικαίας
|
|
Νομιζω ομως οτι για να δωσεις το αυτοκινητο σου πρεπει να εχεις πληρωμενα ολα τα τελη κυκλοφοριας...
|
|
|
|
14-07-10, 15:49
|
|
|
Περιοχή:
NIKAIA
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Και εδώ στην Κυψέλη έχει γεμίσει ο τόπος! επειδή έχω μιλήσει με τον Δήμο Αθηναίων από την στιγμή που το αμάξι ΔΕΝ έχει τέλη κυκλοφορίας απαγορεύετε ΡΗΤΩΣ να είναι παρκαρισμένο σε δημόσιο χώρο! αν ο ιδιοκτήτης του το θέλει να μεταφερθεί σε ιδιωτικό. Εγώ προσωπικά είχα καλέσει σε ειδικά τηλέφωνα του δήμου για εγκατελημένα και μετά από κανά μήνα σήκωσαν 2 κάτω από το σπιτι μου και ΕΙΧΑΝ πινακίδες επάνω! βάζουν πρώτα σήμα και αν δεν ενδιαφερθεί κανείς μετα τα μαζεύουν! αν είναι και χωρίς πινακίδες τότε το σηκώνουν ακόμα γρηγορότερα αρκεί κάποιος να κάνει τον κόπο να ενημερώσουν τους αρμοδίους. Μερικές φορές κόβουν βόλτες και μόνοι τους. Εχουμε που έχουμε πρόβλημα τεράστιο με το παρκιγκ ΕΛΕΟΣ ποιά με τα παρατημένα!!!! έχω δει δρόμους εδώ να έχουν από 5-7 παρατημένα!!!! αν θέλετε το τηλέφωνο να ψάξω να το βρω και να το γράψω. Αλλά έχω μόνο για τον Δήμο Αθηναίων.
Να συμπληρώσω ότι τουλάχιστον στην Αθήνα ΔΕΝ επιτρέπεται να παραδόσεις πινακίδες για λόγους εγκατάληψης! ΜΟΝΟ με παράδοση του αυτοκινήτου σε μάντρα ανακύκλωσης, με εξέρεση ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ παράδοση πινακίδων οπως έγινε φέτος για να μην πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας 2010, αλλά είναι ΜΟΝΟ για φέτος αυτό και με την προυπόθεση και πάλι τα αμάξια αυτά να φυλάσονται σε ιδιωτικό χώρο! αν είναι στον δρόμο κινδυνεύουν να τα πάρει ο δήμος για ανακύκλωση αλλιώς πρέπει να αγοράσουν το σήμα και με πρόστιμο! αυτά που λέω με τις πινακίδες τα ξέρω καλά γιατί έχω ρωτήσει για το σταρλετ που έγινε τροπέτο σε εφορία και υπουργείο και δεν επιτρεπεται παράδοση πινακίδων ΧΩΡΙΣ παράδοση και του οχήματος!!!
|
1)Mε το συμπάθειο και μην με παραξηγήσεις φίλε μου, αλλά ποιά η δουλειά σου να ενημερώσεις τον Δήμο για τα εγκαταλελειμένα οχήματα που πιάνουν χώρο και προφανώς δεν βρίσκεις χώρο να παρκάρεις???
Έχεις καμιά σχέση με τον Αρτέμη Μάτσα?
2)Εσένα δλδ, τόσο καιρό που είναι παρκαρισμένο το Starlet?
Mην μου πεις σε ιδιωτικό χώρο, γιατί κανείς δεν το πληρώνει, εκτός κι αν είσαι τόσο large!
Y.Γ. Επειδή είμαι σίγουρος πως κάποιοι θα έχετε αντιρρήσεις ή διαφωνία (άποψή σας), έχω κάθε καλή διάθεση να συζητήσω και όχι να μαλώσω!
Εννοείται δε πως σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλω να θίξω τον NikiforosGT!
Ήταν η αφορμή για μια σειρά γερανοσηκωνωοποτεγουστάρω που μου έχουν συμβεί!
|
|
14-07-10, 17:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
απο την στιγμή που δεν πληρώσει καποιος τα τελη κυκλοφοριας και προβλέπετε απο το νομο οτι οσα αυτοκινητα πληρουν κάποιες προυποθέσεις για την απομακρυνση τους γιατι να μην ειδοποιήσεις τον δημο να τα μαζεψει και να καθεσαι το βραδυ να ψαχνεις να παρκαρεις?δεν ξέρω πως είναι στη γειτονια σου φιλε konkon αλλα στην Κυψελη ειδικα,λαμβανοντας υποψιν οτι οι περισσότερες οικογενειες εχουν 2 και 3 αυτοκινητα,τα γκαραζ ειναι ανυπαρκτα σχεδον στις πολυκατοικιες και το πληθος των αλλοδαπων που σχεδον ολοι εχουν αυτοκινητο δεν υπάρχει περιπτωση να παρκαρεις νωριτερα απο 20λεπτο με μισαωρο.πολλές φορες έχω κανει και μια ωρα για να βρω μια θεση να παρκαρω.γιατι λοιπον αυτος που δεν πληρωνει τελη να καταλαμβανει μια θεση σταθμευσης που θα μπορουσα να χρησιμοποιήσω εγώ και να καταναλώνω και ευρώ.γιατι πλέον δεν καταναλωνουμε βενζινη αλλά ευρώ (και σε λιγο καιρο μπορει και διευρω ).
επομένως όπως καταλαβαινεις και εσυ το ιδιο θα εκανες αν σε καθε τετραγωνο έβλεπες 1 και 2 και 3 παρατημενα αυτοκινητα (το ενα και δυο και τρια ειναι παρατραβηγμενο αλλα τουλαχιστον ενα το βλέπεις στην κυψελη και πλέον υπάρχουν και πολλα με ξενες πινακιδες)
|
14-07-10, 18:34
|
|
|
Περιοχή:
NIKAIA
|
|
Για τα τέλη έχεις δίκιο!
Για το παρκάρισμα πάλι έχεις δίκιο!
Είσαι αγανακτησμένος και θέλεις τις παροχές για τις οποίες πληρώνεις!
Μαζί σου είμαι!
Αλλά, δεν έχεις το δικαίωμα να ''δίνεις'' το αυτοκίνητο που για τον α ή β λόγο είναι παράνομα παρκαρισμένο, χωρίς να πληρεί τις προυποθέσεις!
Υπάρχον ειδικά συνεργεία από τον κάθε δήμο, που είναι υπεύθυνα για τέτοιου είδους αυτοκίνητα!
Τώρα θα μου πεις, και ποιός θα τους ειδοποιήσει?Πάντως όχι εγώ, γιατί έτσι έχω και ένα μερίδιο ευθύνης στην μετέπειτα αναζήτησή του από τον ιδιοκτήτη του!
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις που το πάω?
Δεν είπα μην το πάρετε κύριε γερανέ του δήμου!!!!
Λέω ότι δεν θα πάρω τηλ. για να έρθετε να το πάρετε!!!
|
|
14-07-10, 18:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Να εξηγήσω από την αρχή για να μην παρεξηγούμαστε.
1ον το Starlet όταν τράκαρε έμεινε για κανά μήνα παρκαρισμένο κάτω από το σπιτι μου μέχρι να δω τι θα κάνω και ειχε πληρωμένα τέλη ΚΑΝΟΝΙΚΑ! αλλά και πινακίδες! τα τέλη πήγαν χαμένα! γιατί βιάστηκα να τα πάρω! μετά το αμάξι πήγε σε σπίτι φίλου στην αυλή του και λυθηκε εντελώς και από εκεί το πήρε μαντρας-ανακύκλωση.
2ον Τα παρατημενα από την στιγμή που είναι ΠΑΝΤΟΥ και ΔΕΝ έχει πουθενά θέση να παρκάρω, γιατί να είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ παρκαρισμένα στον δρόμο εφόσον δεν φέρουν τελη κυκλοφορίας? όπως έχω πει άπειρες φορές αν δεν έχουν τέλη ή πινακίδες είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ στον δρόμο και απαγορεύεται! οπότε από την στιγμή που η γειτονιά ΜΟΥ εχει γεμίσει από αυτά και εγώ είμαι ΚΑΘΟΛΑ νόμιμος, έχω κάθε δικαίωμα να παίρνω όσα τηλέφωνα θέλω, μέχρι να μην υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ παρατημένο! και αυτό ΘΑ κάνω!
Konkon έλα Κυψέλη μετά το Καλοκαίρι από Σεπτέμβριο και μετά μας λες την γνώμη σου! εδώ βάζουν και μηχανές-μηχανακάκια να πιάνουν θέσεις και ψάχνουμε να βρούμε πως να το σταματήσουμε και αυτό και μας λες για τα παρατημένα? ξερεις τι είναι από τις 17:00 περίπου και μετά να μην έχει ΠΟΥΘΕΝΑ θέση να παρκάρεις? να ψάχνεις ακόμα και ωρες? ναι μου έχει τύχει και 2 ωρες!!!!! δλδ αυτοί είναι οι μάγκες και παράδωσαν πινακίδες και είναι οκ? ας τα πάρουν μεσα στα σπίτια τους! δεν με ενδιαφέρει προσωπικά τι θα κάνουν, στον δρόμο χωρίς τέλη κανένα αμάξι δεν θα μένει!
ΥΓ. Στην γειτονια μου έχει δρόμους και ο καθένας έχει 5 παρατημένα αμάξια!!!! μη πω και 6-7! φανταστείτε τι γίνεται όταν θες να παρκάρεις! πόσες θέσεις τις πιάνουν κάτι #$%$#^%^ που πιανουν 2 θέσεις, άλλοι με μηχανες-μηχανάκια κτλ, Δεν είναι λογικό να είμαι αγανακτησμένος όταν με σκίζουν τα έξοδα, τελη, βενζίνες το ένα το άλλο και μετά έχουμε και ένα κάρο παρατημένα? αν είναι δυνατόν ΕΛΕΟΣ! όσο είναι στο χέρι μου θα κάνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να μην ξαναδω κανένα τουλάχιστον στην γειτονιά μου κοντά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-07-10 στις 18:49.
|
|
|
|
14-07-10, 18:50
|
|
|
|
Περιοχή:
Νεάπολη Νικαίας
|
|
Εδω στο βραχο στη νεαπολη εχει παρα πολυ χωρο για παρκαρισμα,ευτυχως, αλλα ο πρωτος νοικαρης που ειχε ερθει στο γειτονικο διαμερησμα εφερε 3α αυτοκινητα ...και παλι λεω διχως προβλημα παρκιν!!!! Το θεμα ηταν οτι οταν εφυγε αφησε τα δυο απο αυτα... ενα fiat cinquencento και ενα celica!!!!!
(κριμα και ηταν ωραιο οταν το εφερε) μετα απο αρκετα τρακαρισματα και αφου εφυγε τα αφησε εδω περιπου 2.5 χρονια.... οχι μηνες χρονια..... τι να ψαξει να βρει αφου φανηκε οτι τα αφησε....τα τακακια με τις δισκοπλακες ειχαν γινει ενα..... 4 φορες του εβαλαν χαρτι , οχι δεν πηρα τηλεφωνο το δημο, αλλα εγινε ενα ματσο σκουριασμενα σιδερα το celica τουλαχιστον ...... και για μενα καλα εκαναν και το πηραν .... οχι για τι θεση αλλα ηταν παρατημενο πραγματικα...Ετσι δεν νομιζω οτι γινεται κατι κακο και οτι ο δημος λογικο ειναι να μην μπορει να τα ελεγχει ολα αυτα αλλα και το τηλεφωνο δεν παραπεμπει απαραιτητα στον Ματσα...μα το βλεπεις ειναι αχρηστο απο ενα σημειο και μετα
δωστο να φυγει ..... αλλη μια εστια , δεστο και ετσι, μολυνσης...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17600989 seconds (83,44% PHP - 16,56% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|