Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
11-03-11, 15:00
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τον Χειμώνα, ιδίως τους βροχερούς μήνες, 30-32 (μπρος-πίσω)
Το Καλοκαίρι 32-34.
Σε "συνάντηση", ανεξαρτήτως εποχής 32-35 (ή παραπάνω τα πίσω, ανάλογα τα HP του άλλου )
Σε κάθε περίπτωση, οι πιέσεις εξαρτώνται από το είδος του ελαστικού, το οδηγικό στυλ, το περιβάλλον κίνησης του αυτ/του (πόλη-επαρχία), το στήσιμό του.
Συμπερασματικά, ο όρος "σωστή πίεση" σύμφωνα με τον κατασκευαστή, δεν είναι πανάκεια.
11-03-11, 20:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Εγω βαζω 32-33 παντα και στα DYNODAY 35-36!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Σε "συνάντηση", ανεξαρτήτως εποχής 32-35 (ή παραπάνω τα πίσω, ανάλογα τα HP του άλλου )
|
Ρε εσεις ειστε πορωμενοι!Αν τυχει "συναντηση" θα του πεις μισο να παω να ελεγξω την πιεση στα λαστιχα;
|
11-03-11, 22:55
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Ρε εσεις ειστε πορωμενοι!Αν τυχει "συναντηση" θα του πεις μισο να παω να ελεγξω την πιεση στα λαστιχα;
|
Οχι ρε Παναγιωτη ,αλλα στα DYNODAY το ξερεις απο πριν!
Δεν εισαι ξαφνικα στο δρομο και σου λεει ο αλλος ελα παμε στο DYNO!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
|
απαντηση |
|
12-03-11, 02:58
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απαντηση
Αμα αρχισαμε τα ''μη φοβασαι'' και τα ''μπαμ'' τοτε καλα κρασια παιδια...Βαλτε εκει οσο λεει το εργοστασιο και αφηστε τα παιχνιδια γιατι μονο παιχνιδια δεν ειναι...Το ενα λαστιχο αντεχει 53, το αλλο 52, το αλλο 52,5 και το αλλο δε ξερω και γω ποσο...Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα? Για ονομα του Θεου δηλαδη ρε παιδια...Δεν ειναι παιχνιδια αυτα...Ειναι μηχανηματα και δεν παιζουμε με αυτα...Και λογικα μεσα στο αυτοκινητο μας μπαινουν αγαπημενα προσωπα... Παιδια, μανα, γυναικα, αδερφος...Και καθομαστε και συζυταμε αν το λαστιχο σπαει στα 52 για να του βαλουμε εμεις 51,9 και οσο μας γουσταρει...Ας σοβαρευτουμε λεω εγω...
|
|
απαντηση |
|
12-03-11, 03:07
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απαντηση
Ποσες φορες εχουμε δει φλουδες ελαστικων στο δρομο? Ποσες? Απειρες...Χανονται ανθρωπινες ψυχες στην ασφαλτο...Ολοι αυτοι οι ''χεραδες'' και οι ''ξυπνιοι'' πανε και κανουν τα δικα τους θεωροντας οτι εχουν καλυτερη αποψη απ το κατασκευαστη και οτι η ενδειξη της πιεσης στη πλακετα του κατασκευαστη γραφτηκε για πλακα και για αστειο επειδη τους περισσευε μελανι...Τι να πω βρε παιδια...
|
|
απαντηση |
|
12-03-11, 03:20
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απαντηση
Βλεπω τετοια θεματα που τιθονται ΑΜΕΣΑ θεματα σωματικης ακεραιοτητας, και αντι να κανουμε κατα γραμμα οτι λεει ο κατασκευαστης κανουμε τα δικα μας...Ειλικρινα γινομαι ΕΞΑΛΛΟΣ οταν βλεπω τετοια θεματα...Φανταζομαι σκηνικο να πηγαινω πρωι πρωι στη δουλεια μου αμεριμνος ή να πηγαινω το παιδι μου στο παιδικο σταθμο, και να ρθει να σκασει πανω μου καποιος Γ@ΜΙΟΛΗΣ και να μας σκοτωσει οικογενειακως επειδη του ηρθε η ορεξη να δει ποια πιεση ειναι καλυτερη για τα λαστιχα του και ποτε κανουν μπαμ, αν η καμπερ που εδωσε στην αναρτηση ειναι πολυ ή λιγη, και αν με την εξατμιση που εβαλε πηρε ή εχασε αλογα βαζοντας κοντρες...Αυτα...
|
|
|
|
12-03-11, 12:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Κατσε ρε συ Keichi γιατι τα χεις μπερδεψει λιγο.Ο κατασκευαστης δινει μια τιμη που συνδυαζει ασφαλεια και ανεση με μια σωστη οδικη συμπεριφορα για τα ελαστικα που δινονται στο αμαξι κατα την αγορα του.Οταν ομως καποιος αλλαζει αυτα τα ελαστικα με αλλα αλλης διαστασης και μεγεθους και φυσικα και αλλης ποιοτητας τοτε ειναι φυσικο να αλλαζουν και τα νουμερα.Ο κατασκευαστης δινει ενα ελαστικο συνηθως της φτηνης σειρας καθε μαρκας για να μειωσει και το κοστος.
Π.χ. στο δικο μου με 15αρες ζαντες και ελαστικα διαστασης 185/55/15(αν θυμαμαι καλα αυτη ειναι η εργοστασιακη διασταση) το τιμονι μετα τα 160χλμ/ωρα γινοταν ασαφες και ελαφρυ κατι που με φοβιζε εμενα.Με το να βαλω μεγαλυτερης διαστασης ζαντα και ελαστικο αυτο το διορθωσα κι εκανα το αυτοκινητο πιο ασφαλες.Ομως δεν εβαλα τα φτηνα της Toyo(ο κατασκευαστης αποκλειεται να εδινε αυτοκινητο με T1r αφου ειναι μεγαλυτερο το κοστος).Οποτε εχουμε αλλες πιεσεις και αλλες αντοχες στην ταχυτητα.
Με βρισκεις απολυτα συμφωνο για τα εργοστασιακα ελαστικα αλλα ως εκει.Διοτι πολυ απλα δεν φοραμε ολοι τα ελαστικα του εργοστασιου.
|
12-03-11, 13:08
|
banned
|
|
|
|
Δεν σκάνε έτσι ευκολα τα λάστιχα, εκτός και είναι διαλυμένα εντελώς, ή τους κάτσεις μέσα 80psi, και πάλι για να σπάσουν τα συρματα και να φύγει κομμάτι απο θέμα πίεσης, είναι πολύ δύσκολο.
Που κυκλοφοράς φίλε και βλέπεις κάθε μέρα φλουδες απο λάστιχα?
Εγω μόνο στην Εθνική έχει τυχει να δω, κι αυτές είναι κατά 99% απο φορτηγά, απο αναγομωμομένα λάστιχα....
|
12-03-11, 14:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Για να δειτε ποσο ρόλο παιζει η θερμοκρασια του λάστιχου (και η διαφορα απο βενζιναδικο σε βενζιναδικο), ξαναπηγα σημερα πρωι πρωι στο πιο κοντινο βενζιναδικο που εχω για να ειναι παγωμενα τα λαστιχα και ο αερας.
Ειχα 34! (απο 40 που ειχα βαλει χτες).
Αφαιρεσα αερα (ο οποιος εβγαινε π α γ ω μ ε ν ο ς) και το εβαλα στο 31.
Οποτε τωρα ξερω πως εχω 31 με κρυα λαστιχα, αρα μολις ζεσταθει θα παει ισως καπου στο 33(?)
Επισης.... Keichi... χαλάρωσε και άσε τους χαρακτηρισμούς. Πειράματα κανουμε εντος οριων. Δεν εβαλα 80 πιεση συν οτι ηξερα πως ειναι σουπερ ζεστα τα λαστιχα (χτες τα γεμισα μετα απο πολυ μεγαλη βολτα) αρα ειχα στο νου μου πως μολις κρυωσει θα πεσει.
Γλιτωνεις το ban αλλα εχεις κιτρινη καρτα.
|
|
διαγραφη |
|
12-03-11, 17:58
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
διαγραφη
Τι εκανα? Γλιτωνω το ban? Και τι εχω τωρα? Κιτρινη καρτα? Δεν με απασχολει καθολου φιλε μου...Σε θεματα ασφαλειας ειμαι αυστηρος, καθετος και κατακριτικος...Εγω εγινα μελος σ αυτο το club για να συζυταμε και να ανταλλασουμε λογικες αποψεις για τα αυτοκινητα μας (ευρεση ανταλλακτικων, συγκρισεις μοντελων, αποριες επι εργοστασιακων προδιαγραφων των αυτοκινητων, συνεργεια, νεα μοντελα, know-how, τεχνικα θεματα, επιλογες μοντελων, σωστη συντηρηση, νεες τεχνολογιες κτλ) και οχι για να σκοτωσουμε ανθρωπους με μετατροπες, εξυπναδες, κοντρες και αλλα παρεμφερη...Το υφος του corollaclub απο οτι εχω καταλαβει ολο αυτο το καιρο ειναι οι μετατροπες, οι παρανομοι αγωνες, τα πειραγμενα αυτοκινητα, οι παρανομες δοκιμες κτλ τα οποια ολα αυτα τα κατακρινω και δεν μου ελκειουν καθολου το ενδιαφερον...Γι αυτο το λογο θελω να διαγραφω το συντομοτερο δυνατον απ το corollaclub απαξ διαπαντος και να μην εχω καμια απολυτως αναμειξη με αυτο το club απο εδω και στο εξης...
Ας με διαγραψει καποιος διαχειριστης ή ας μου στειλει οδηγιες με πμ για το πως θα διαγραφω μονος μου...
Ευχαριστω πολυ
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16769409 seconds (82,78% PHP - 17,22% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|