Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
04-09-09, 11:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ειναι πολυ φιλος μου και γειτονας μου οποτε οτι θελεις ελα πρωτα σε εμενα να το κανονισουμε ..
04-09-09, 15:15
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φίλε Φάνη χτες το απόγευμα ήμουν στο μαγαζί του και είδε την corolla μου, μου είπε ότι πρέπει να αλλάξω από τον καταλύτη και πίσω όλη την εξάτμιση για να βελτιωθεί το αμάξι.
Σκέπτομαι σοβαρά να το κάνω, πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 04-09-09 στις 16:08.
Αιτία: χρώμα γραμματοσειράς...
|
04-09-09, 16:20
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Με το τηλεφωνο που εχει στην υπογραφη του....
|
08-09-09, 17:07
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παίδες σε προηγούμενη απάντηση ο JL αναφέρθηκε σε παράκεντρο τελικό καζανάκι, η διαφορά με τα κανονικά είναι η είσοδος και η έξοδος των καυσαερίων, ξέρει κανείς ποια η διαφορά τους σε απόδοση, δλδ τι προσφέρει το κανονικό και τι το παράκεντρο? Πότε ενδείκνυται το ένα και πότε το άλλο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 22-09-09 στις 22:04.
Αιτία: Χρώμα & Τυπος Γραμματοσειράς
|
08-09-09, 18:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Νομίζω και τα μαμίσια είναι παράκεντρα, εμένα παντως είναι στο κέντρο η σωλήνα, αλλά δεν ξέρω τι διαφορά έχουν, λογικά δεν θα κόβουν στην ροή εισόδου και εξόδου των καυσαερίων? και μάλλον θα κάνουν και λιγότερη βαβούρα.
|
|
|
|
08-09-09, 18:16
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Το παρακεντρο το μονο που κανει στην ουσια ειναι να "δυσκολευει" την εξοδο των καυσαεριων. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να δημιουργειται καποια πιεση στην εξατμιση, ωστε να μην "αδειαζει" γρηγορα το αυτοκινητο. Συνηθες φαινομενο για αρκετα ατμοσφαιρικα βελτιωμενα αυτοκινητα, πιο συχνο δε στα ΤΟΥΟΤΑ. Αυτο εχει σαν συνεπεια ομως να χανει λιγο νευρο το αυτοκινητο. Καποιους ομως δεν τους απασχολει και αφηνουν το αυτοκινητο με ομοκεντρο καζανακι. Αρπαζει πιο ευκολα χιλιομετρα αλλα σε ανηφορες και οταν ειναι φορτωμενο το αμαξι τα πραγματα ειναι καπως δυσκολα. Το ομοκεντρο εχει πιο λογικη εφαρμογη σε turbo εφαρμογες, οπου εκει το μονο που πρεπει να κοιταξεις ειναι να διωξεις τα καυσαερια το δυνατον γρηγοροτερα.
Νικηφορε τα μαμισια ειναι το κ3ρ@το τους το τραγειο. Ομοκεντρα ειναι αλλα ετσι οπως ειναι φτιαγμενα στο εσωτερικο τους για να κοβουν τον θορυβο κοβουν και τα καυσαερια.
|
08-09-09, 19:12
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Τελικά θα αλλάξω την εξάτμιση από τον καταλύτη και πίσω, θα βάλω εργοστασιακή διάμετρο σωλήνα και ελεύθερα καζανάκια.(42 εσωτερική διάμετρο). Σκέπτομαι να βάλω και παράκεντρο τελικό αλλά δεν ξέρω μήπως χάσει πολύ από τα μπαμ που έχει, αφού η διάμετρος θα γίνει εργοστασιακή.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 22-09-09 στις 22:05.
|
08-09-09, 19:25
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Αυτο ειναι κατι που μπορει να στο απαντησει με 100% σιγουρια ο εξατμισας, κι αυτο ΑΝ ξερει τα VVT-i μοτερ. Η λογικη ομως προσταζει οτι αν θες να εχεις μια βελτιωση στην εξατμιση, πρεπει να εχεις μεγαλυτερη σωληνα ΑΛΛΑ λιγο σφιχτο τελικο.
Βρε παιδια, καποιος με ΖΖ μηχανη δεν μπορει να μας πει με σιγουρια τι να κανει το παιδι?
|
08-09-09, 19:50
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Έχω μιλήσει με αρκετά άτομα για την εξάτμιση, εξατμισάδες, την αντιπροσωπεία της τουοτα και με βελτιωτές.
Οι βελτιωτές μου είπαν ότι στα ατμοσφαιρικά κρατάμε την ίδια διάμετρο στον σωλήνα για να έχουμε την απαραίτητη συμπίεση και απλά ελευθερώνουμε τα καζανάκια και βέβαια το καταλύτη.
Η τουοτα μου έλεγε ούτε καν να το σκεφτώ, γιατί ο ιάπωνας είναι χαζός και το έχει φτιάξει έτσι?
Οι εξατμισάδες μου είπαν άλλοι ότι και αυτοί το ίδιο θα μου έκαναν απλά θα πρέπει να βάλω και παράλληλο εγκέφαλο και άλλοι μου είπαν το ίδιο με τους βελτιωτές.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 22-09-09 στις 22:05.
|
22-09-09, 19:59
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Λοιπόν παιδιά, μετά από σκέψη, άλλαξα την εξάτμιση από τον καταλύτη και πίσω. Έβαλα ανοξείδωτα καζανάκια (ελεύθερα) και σωλήνα, όλα φ42 (εργοστασιακή διάσταση). Επίσης κράτησα τον καταλύτη που είχα βάλει (ελεύθερο μέχρι 200 άλογα διπλού μπισκότου). Χωρίς να το έχω δοκιμάσει σε μεγάλες ταχύτητες, το αμάξι έχει διαφορά στην ροπή, αισθητή διαφορά. Η 1η έχει χάσει ελάχιστα σε μπαμ, αλλά έχει πλέον αρκετή δύναμη σε σχέση με πριν (φ45 σωλήνα και καζανάκια), το ίδιο και 2αρα και η τρίτη μου, το αμάξι δεν ζορίζεται και είναι αρκετά ποιο ακαριαίο στο άρπαγμα. Αυτά μέχρι τώρα, οσονούπω και οι διαφορές σε 4η 5η 6η.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 22-09-09 στις 22:06.
Αιτία: ΟΧΙ αλλο ασπρο ρε φιλε!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
εξατμιση |
jason |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
23 |
24-01-14 14:39 |
εξατμιση?? |
urban |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
48 |
28-02-12 18:38 |
εξατμιση τς |
basilakiscorolla |
TOYOTA COROLLA E 12 |
15 |
30-09-10 17:05 |
εξατμιση |
panoshro |
TOYOTA AURIS |
0 |
18-05-09 18:06 |
εξατμιση για ε12 1.4 |
trelokomio |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
2 |
02-03-08 23:20 |
Page generated in 0,16981912 seconds (82,74% PHP - 17,26% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|