Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS
Wastegate στειλε μου ενα p.m. με τις διευθυνσεις αυτων των δυο αν εχεις την καλοσυνη!Σε τι τιμη αυτοι στο τσιπαρουν?Το δυναμομετρο τα δειχνει ολα.Αν δω οτι δεν κανει κατι θα το καταργησω.ROY-D η αληθεια ειναι οτι ηταν φθηνο αλλα σκεψου και ποσο προσωπικο τρεξιμο εριξα!
|
Επειδή ψάχνομαι αυτήν την περίοδο
Δημητριάδης --> 700
Ανδριανάκης --> 500
Εγώ θα πάω στον δεύτερο πάντως. Αυτοί θεωρούνται οι καλύτεροι και είναι και οι μόνοι που αναλαμβάνουν.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS
Ειναι της ΑPEXi ο παραλληλος και αν θυμαμαι καλα λεγεται SAFC-II.Ειναι αρκετα δυσκολος να το ρυθμισεις και συγκεκριμανα ρυθμιζεις τον αερα που παιρνει καθως επισης και τον επιπλεον ψεκασμο βενζινης.Μπορεις εσυ απο οθονη που εχει στο εσωτερικο του αμαξιου να ρυθμισεις οσο ανεβαινουν οι στροφες ποτε θα ψεκαζει πιο πολυ βενζινη η οχι και το ποσο.
|
Με το SAFC το μόνο που κάνεις είναι να κοροιδέψεις το airflow. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, εως καθόλου, γιατί μετά από ένα σημείο θα κόβει αβανς από μόνος του ο bosch.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LIAKOYRAS
ωραιος φιλε μου, καλοριζικο!!!και επιτελους ενας που βαζει και κοστοι,ζηλεψα τωρα και οσο πλησιαζει η 6ετια τρωγομαι....που "ξυστηκες" εσυ?
|
Πολλές φορές εχει αναφερθεί το κόστος.