Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
01-12-09, 19:45
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μαλλον ηρθες ενα μηνα πριν. Σα δωρο του Αγιου Βασιλη ειναι αυτο που μου ειπες, κοντευα να τρελαθω!! Αφου ειναι γνησια ποιο πρεπει να ειναι το επομενο βημα μου? Μπορω να του περασω αλλο λογισμικο μονος μου με αναβαθμιση? Αυτο που χει τωρα ειναι 20.0.012 με ημ/νια εκδοσης 21-1-2009. Τωρα μαλιστα φορτιζω το κινητο και θα το ετοιμασω για αναβαθμιση.
|
01-12-09, 19:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Μπορείς να το κάνεις αναβάθμιση λογισμικού μέσω PC suite αλλά θα χάσεις τα Ελληνικά για το λόγο που σου είπα πριν και τότε αναγκαστικά θα πας σε κατάστημα Νokia να σου τα ξαναβάλουν. Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι γύρω στον 9/2009, είναι καλό να γίνει αναβάθμιση αλλά...
|
01-12-09, 20:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αλλα δεν θα μπορεις να περνάς σπασμενα προγραμματα ... χιχιχιχι
Αυτο δεν εννοεις bill?
|
01-12-09, 20:12
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Όχι, το αλλά ήταν ότι κάθε φορά που θα το κάνει αναβάθμιση λογισμικού θα πληρώνει για να του βάζουν Ελληνικά!
Από προγράμματα, μέσω του Ovi της Nokia βρίσκεις σχεδόν τα πάντα.
|
01-12-09, 20:15
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Και γιατι κοστος μιλαμε περιπου, γνωριζεις?
|
01-12-09, 20:17
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο είναι, αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 15€.
|
07-12-09, 19:18
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Επιτελους τα προβληματα που ειχα με το κινητο λυθηκαν. Βεβαια τις επαφες τις περασα πρωτα στην καρτα μνημης και μετα χειροκινητα μια μια, αλλα it's ok. Το επομενο βημα ειναι η εγκατασταση διαφορων προγραμματων. Προς το παρον το μονο που του εχω βαλει ειναι το MSN Messenger. Γνωριζετε αν υπαρχουν προγραμματα αναπαραγωγης μουσικης, ή πρεπει να χρησιμοποιω μονο αυτο που εχει το κινητο? Δε λεω, καλο ειναι, αλλα δυστυχως εχω το ανικανοποιητο αυτι του μουσικου. Μετα εχει σειρα το GPS. Υπαρχουν ετοιμα προγραμματα, ή πρεπει να παω παλι στην ΝΟΚΙΑ για να μου περασει (με 40 ευρω) τους χαρτες της Garmin?
|
07-12-09, 19:30
|
|
|
|
Περιοχή:
Ορεστιάδα
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Φιλε JL εχουμε το ιδιο κινητο και εχω φορτωσει ηδη χαρτες garmin και sygic. Θα ψαξω να βρω τα λινκ και θα σου στειλω μηνυμα
|
07-12-09, 19:34
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ωραια. Τοτε θα μου εξηγησεις στο πμ σου (αν δεν σου ειναι κοπος) πως τελικα κανω sync με το Outlook, γιατι τελικα δεν τα καταφερα ουτε απο κει με τις επαφες.
|
10-12-09, 15:27
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Πραγματικα δεν το περιμενα να ειναι τοσο μπαχαλο τα Symbian, πραγματικα μου ρχεται να το στειλω στον τοιχο!! Μπορει να μου πει καποιος πως στο δι..λ() θα περασω κανα τραγουδι εξτρα σε μια λιστα αναπαραγωγης? Ενω τα περναω μεσα στο κινητο, και τα βλεπω απο την Διαχειρηση αρχειων, οταν παω να κανω προσθηκη σε λιστα δεν μου τα βγαζει!! Δοκιμασα με το PC Suite και με το Ovi, αλλα με κανενα απο τα δυο δεν μπορω να βγαλω ακρη. Λιγο ακομα θελω και θα το στειλω στα τσακιδια!! Αρχιζω και νοσταλγω τις μερες του SE G705.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 10-12-09 στις 15:38.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16366696 seconds (81,43% PHP - 18,57% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|