Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 540
Γιατι καλε? Ουτε ενα αστειακι δεν μπορουμε να κανουμε? Κι επειτα δεν κινδυνευεις, δεν εχω δει τις πινακιδες σου! Και καποια ψυχη απο δω μεσα ξερει, ειμαι μη δω πινακιδες εγω...
Δύναμη Σεβασμού: 370
Εννοείται ότι τα αστεία είναι δεκτά.Αλλωστε όλοι καταβάθος ζηλεύουν τις πανέμορφες ζάντες μου Τώρα αυτό με τις πινακίδες δεν το πολυκατάλαβα.Μας φακελώνεις?
Οτι οι ζαντες σου ειναι αξιοζηλευτες θα στο χουν πει κι αλλοι. Να αλλος ενας, και φαντασου δεν εχω δεν το αμαξι παρα μονο το σχεδιο της ζαντας στο Ιντερνετ. Αυτο με τις πινακιδες γινεται τελειως μηχανικα. Απλα συνδυαζω το αμαξι με τον κατοχο, αλλα την πινακιδα την απομνημονευω τελειως μηχανικα. Καποιος madvinegar το ξερει καλα...
Δύναμη Σεβασμού: 370
Εγώ το έκανα αυτό μικρή στα αγόρια που μ αρεσαν και είχαν αμάξι για να τους εντυπωσιάσω Εσύ δεν έχεις πινακίδα ΑΒΓ και ένα ασημί τάδε??? Ευτυχώς μεγάλωσα....(λέμε τώρα )
Σε ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια Mr.Big Brother .Οντως αρέσουν πολύ οι ζαντούλες μου και χαίρομαι
Big Brother. Χμμμ, δεν το χα σκεφτει! Αλλα για να επανελθουμε στο θεμα μας, μου ριξανε κι αλλη μια προταση για ταινια, για την ακριβεια την "Κληρονομο". Την εχει δει κανεις, αξιζει τον κοπο?