Να συνεχίσουμε εδώ το θεμα γιατι εκει ειναι ΜΟΝΟ για tutorials και κακώς και εγώ εγραφα εκεί!
Ποιο κουτακι λες ? αυτο που ειναι στο πλαι ετσι? να ξερεις πως ειναι ακριβο εχει σε λιρες πανω απο 90 οποτε εδώ θα έχει καπου 80-90 ευρώ! Καλυτερα πηγαινε σε κανα μαντρά να το πάρεις φτηνά!
Το παραξενο είναι πως εμενα αν βγαλω την φυσα του δεν εχω κανενα προβλημα!!! γιατι? το κουτακι το μαυρο πισω απο την πεταλουδα τι ειναι τελικα? το throttle position sensor?
http://www.toyotagtturbo.com/forums/...t+up+procedure
Ναι αυτο ειναι!
εμενα παντως εχανε τις στροφες και στην βιδα του ρελαντι ειχε χαλασει το oring και βιδωνε μονη της!!! τωρα εχω με ζεστο μοτερ 800 σταθερα!!! μονο οταν ανοιγω το A/C ανεβαζει στροφες που τις ρυθμιζω απο την βαλβιδα ρελαντι του A/C (ειναι προσθετη αυτη).
Ποιο διακοπτη εχεις Φιλιππε και ανεβαζεις στροφες? εννοεις του A/C?
οταν εχουμε μεγαλυτερο ρελαντι εχουμε καλυτερη εκκινηση! εγω καποτε το ειχα συνεχεια 1000rpm, και επισης φορτιζε καλυτερα και το δυναμό! ο Βασιλης το εχει τοσο προφανως γιατι δεν ειναι και μαμά το μοτερ του, δεν εχει ct9 πάνω, δεν υπάρχει λογος εσυ να εχεις ρελαντι πανω απο 800-1000 στροφες με ζεστο μοτερ παντα, καις πολυ καυσιμο, κανεις και βαβουρα (μαλλον), χωρις λόγο!