Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-10-11, 22:40
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ναι και εγώ θέλω να μάθω! γιατι με το 1ο κατέβασμα τουρμπινας για αλλαγή ή επισκευή αφού ήδη καίει λίγα λαδάκια θα αλλαχτεί η ελεεινή μαμά πολλαπλή εξαγωγής με μια aftermarket της προκοπής!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-11, 00:05
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε απάντηση στο ερώτημα για το ρελαντί και μια και δεν μπορώ να το δημοσιεύσω στο παρακάτω θέμα:

http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=22277

έχω να πω ότι το πρόβλημα σε μένα είναι πως είναι σπασμένο αυτό το κουτάκι!!
Έτσι, όταν ζεσταθεί ο κινητήρας δεν κρατάει ρελαντί (παέι και 400στρ)!!!!
Προς το παρόν χρησιμοποιώ τον διακόπτη που έχω για να ανεβάζω τις στροφές και πάει περίπου 1400 σταθερά!
Αυτό έκανες και εσύ wastegate και το έχεις σταθερό; Και αν ναι, γιατί το έκανες;
αν είναι καλύτερα απο τις 800-1000στρ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-11, 10:03
NikiforosGT Offline:
Moderator

Να συνεχίσουμε εδώ το θεμα γιατι εκει ειναι ΜΟΝΟ για tutorials και κακώς και εγώ εγραφα εκεί!
Ποιο κουτακι λες ? αυτο που ειναι στο πλαι ετσι? να ξερεις πως ειναι ακριβο εχει σε λιρες πανω απο 90 οποτε εδώ θα έχει καπου 80-90 ευρώ! Καλυτερα πηγαινε σε κανα μαντρά να το πάρεις φτηνά!
Το παραξενο είναι πως εμενα αν βγαλω την φυσα του δεν εχω κανενα προβλημα!!! γιατι? το κουτακι το μαυρο πισω απο την πεταλουδα τι ειναι τελικα? το throttle position sensor?
http://www.toyotagtturbo.com/forums/...t+up+procedure
Ναι αυτο ειναι!
εμενα παντως εχανε τις στροφες και στην βιδα του ρελαντι ειχε χαλασει το oring και βιδωνε μονη της!!! τωρα εχω με ζεστο μοτερ 800 σταθερα!!! μονο οταν ανοιγω το A/C ανεβαζει στροφες που τις ρυθμιζω απο την βαλβιδα ρελαντι του A/C (ειναι προσθετη αυτη).
Ποιο διακοπτη εχεις Φιλιππε και ανεβαζεις στροφες? εννοεις του A/C?
οταν εχουμε μεγαλυτερο ρελαντι εχουμε καλυτερη εκκινηση! εγω καποτε το ειχα συνεχεια 1000rpm, και επισης φορτιζε καλυτερα και το δυναμό! ο Βασιλης το εχει τοσο προφανως γιατι δεν ειναι και μαμά το μοτερ του, δεν εχει ct9 πάνω, δεν υπάρχει λογος εσυ να εχεις ρελαντι πανω απο 800-1000 στροφες με ζεστο μοτερ παντα, καις πολυ καυσιμο, κανεις και βαβουρα (μαλλον), χωρις λόγο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-03-12, 09:54
NikiforosGT Offline:
Moderator

Ξαναγυρνάω στο θέμα αυτό μετά τις χθεσινές εξελίξεις. Χτες άλλαξα το δυναμό με ένα απο μαντρά (του 4EFTE), γιατί αυτο που πηρα του 4AGE ηταν σπασμενος ο αυτόματος του και δεν δούλευε. Στις δοκιμές χτες το βραδυ είδα πως οταν ειχα ηλεκτρικα φορτια στο ρελαντι (οχι ηχοσυστημα), αλλά καλοριφερ τερμα, θερμανση πισω τζαμιου, φωτα, φλας κτλ, ενω η ταση χαμηλωνε μετά ανεβαινε στα ιδια επιπεδα με πριν! αρα το πρόβλημα λύθηκε όσον αφορά το ηλεκτρικό θέμα του δυναμό. Ομως πιστευα πως το ρελαντι έπεφτε επειδη το δυναμο ζοριζόταν που είχε πρόβλημα ο αυτοματος του, όμως και παλι αν έχω πολλά ηλεκτρικά φορτια ενώ η ταση ειναι οκ αυτή την φορά, οι στροφες αντι να μενουν εστω στα ίδια επίπεδα πέφτουν χαμηλά! μετά την αλλαγη βαλβιδας ρελαντι με άλλη μεταχειρισμενη εχω με ζεστο μοτερ χωρις ηλεκτρικα φορτια 1000rpm, τωρα με ηλεκτρικα φορτια στο ρελαντι σε φαναρι πηγαιναν οι στροφες στις 600!!! φυσικα σε αυτες τις στροφες τρεμει το αμαξι ολοκληρο!!! αλλοι με μαμα μοτερακια δλδ 4EFE και 4AFE μου ειπαν πως στα δικα τους οι στροφες ανεβαινουν λιγο ή μένουν στα ιδια επιπεδα με πριν στα ηλεκτρικα φορτια! τελικα τι ισχυει? καποιος με ιδιο μοτερ να μου πει συμπεριφορα ? μηπως ειναι χαλασμενη και η αλλη βαλβιδα ρελαντι? επισης με τοσες λιγες στροφες εχω θεμα και στην εκκινηση γιατι καπως κομπιαζει το μοτερ να ξεκινησει δλδ σα να παει να σβησει!! πρεπει να παταω γκαζι και να φυγω.

Μόλις τώρα έβγαλα τις υποπιέσεις που είχα συνδεσει απο την αντλια του υδραυλικου (εχω του 4EFE) επάνω στην πολλαπλη εισαγωγη στο πανω μερος της πεταλουδας, ετσι κι αλλιως δεν εκαναν τπτ! δοκιμασα την βαλβιδα ρελαντι να βγαλω δλδ το σωληνακι της στο κατω μερος της και ειδα πως ρουφαγε το δακτυλο μου αρα δουλευει, με την φυσα επανω με ζεστο μοτερ και αναμενα τερμα καλοριφερ, θερμανση πισω τζαμιου και φωτα κανονικα ειχα 950 στροφες, με το που εβγαζα την φυσα ή το σωληνακι στο κατω μερος οι στροφες πανε 600 και τρεμει το μοτερ! μηπως το προβλημα ηταν οι υποπιεσεις στην αντλια του υδραυλικου τελικά? επίσης η βαλβιδα ρελαντι κανει εναν ηχο οταν δουλευει σαν τουκ τουκ τουκ το κανει σε όλους αυτό? το έκανε και η προηγουμενη και νομιζα πως το κανει επειδη μεσα ειχε ενα σπασμενο εξαρτημα! αλλα αυτη δεν ειναι σπασμενη.

Υ.Γ να ξαναπω πως αυτη η βαλβιδα ρελαντι υπαρχει μονο σε 4EFTE και σε corolla EE101 4EFE, στις 111 με 4EFE εχει αλλο συστημα όπως και στα starlet ep91 με 4EFE.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 11-03-12 στις 10:23.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-03-12, 17:51
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το τουκ τουκ τουκ που ακους ειναι ο ηχος απο τα μπεκ....οταν σκυβεις νακουσεις νομιζεις οτι ακουγεται απο κει...ειχα και γω θεμα με το ρελαντι...με τον καιρο ετσρωσε εγω οταν αναβω τα παντα το μοτερ ανεβαζει απο 840 στισ 1000 και μετα καπακια πεφτει κανονικα παλι στις 840... νικηφορε ρε φιλε αυτοματο μπορουσες ναλλαξεις στο δυναμο...γιατι πηρες αλλο? μηπως ρε φιλε ειναι θεμα γειωσεων?
Παλιά 11-03-12, 18:45
NikiforosGT Offline:
Moderator

Καλησπέρα, το τουκ τουκ τουκ το εχω ξαναπει και αλλη φορα ειναι της βαλβιδας ρελαντι! δεν εχει καμια σχεση με τα μπεκ! γιατι οταν βγαλω την φυσα της ο θορυβος σταματαει? ο μηχανικος μου ειπε πως ετσι κανουν αυτες οταν δουλευουν! για το δυναμο που λες, ο αυτοματος υπαρχει σαν ανταλλακτικο ΜΟΝΟ στην Toyota!!! η τιμη του ειναι πανω απο 230 ευρω!!!! και το δυναμο κανει 650!!!! μεταχειρισμενο δυναμο (του 4EFTE που ειναι ποιο πολλά Α) εκανε 50 ευρω από μαντρα και με εγγυηση! αρα αναγκαστικά το αλλάζουμε όλο!
θεμα γειωσεων ειχα σκεφτει τις εχω ελεγξει ποσες φορες δεν βρηκα προβλημα ή κάτι να λείπει! αλλα το να πεφτει το ρελαντι δε νομιζω πως ειναι θεμα γειωσεων! αφου το θεμα με την ταση ήταν ο αυτοματος δυναμο και αλλαχτηκε ολο και τελος αυτο το προβλημα! κανεις με 4EFTE μπορει να μου πει τι κανει το δικο του?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-03-12, 19:22
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα, το τουκ τουκ τουκ το εχω ξαναπει και αλλη φορα ειναι της βαλβιδας ρελαντι! δεν εχει καμια σχεση με τα μπεκ! γιατι οταν βγαλω την φυσα της ο θορυβος σταματαει? ο μηχανικος μου ειπε πως ετσι κανουν αυτες οταν δουλευουν! για το δυναμο που λες, ο αυτοματος υπαρχει σαν ανταλλακτικο ΜΟΝΟ στην Toyota!!! η τιμη του ειναι πανω απο 230 ευρω!!!! και το δυναμο κανει 650!!!! μεταχειρισμενο δυναμο (του 4EFTE που ειναι ποιο πολλά Α) εκανε 50 ευρω από μαντρα και με εγγυηση! αρα αναγκαστικά το αλλάζουμε όλο!
θεμα γειωσεων ειχα σκεφτει τις εχω ελεγξει ποσες φορες δεν βρηκα προβλημα ή κάτι να λείπει! αλλα το να πεφτει το ρελαντι δε νομιζω πως ειναι θεμα γειωσεων! αφου το θεμα με την ταση ήταν ο αυτοματος δυναμο και αλλαχτηκε ολο και τελος αυτο το προβλημα! κανεις με 4EFTE μπορει να μου πει τι κανει το δικο του?
4efte εχω και γω...τι να πω δν ξερω πραγματικα εγω παντως πιο παλια με το celica ειχα βαλει αυτοματο οχι τουοτα που ειχε ο ηλεκτρολογος..τον αλλαξα και με 60 ευρω εκανα τη δουλεια μουχωρις να μου ξαναπαρουσιαει το παραμικρο....εχεις ταλαιπωρηθει παντως με το ρελαντι τι να πω 
Παλιά 11-03-12, 19:35
NikiforosGT Offline:
Moderator

Για πες λεπτομερειες τι ειναι αυτο που λες? εσυ δλδ δεν εχεις την μαμα επανω?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-03-12, 19:42
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

σε μπερδεψα μαλλον...τωρα εχω σταρλετ 13αρι τουρμπο..πιο πριν ειχα celica διλιτρο τουρμπο..υστερ απο εναπλυσιμο μηχανης στο celica (μπορει να ηταν και συμπτωση εμενα παντως τοτε το παρουσιασε) με προδωσε το δυναμο γιατι ειναι μπροστα σε εμφανες σημειο και εφαγε πολα νερα...το πηγα στον ηλεκτρολογο μου λέει ο αυτοματος και μου λεει εχω τον πηρε τν εβαλε καινουριο και μου χρεωσε 60 ευρω...σιγουρα δν ηταν τουοτα δν θυμαμαι μαρκα γαμωτο..και απο τοτε ολα κομπλε...δηλαδη τωρα εσενα το μονο που σου μενει ειναι να αλλαξεις την βαλβιδα ρελαντι?
Παλιά 11-03-12, 19:56
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αυτο ειπα ποιο πανω οτι ηδη την εχω αλλαξει!!! μου εδωσε αλλη ο μηχανικος μου! στην πρωτη την ειχα ανοιξει και ειχε σπασει ενα εξαρτημα μεσα! τωρα στις δοκιμες που εκανα ρουφαγε αερα και οταν εβγαζα φυσα πηγαιναν οι στροφες 600 απο 950! αρα η βαλβιδα δουλευει! ομως οταν ημουν σε κινηση (χτες βραδυ) και σταματουσα σε φαναρια με ολα τα ηλεκτρικα σχεδον ανοιχτα (οχι το ηχοσυστημα) τοτε πηγαινε 600! αλλα αυτο χτες που δεν ειχα ξηλωσει τις υποπιεσεις της αντλιας του υδραυλικου! θα το ξαναδω γιατι το πρωι δοκιμασα χωρις αυτες και δεν επεφτε τοσο χαμηλα! μηπως εφταιγε αυτο? η συνδεση της υποπιεσης στην αντλια υδραυλικου ειναι για το EE111 4EFE και οχι για το 4EFTE που εχει αλλη αντλια και δεν εχει υποπιεσεις! εμενα ομως ο μηχανικος μου εχει αφησει επανω αντλια υδραλικου την μαμα! το κακό με αυτη την βαλβιδα ειναι πως κανει στην Toyota 120 ευρώ! (και η τιμη ειναι με προσθετη εκπτωση 10%!) ειναι οπως ειπα απο 4ΕFE corolla EE101 που εχει την ιδια με του 4ΕFTE, κανενα αλλο μοντελο δεν εχει τέτοια. Περισσότερα απο αυριο που θα κανω και αλλες δοκιμες χωρις τις συνδεσεις στο υδραυλικο γιατι αν εφταιγαν αυτες τοτε δεν εχει θεμα τωρα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 11-03-12 στις 20:05.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόβλημα Ρελαντί Corolla E-12 nikola TOYOTA COROLLA E 12 44 27-11-16 15:38
Πρόβλημα με στροφές ρελαντί!!!! Makis-corollag6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 31 31-03-16 00:18
Ξαφνικό πρόβλημα αστάθειας ρελαντί DeathDealer SUPPORT 33 25-10-12 15:06
Πρόβλημα με ρελαντί και πετάλ φρένου OxygeN TOYOTA COROLLA E 12 28 13-10-07 15:50
Ρελαντί teoNOKIA SUPPORT 52 05-04-06 23:15

Page generated in 0,18248391 seconds (83,62% PHP - 16,38% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:55.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com