Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 282
Λοιπόν,
1 πρέπει να πας σε αυτόν που σου τις έβαλε και να τον πεις τι πρόβλημα έχεις να το δει και εάν δεν μπορεί να στο κάνει να πας σε έναν άλλον να στο κάνει μια ζυγοστάθμιση και να δει αν έχεις κάπου πρόβλημα.
2 μπορεί να ήταν στραβές οι ζάντες από την μεταφορά και όταν τις έβαλε να μην τις είδε και να μην σε είπε τίποτα.
3 μπορεί να είναι λάθος το καρέ αντί για 5 Χ 114,3 που είναι το δικό σου να σου έβαλε 5 Χ 112 (που το έχουν κάνει πολλά αλάνια)
4 μπορεί να είναι τα δαχτυλίδια
5 μπορεί να είναι οι βίδες (λίγο δύσκολο)
6 μπορεί να είναι και οι ζάντες λίγο πατάτα..
7 το θέμα με τα λάστιχα δεν το αποκλείω παρόλο που έβαλες καινούργια, γιατί έχει τύχη να φταιν και αυτά
Το να το κάνεις μια ζυγοστάθμιση επάνω δεν λύνεις το πρόβλημα απλός το σκεπάζεις μέχρι κάποιος να σου βγάλει τις ροδές και να ξεχάσει να βάλει σημάδια από εκεί που τις έβγαλε και μετά πάλι να τρέχεις.
Και όταν τα κάνεις όλα με αυτήν την σειρά ξανά πες μας.
Δεν νομίζω να είναι από τα αυτοκίνητα που δεν στρώνουν στον δρόμο, δεν μου έχει τύχει τίποτα σε auris και δεν νομίζω να είναι το πρώτο….
Δύναμη Σεβασμού: 242
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tserkene
Λοιπόν,
1 πρέπει να πας σε αυτόν που σου τις έβαλε και να τον πεις τι πρόβλημα έχεις να το δει και εάν δεν μπορεί να στο κάνει να πας σε έναν άλλον να στο κάνει μια ζυγοστάθμιση και να δει αν έχεις κάπου πρόβλημα.
2 μπορεί να ήταν στραβές οι ζάντες από την μεταφορά και όταν τις έβαλε να μην τις είδε και να μην σε είπε τίποτα.
3 μπορεί να είναι λάθος το καρέ αντί για 5 Χ 114,3 που είναι το δικό σου να σου έβαλε 5 Χ 112 (που το έχουν κάνει πολλά αλάνια)
4 μπορεί να είναι τα δαχτυλίδια
5 μπορεί να είναι οι βίδες (λίγο δύσκολο)
6 μπορεί να είναι και οι ζάντες λίγο πατάτα..
7 το θέμα με τα λάστιχα δεν το αποκλείω παρόλο που έβαλες καινούργια, γιατί έχει τύχη να φταιν και αυτά
Το να το κάνεις μια ζυγοστάθμιση επάνω δεν λύνεις το πρόβλημα απλός το σκεπάζεις μέχρι κάποιος να σου βγάλει τις ροδές και να ξεχάσει να βάλει σημάδια από εκεί που τις έβγαλε και μετά πάλι να τρέχεις.
Και όταν τα κάνεις όλα με αυτήν την σειρά ξανά πες μας.
Δεν νομίζω να είναι από τα αυτοκίνητα που δεν στρώνουν στον δρόμο, δεν μου έχει τύχει τίποτα σε auris και δεν νομίζω να είναι το πρώτο….
Καλημέρα φιλαράκι!!
Επειδή είμαι και λίγο πολύ άσχετος... Μπορείς να μου πεις τι εννοείς στο 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Ολες οι ζαντες εχουν ενα καρε το οποίο αποτελειται από 2 αριθμούς. Ο πρωτος ειναι το ποσες τρυπες εχεις για τα μπουλόνια (δλδ στην περιπτωση σου 5). Ο δεύτερος είναι η απόσταση μεταξύ των τρυπών, αν τα κέντρα τους ήταν σε ευθεία με το κέντρο της ζάντας. Ο Αριθμός που προκύπτει είναι σε mm.
Εσενα το σωστό δλδ ειναι 5 x 114,3.
Αν ο ζαντάς σου εβαλε ζαντα με καρέ 5 x 112 σημαινει πως η ζάντα δεν κάθεται πλήρως σωστά πάνω στο ταμπουρο σου με αποτελεσμα ισως να σου προκαλει αυτες τις δονησεις στις μεγαλες ταχυτητες.
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Ολες οι ζαντες εχουν ενα καρε το οποίο αποτελειται από 2 αριθμούς. Ο πρωτος ειναι το ποσες τρυπες εχεις για τα μπουλόνια (δλδ στην περιπτωση σου 5). Ο δεύτερος είναι η απόσταση μεταξύ των τρυπών, αν τα κέντρα τους ήταν σε ευθεία με το κέντρο της ζάντας. Ο Αριθμός που προκύπτει είναι σε mm.
Εσενα το σωστό δλδ ειναι 5 x 114,3.
Αν ο ζαντάς σου εβαλε ζαντα με καρέ 5 x 112 σημαινει πως η ζάντα δεν κάθεται πλήρως σωστά πάνω στο ταμπουρο σου με αποτελεσμα ισως να σου προκαλει αυτες τις δονησεις στις μεγαλες ταχυτητες.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Πρέπει να προσθέσουμε πως το καρέ το γράφει και η ζάντα κάπου στην εσωτερική πλευρά της. Οπότε ζήτα του να σου βγάλει μια και να σου το δείξει για να είσαι 100% σίγουρος.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Πρέπει να προσθέσουμε πως το καρέ το γράφει και η ζάντα κάπου στην εσωτερική πλευρά της. Οπότε ζήτα του να σου βγάλει μια και να σου το δείξει για να είσαι 100% σίγουρος.
Δύναμη Σεβασμού: 282
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Οι No name ζάντες γράφουν όλα τα καρέ που μπορούν να μπουν και μετά πάνε για τρύπημα και έτσι δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.