Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-09-09, 18:45
Το avatar του χρήστη Alex-poli
Alex-poli Offline:
Moderator

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 512
Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός
Τα εκλογικά μου δικαιώματα τα έχω επίτηδες μακριά απο τον τόπο διαμονής για ένα και μόνο λόγο. Για να μην ψηφίσω ποτε μου. Μιά φορά το έκανα και τέλος. Δεν αξίζει κανένας τους ούτε καν να ασχοληθώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 18:56
nikos carina Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla Ε12 D4D
Περιοχή: θεσ/νικη
Δύναμη Σεβασμού: 211
nikos carina είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι σαφές Μιχάλη, όπως λέει και ο Κυριάκος, ότι μιλάμε για άποψη διατυπωμένη στην εκλογική διαδικασία. Η αποχή, δυστυχώς, είναι άποψη που εξυπηρετεί απόλυτα τα συμφεροντά τους!!! Απόλυτα όμως!
Είναι πολύ ωραίο να αποφασίζει μόνο το 50% των πολιτών μιας χώρας!!! Δλδ, οι υπόλοιποι δεν έχουνε λόγο?

Και κάτι ακόμη.... μην ξεχνάς ότι με την συμμετοχή όσων απέχουνε, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικό, απο όποιο βγαίνει!
εχεις απολυτο δικιο και αυτοι που δεν απεχουν ειναι κατι κολημμενοι παππουδες που εδω και 200 χρονια ψηφιζουν δαγκωτο πασοκ και νδ και παλι τα ιδια θα ριξουν μην αφηνετε το μελλον σας να το καθορισουν αυτοι οι ανθρωποι με τις σκουριασμενες αντιληψεις τους.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 19:07
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 541
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτή τη στιγμή η μόνη λύση είναι η ψήφος σε μικρότερα κόμματα και όχι η αποχή. οταν λέω μικρότερα δεν εννοώ οικολόγους εναλλακτικούς και κυνηγούς και τέτοιες αηδίες γιατί αυτοί υπάρχουν για να υπάρχουν.

Τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη, πρέπει να γίνει όμως μια αρχή. Η αποχή σε αυτές τις εκλογές είναι λάθος.

Όσον αφορά το ερώτημα "ποιοι να μας κυβερνήσουν".
Το ιδανικό θα ήταν, να μην το πούμε χούντα (γιατί περιλαμβάνει στρατιωτικούς), ένα αυστηρό καθεστώς/πολίτευμα. Τι θα πει αριστερός, δεξιός, κεντρόος. Λες και παίζουμε μπάλα.
Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από μια ομάδα τεχνοκρατών που αρχηγός τους θα είναι ένας αυστηρός άδρας με πυγμή και μόνο έργα για το κοινωνικό σύνολο. Όχι λόγια του τύπου, παρέλαβα χάος, οι προηγούμενοι φταίνε, θα είμαστε δυσάρεστοι που λέει κι ο Κωστάκης, και άλλα τέτοια που τα ακούμε εδώ και δεκαετίες. Αυτά τα ξέρουμε.

Θα βγουν και θα πουν (προεκλογικά), θα σας πατάξω όλους (τους 300), που τόσα χρόνια τρώτε το μεδούλι του λαού, διαχειρίζετε την οικονομία λες και είναι δική σας, που δημιουργήσατε ένα δημοσιουπαλλικό κράτος με χιλιάδες προνόμια, που χωρίσατε τους πολίτες, σε δημόσιους και ιδιωτικούς λες και δεν είναι άνθρωποι οι άλλοι και άλλα πολλά. Να υπάρξει μείωση των δημοσίων υπαλλήλων, κατάργηση όλων των προνόμιων τους και άλλα πολλά, όπως ΈΝΑ ασφαλιστικό ταμείο για όλους τους πολίτες, ΠΑΩ σε όποιο γιατρό θέλω και δεν πληρώνω αν έχω ασφάλεια, κατάργηση της μονιμότητας, κατάργηση μεγάλων μισθών και θέσπιση μάξιμουμ αποδοχών 2500 με 3000 ευρώ και ΟΧΙ παραπάνω και άλλα.
Όποιος βγει και τα πει αυτά, έχοντας πίσω του μια ομάδα τεχνοκρατών (και όχι πολιτικών από τα ήδη υπάρχοντα κόμματα), θα πάρει την ψήφο μου.

Είναι δύσκολο όμως γιατί ΟΛΟΙ τους είναι μια κλίκα. Θα τολμήσει κανείς; Για να δούμε.

Αντωνη αυτες οι δυο τελευταοες γραμμες που εγραψες ανηκουν σε εναν κοσμο ιδανικα πλασμενο που ολα ειναι σωστα. Κατι τετοιο ομως δεν θα γινε ποτε και ξερεις γιατι? Γιατι ολοι κοιτανε μονο την παρτη τους, αλλα κατι εξισου βασικο ειναι οτι ολοι τους ειναι μια κλικα οπως πολυ σωστα λες, και επισης δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικος ο οποιος θα χτυπησει το χερι στο τραπεζι ο οποιος θα αναλαβει το οποιο πολιτικο κοστος, και θα βαλει το μαχαιρι στο κοκκαλο (αραγε ποσες φορες ακουσαμε αυτη τη φραση??)

Οσο για την Χουντα δεν θελω να αναφερθω, γιατι πολυ απλα θα ανοιξει ενα αλλο μεγαλο θεμα το οποιο πιανει και αλλα πραξικοπηματα που εγιναν στο παρελθον. Θα πω μονο αυτο: καποιοι τοτε της ανοιξαν τον δρομο...
Παλιά 04-09-09, 19:10
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Όσον αφορά το ερώτημα "ποιοι να μας κυβερνήσουν".
Το ιδανικό θα ήταν, να μην το πούμε χούντα (γιατί περιλαμβάνει στρατιωτικούς), ένα αυστηρό καθεστώς/πολίτευμα. Τι θα πει αριστερός, δεξιός, κεντρόος. Λες και παίζουμε μπάλα.
Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από μια ομάδα τεχνοκρατών που αρχηγός τους θα είναι ένας αυστηρός άδρας με πυγμή και μόνο έργα για το κοινωνικό σύνολο. Όχι λόγια του τύπου, παρέλαβα χάος, οι προηγούμενοι φταίνε, θα είμαστε δυσάρεστοι που λέει κι ο Κωστάκης, και άλλα τέτοια που τα ακούμε εδώ και δεκαετίες. Αυτά τα ξέρουμε.

Θα βγουν και θα πουν (προεκλογικά), θα σας πατάξω όλους (τους 300), που τόσα χρόνια τρώτε το μεδούλι του λαού, διαχειρίζετε την οικονομία λες και είναι δική σας, που δημιουργήσατε ένα δημοσιουπαλλικό κράτος με χιλιάδες προνόμια, που χωρίσατε τους πολίτες, σε δημόσιους και ιδιωτικούς λες και δεν είναι άνθρωποι οι άλλοι και άλλα πολλά. Να υπάρξει μείωση των δημοσίων υπαλλήλων, κατάργηση όλων των προνόμιων τους και άλλα πολλά, όπως ΈΝΑ ασφαλιστικό ταμείο για όλους τους πολίτες, ΠΑΩ σε όποιο γιατρό θέλω και δεν πληρώνω αν έχω ασφάλεια, κατάργηση της μονιμότητας, κατάργηση μεγάλων μισθών και θέσπιση μάξιμουμ αποδοχών 2500 με 3000 ευρώ και ΟΧΙ παραπάνω και άλλα.
Όποιος βγει και τα πει αυτά, έχοντας πίσω του μια ομάδα τεχνοκρατών (και όχι πολιτικών από τα ήδη υπάρχοντα κόμματα), θα πάρει την ψήφο μου.

Συμφωνω απόλυτα. Ουτως ή αλλως οταν και εγω αναφέρομαι στη λέξη "Χουντα" πιο πολυ αναφερομαι στο αυστηρό καθεστώς. Και εγω μονο τοτε θα δωσω την ψηφο μου γι' αυτο και μεχρι τοτε θα απεχω...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 04-09-09 στις 19:54.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 19:53
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
αυτή τη στιγμή η μόνη λύση είναι η ψήφος σε μικρότερα κόμματα και όχι η αποχή. οταν λέω μικρότερα δεν εννοώ οικολόγους εναλλακτικούς και κυνηγούς και τέτοιες αηδίες γιατί αυτοί υπάρχουν για να υπάρχουν.
Τωρα το καλοπροσεξα αυτο...

Δλδ ποια κομματα εννοεείς? ΚΚΕ και Συριζα πχ?

Αυτοι κι αν ειναι διπρόσωπα λαμόγια που κάνουν τα στραβά μάτια για να τα τσεπώνουν, και δεν αντιδράνε ξεσηκώνοντας τον κόσμο όταν ψηφίζονται δυσβάσταχτα νομοσχέδια στην πλάτη του εργαζόμενου...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 20:01
JL_e10 Offline:

Σωπα μωρε που τα αρπαζουν. Τα αρπαζει ο Αλαβανος νομιζεις?
Παλιά 04-09-09, 20:14
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 269
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε αυτες τις εκλογες πρεπει να απεχουμε και ας ειναι λαθος....

Ας αποφασισουν οι αλλοι για εμενα αφου εμενα δεν με εκφραζει κανενας τους. Αν κανουν τη σωστη επιλογη (πραγμα αδυνατον γιατι δεν υπαρχει κατι τετοιο στα διαφαινομενο πολιτικο σκηνικο) θα τους υποστηριξω στις επομενες εκλογες με την ψηφο μου. Οταν το ΠαΣοΚ τα εκανε σκατα καποιοι ψηφισαν τη ΝΔ κυβερνηση αν αυτη εκανε δουλεια τοτε εγω θα την ψηφιζα χωρις δισταγμο. Αυτο θα κανω στις επομενες εκλογες αν η επομενη κυβερνηση φερει αποτελεσματα. Αν καποιος δεν με πεισει τοτε δεν θα τον ψηφισω.

Το να ψηφιζουμε μικρα κομματα ειναι παλι λαθος...

Ψηφιζοντας μικρα κομματα που δεν συγκεντρωνουν το απαραιτητο ποσοστο γιατην ενταξη τους στη Βουλη ειναι ασκοπο εφοσον ειναι σαν ψηφισες το πρωτο κομμα αφου το ποσοστο ολων αυτων των ψηφων στα μικρα κομματα και τα λευκα προστιθενται στο ποσοστο του πρωτου κομματος αρα ειναι σαν να ψηφισες το πρωτο κομμα.

Παράθεση:
Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από μια ομάδα τεχνοκρατών που αρχηγός τους θα είναι ένας αυστηρός άδρας με πυγμή και μόνο έργα για το κοινωνικό σύνολο.

To πιο σωστο πραγμα που διαβασα ας σταματησει επιτελους το φαινομενο οι Βουλευτες να ειναι δικηγοροι και οικονομολογοι, αυτοι οι ανθρωποι ξερουν μονο να μιλανε ομορφα, να κανουν κομπινες και να εξαπατουν τον κοσμο. Δεν ξερουν ουτε πως γινεται ουτε τι σημαινει μεγαλο εργο. Πως να το μαθουν αλλωστε μεσα απο τα γραφεια του καθε κομματος?

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 23:53
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 445
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σχετικα με το εκλογικο συστημα εδω
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%...B7%CE%BC%CE%B1

-Μια χουντα ισως θα μας εσωζε αλλά πλεον στην σημερον ημερα κατι τετοιο δεν παιζει, συν οτι ο στρατος ειναι μουχλας.
-Με την αποχη δεν κανουμε τιποτα. Οποιος κι αν βγει, θα κανει τα δικα του. Η αποχη ειναι απλα μονο για καποια σχολια. Μετα ξεχνιεται..
-Με την ψηφο στα μικρα κομματακια δεν γινεται δουλεια. Αντιθετα ενισχυεται το πρωτο κομμα (ετσι τουλαχιστον αναφερεται στο BIKI)
-Με ψηφο στα μικρα κομματα κατι μπορει να γινει. Πεφτει το ποσοστο στα μεγαλα κομματα, βγαζουν λιγοτερο αριθμο βουλετυτων και ετσι δεν εχουμε αυτοδυναμη κυβερνηση. Μηπως με αυτο τον τροπο, "μαθουν" να συνεργαζονται για το καλο του τοπου. Αν και σε αυτη την περιπτωση θα τα κανουν πλακακια και παλι μια απο τα ιδια.
-Αυτο που μου κανει εντυπωση (τροπος του λεγειν) ειναι οτι ο εκλογικος νομος θελει μονο αυτοδυναμες κυβερνησεις. Σε ευρωπαικες χωρες "παιζουν" συναργασιες κομματων και μαλιστα με αποδοση.

Οσον αφορα τους πολιτικους οτι ειναι διεφθαρμενοι και οτι ολοι κοιτουν την τσεπη τους, αυτο που εχω να πω ειναι οτι οι πολιτικοι δεν διαφερουν απο τον καθε απλο ελληνα πολιτη. Το προβλημα της διαφθορας δεν ειναι μονο των πολιτικων αλλά ολο των ελληνων. Ειναι παγια νοοτροπια του ελληνα. Οπως ενας κοινος γιατρος θα παρει το φακελακι του, γιατι να μην παρει και ο βουλευτης-γιατρος? Αφου ετσι εκανε και αυτος οταν ασκουσε το επαγγελμα του ιατρου. Οταν ο καθε ελληνας δινει προμηθεια για κανει την δουλεια του, ετσι και ο καθε ελληνας θα παρει την προμηθεια για την βαλει στην τσεπη του. Οταν λειτουργει ετσι το συστημα απο τα χαμηλα ετσι θα λειτουργει και στα υψηλα. Απλα αλλάζει το ποσο της προμηθειας.
Απλα πρεπει να αλλάξουμε νοοτροπια αλλά για εμας ισως ειναι καπως αργα, τουλαχιστον μπορουμε να δωσουμε καποιες άλλες βασεις στα παιδια μας.

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-09-09, 03:13
JL_e10 Offline:

Τολη δεν ηταν ο στρατος παντα μουχλας, καταντησε ετσι γιατι πλεον τα παντα ειναι πολιτικοκρατουμενα. Το ξερεις οτι τωρα που η θητεια εγινε 9 μηνες, στο τελος δεν θα εχουν προσωπικο οι μοναδες? Το ξερεις οτι αν γινει κατι τετοιο (που με μαθηματικη ακριβεια εκει πηγαινει το πραγμα) αν μας κανουν κανα "ντου" την κατσαμε? Στα αλλα με βρισκεις συμφωνο. Δεν γινεται να απαιτουμε μονο την διαφανεια απο τους πολιτικους, ας ειμαστε εμεις πρωτιστως καθαροι. Ή τουλαχιστον , οσοι τα κανουν....
Παλιά 05-09-09, 13:31
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 327
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Τωρα το καλοπροσεξα αυτο...

Δλδ ποια κομματα εννοεείς? ΚΚΕ και Συριζα πχ?

Αυτοι κι αν ειναι διπρόσωπα λαμόγια που κάνουν τα στραβά μάτια για να τα τσεπώνουν, και δεν αντιδράνε ξεσηκώνοντας τον κόσμο όταν ψηφίζονται δυσβάσταχτα νομοσχέδια στην πλάτη του εργαζόμενου...
Σωστή ερώτηση. ποια απ' τα ήδη υπάρχοντα;
ΚΚ και Σύριζα δεν πιστεύω οτι μπορούν να κάνουν κάτι. Δεν έκαναν τίποτα τόσα χρόνια. Ίσα ίσα που χωρίστηκαν στη μέση...Παλιά ήταν 1. Εκτός αυτού η πολιτική τους έχει δοκιμαστεί σε άλλα κράτη (ΕΣΣΔ κα) με αρνητικά αποτελέσματα για το λαό. Όχι δεν νομιζω.
Να ψηφίσω κυνηγούς να κάνουν τι; Έχουν πρόγραμμα; Που είναι;
Ο Γιωργάκης κάνει μόνο για ποδήλατο, ο Κωστάκης αποδείχτηκε οτι δεν έχει πυγμή και έβαλε στο κόμμα του υπουργούς "λαμόγια", ΚΚ τα είπαμε. Από κει και κάτω κοιτάζω αλλά όχι μέχρι και το τελευταίο κόμμα (αφού δεν υπάρχει κάτι εντελώς καινούργιο).
Τα 2 μεγάλα κόμματα μπορεί σαν ιδέες και προγράμματα (και λόγια) να είναι εντάξει, αλλά μόλις βγουν κάνουν άλλα πράγματα...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Οδηγίες προς τους καταναλωτές για τους λαμπτήρες TmNemesis OFF TOPIC 5 14-01-11 19:40
Δεν εχουν τον Θεο τους... JL_e10 OFF TOPIC 10 07-04-10 19:21
Εσείς Κουνηθήκατε??? DareDevil OFF TOPIC 117 10-06-08 20:42
Δείρτε τους αλύπητα!!!! Edessaios OFF TOPIC 7 15-10-07 15:25
Καλώς Τους Ελευθερίου Μανώλης ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ 18 13-06-04 17:53

Page generated in 0,18219399 seconds (84,17% PHP - 15,83% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:26.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com