Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 294
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
αυτό το θέμα με το διαγωνισμό φωτογραφίας έχει γίνει παρωδία και εξηγώ...
μπορούν όλοι να ψηφίσουν. ωραία, πάει λοιπόν κάποιος που συμμετέχει στο διαγωνισμό και βάζει κακή βαθμολογία στις φωτογραφίες των ανταγωνιστών του και τους χαλάει το μέσο όρο...
πάει επίσης και φτιάχνει 3-4 λογαριασμούς με διαφορετικά nickname και πετάει δεκάρια στις δικές του φωτογραφίες (και αν θέλει ξαναβαθμολογεί χαμηλά τους ανταγωνιστές του)...
κάποιος που έχει πολλά φιλαράκι στο club τους λέει να τον ψηφίσουν και να ψηφίσουν χαμηλά όλους τους άλλους....
και ελάτε πείτε μου ότι δεν έχει γίνει παρωδία ο διαγωνισμός....
κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει δυνατότητα να οργανώσουμε on line αξιοκρατικό σύστημα βαθμολόγησης και ανάδειξης της καλύτερης φωτογραφίας. Ας κληρώσουμε τα δώρα στους συμμετέχοντες να τελειώνουμε...
Ο καλυτερος τροπος πιστευω ειναι να ειχε τρεις ψηφους ο καθενας!!!!
Και να ειχε δικαιωμα να βαλει απο 6 και πανω!!!!!
Νομιζω η κατασταση θα ταν καλυτερη απο οτι ειναι τωρα!!!!
ΑΑΑΑ και κατι τελευταιο.....οι συμμετεχοντες να εβαζαν 3-5 φωτογραφιες και ο ψηφοφορος να μπορει να ψηφισει μονο μια του ιδιου!!!!!
Δύναμη Σεβασμού: 395
ρε σεις..πως κανετε ετσι?ελεος..ενταξει δεν λεω..καποιες φωτο ειναι ακυρες,αλλες ειναι αργοποριμενες,αλλος εχει ανεβασει 10 φωτο(δεν τις μετρησα,στο περιπου λεω)δηλαδη,ο διαγωνισμος,δεν ειναι υπο τις καλυτερες συνθηκες αλλα τι να κανουμε τωρα..και τι εγινε..
εγω εβαλα 3 φωτο κ δεν ξανασ χοληθηκα κ τωρα που εριξα μια ματια,ειδα πως γινεται οτι να ναι
αν δεν θελετε να μεινουν τα πραγματα ως εχουν,ας γινει μια κληρωση κ να βγουν οι νικητες κ να τελειωνουμε
edit:εγω παντως αν κερδισω,θα διαθεσω το δωρο μου για φιλανθρωπικο σκοπο
αυτα..
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 429
θερμή παράκληση προς τους μοντεράτορες/"Αφεντικά" του φόρουμ :
ο 5χρονος ανηψούλης μου, Ο Τρούλης (Δημήτρη τον λένε αλλά βλέπετε τι κάνμει η F1 !!!), θέλει κι αυτός να συμμετάσχει με την παρακάτω φωτό/ζωγραφιά !!!
Δύναμη Σεβασμού: 294
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
ρε σεις..πως κανετε ετσι?ελεος..ενταξει δεν λεω..καποιες φωτο ειναι ακυρες,αλλες ειναι αργοποριμενες,αλλος εχει ανεβασει 10 φωτο(δεν τις μετρησα,στο περιπου λεω)δηλαδη,ο διαγωνισμος,δεν ειναι υπο τις καλυτερες συνθηκες αλλα τι να κανουμε τωρα..και τι εγινε..
εγω εβαλα 3 φωτο κ δεν ξανασ χοληθηκα κ τωρα που εριξα μια ματια,ειδα πως γινεται οτι να ναι:ANYWORD:
αν δεν θελετε να μεινουν τα πραγματα ως εχουν,ας γινει μια κληρωση κ να βγουν οι νικητες κ να τελειωνουμε
edit:εγω παντως αν κερδισω,θα διαθεσω το δωρο μου για φιλανθρωπικο σκοπο
αυτα..