Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-07-09, 14:54
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ενα φιλαρακι μου με ενα starlet gt αφου αγανακτησε με το τουρμπο(3 μοτερ εχει σπασει κ ηταν κ σχεδον μαμα)και εβαλε 20βαλβηδο..
θα ήθελα να ακούσω τη γνωμη σας οσον αφορά τη corolla Ts και το starlet με 20v από πλευράς επιδόσεων
εντωμεταξύ εχουμε ενα θεμα με το βαρος του starlet!επιμενει οτι ειναι 1250 κιλα!ειναι οντως τοσα ρε παιδια??

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 24-07-09 στις 16:42.
Παλιά 24-07-09, 14:56
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Εγω το υπολογίζω καπου 800-900 κιλα....
Και αν οντως ειναι τοσα... με το 20βαλβιδο πανω δεν ξερω αν θα εχεις ευκολο εργο...
Παλιά 24-07-09, 15:05
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μια TS δεν εχει ευκολο εργο με μια 101 ή μια 111 με 20ν, ποσο μαλλον με ενα Starlet. Αστο Μπαμπη, θα φας μεγαλη καζουρα...
Παλιά 24-07-09, 15:10
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μια TS δεν εχει ευκολο εργο με μια 101 ή μια 111 με 20ν, ποσο μαλλον με ενα Starlet. Αστο Μπαμπη, θα φας μεγαλη καζουρα...
αλλα ειναι μπροστα νομιζω
Παλιά 24-07-09, 15:17
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Να σου πω την αληθεια δεν ξερω, αλλα μου φαινεται οτι το 20ν ειναι πιο μπαμ σαν μοτερ σε σχεση με το TS. Ειναι και το βαρος της TS στη μεση, καποια συστηματα ευσταθειας που εχει και της κοβουν. Εκτος κι αν το anti-spin απενεργοποιειται με κουμπι, αλλα και παλι δεν θα γραφει το αυτοκινητο?
Παλιά 24-07-09, 15:22
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
περιμενα στο γνωστο σημειο στο φαναρι στον αγ διονυση να κατευθυνθω δραπετσωνα παραλιακα απο κει απο τα τουνελ...
στην αγαπημενη μου διαδρομη...
ο δρομος εχει πλεον αλαξει και εχει ολοκληρωθει το τουνελ εως ψαροσκαλα που σημαινει κ αλλο τελικη...

στο φαναρι λοιπον ηρθε διπλα μου ενα civic 1600 δεν πρεπει να ηταν 160αρι γιατι το χα χαλαρα.
ειχε χοντρα φραγκα παντως πανω του...
ξεκιναμε...
πρωτες δευτερες τριτες ημουν κανα αμαξι μπροστα...
το ολο θεμα που μ αρεσε και γραφω ειναι οι στροφες...
στις στροφες αφου και οι 2 ειχαμε αναρτηση στριβαμε κυριολεκτικα στο χιλιοστο γιατι κανενας απο τους δυο μας δεν ηθελε να αποδειξει οτι εχει γρηγοροτερο αμαξι αλλα οτι στριβει καλυτερα...
εκει στις στροφες εχω πατησει πολυ γρηγοροτερα αυτοκινητα απο μενα διοτι εκοβαν...
ο τυπος ομως αυτος ενω εγω εστριβα ανετος ηταν διπλα μου πορτα πορτα.. φυσικα θα ηταν γειτονας οποτε ηξερε που να παταει και που να αφηνει. ημασταν 1 χιλιοστο απο το κρασπεδο και ενα χιλιοστο τα αυτοκινητα μεταξυ τους....

εκει στην ευθεια αμα ερθεις καλα πατημενος πιανεις ανετα 180.
αφου περασαμε τις πρωτες στροφες μετα συνεχισαμε πατημενοι ως το τερμα του δρομου, αφου ηθελα να παω σπιτι και δεν εστριψα για σπιτι. συνεχισαμε στην μεγαλη ευθεια. εκει εφυγε πολυ μπροστα η 101 αν και δεν με ικανοποιει απολυτα το κοντο σασμαν του μαυροκαπακου. δεν ξερω γιατι αλλα δεν μ αρεσει. πιστευω δεν ταιριαζει δεν αποδιδει αυτα που πρεπει. ειχα πισω τρια 20λιτρα μπετονια βενζινη για το τζετ. 60λιτρα.

αφου λοιπον τελειωσε το πανηγυρι στο τελος του δρομου στην ψαροσκαλα πλεον ανοιξαμε τα παραθυρα και μιλησαμε. κι ομως κανενας απο του δυο μας δεν ρωτησε για τους κινητηρες και τι ειναι και ποσο πανε και ποσο αποδιδουν...

μιλησαμε για τις αναρτησεις και μονο για αυτες...
και ο τυπος φορουσε coilover τελικα...
πιστευω ηταν ο μονος λογος που μπορει να σταθει τουλαχιστον στον δρομο εκεινο καποιος διπλα μου...

κι ομως ετσι μου ειπε και το παληκαρι. ρε φιλε οταν σε ειδα πειραια πριν το φαναρι που ξεκινησαμε ψαρωσα...
και σ ολες αυτες τις στροφες πιστευα οτι δεν μπορει να σταθει κανεις διπλα μου.... ετσι μου ειπε...

τελικα η ολη ιστορια ειναι το ωραιο στριψιμο που καναμε με το civιc και αξιζε τον κοπο...

παντως αντι για τα μπετονια με την βενζινη ηθελα να χα τον renger μεσα για να δει τον δρομο ολοκληρωμενο οπως ειναι τωρα!!!!
Πολυ ωραιο ανοιγμα...μου θυμιζε initial d!!
Παλιά 24-07-09, 16:43
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
mpesikos το ποστ σου διορθώθηκε από εμένα.έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι μέσω του forum δεν αναφέρουμε τίποτα που δεν έχει γίνει.

ελπίζω να έγινα κατανοητός

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Παλιά 25-07-09, 11:41
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δυο ανοίγματα με saxo vts.

1) φορούσε 16ρες από ότι φάνηκε και στήθηκε σε φανάρι να ανοίξει με ένα rallye με καρότσα από 13ρι και μοτέρ δεν ξέρω. Στο rallye ήταν τρεις, εγώ και το σάξο είμασταν από 2. Εγώ στήθηκα μαζί τους πίσω από το σάξο. Στο ξεκίνημα φάνηκε να τον έχω εύκολα και για αυτό άφησα γκάζι. Στη 2α έφυγε λίγο αφού άφησα γκάζι αλλά στον κόφτη τον είχα μαζέψει και είχα φτάσει δίπλα του. Μετά 3η και 4η που ανοίξαμε το σάξο πήγαινε καλά με μια μικρή τάση να τον μαζεύω. Μετά κόψαμε και πήγα δίπλα να χαιρετήσω όπως κάνω πάντα αλλά το παιδί μάλλον δεν είχε όρεξη για κουβέντες αφού με κοίταζε σα να τον έβρισα! Συμπέρασμα, τα σάξο με 16ρες χάνουν πάρα πολύ και το συγκεκριμένο πρέπει να φόραγε πρόγραμμα κατά 99%

2) Σάξο πολύ παιχνιδιάρικο στο δρόμο και εγώ κολλάω πίσω του με 2α και 5000 περίπου. Κάνει αλλαγή λωρίδας για να φύγει από την κίνηση και ακολουθώ από πίσω. Πάλι αναγκάζομαι να αφήσω γκάζι γιατί τον μάζευα οπότε και φεύγει πάλι μπροστά. Ξαναπατάω και στην 3η τον έχω μαζέψει και τον έχω πάλι δίπλα. Μας κόβει πάλι κάποιο αμάξι και αλλάζουμε λωρίδα και φεύγουμε πάλι σε άδειο πλέον δρόμο από 2ες και 5000 πάλι εγώ.
Λοιπόν 3η μάζευα σε σημείο που νόμιζα ότι δεν πατάει τέρμα. 4η τα ίδια και φτάνω δίπλα του. Στο φανάρι μιλήσαμε με το παιδί το οποίο ήταν άψογο και παραδέχτηκε ότι φοράει πρόγραμμα και άλλα πολλά (όχι σαν κάτι άλλους που λένε ψέματα). Ρώτησε και μένα τι φοράω και όταν του είπα μαμά δε φάνηκε να με πιστεύει. Πάντως το παιδί ήταν άψογο και μακάρι όλοι που κάνουν ανοίγματα να ήταν σαν αυτόν

Από τα 2 αυτά ανοίγματα έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα γιατι σε άλλα φόρουμς διαβάζουμε πολλά για τα σαξοραλλα και τα TS...
Παλιά 25-07-09, 22:17
Το avatar του χρήστη andyag
andyag Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 5d Facelift
Περιοχή: Νάουσα Ημαθίας
Δύναμη Σεβασμού: 207
andyag είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλησπέρα,

πριν από λίγο ερχόμενος από Κατερίνη προς θεσσαλονίκη ανοιγματάκι με vw Polo μάλλον 1.4 με 100 άλογα, το δικό μου corolla f/l 2005 1.4 μαμά. και οι δυο μονοκάβαλοι, δυνατούτσικο το polo άλλα πάντα πίσω μου σε όλες τις ταχύτητες από τρίτες ρολαριστά μέχρι περίπου 190κμ που άνοιξα και μετά τράβηξε ο καθένας το δρόμο του......(δεν είχα ανοίξει ποτέ με polo και να σας πω την αλήθεια περίμενα αν όχι να με περάσει να είναι περίπου μαζί μου γιατί είναι πιο ελαφρύ άλλα το corolla είναι πάντα corolla εύγε.)
Παλιά 25-07-09, 22:20
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andyag Εμφάνιση μηνυμάτων
καλησπέρα,

πριν από λίγο ερχόμενος από Κατερίνη προς θεσσαλονίκη ανοιγματάκι με vw Polo μάλλον 1.4 με 100 άλογα, το δικό μου corolla f/l 2005 1.4 μαμά. και οι δυο μονοκάβαλοι, δυνατούτσικο το polo άλλα πάντα πίσω μου σε όλες τις ταχύτητες από τρίτες ρολαριστά μέχρι περίπου 190κμ που άνοιξα και μετά τράβηξε ο καθένας το δρόμο του......
ευγε αλλα μηπως δεν ειναι gt και ειναι 1.4
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,19121790 seconds (78,12% PHP - 21,88% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:55.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com