Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
Ωραιος!!! Πιστευω οτι εκανες πολυ καλη επιλογη και δεν θα το μετανοιωσεις!
Αληθεια, πως κατεληξες τελικα στο Avensis? Τι συμπερασμα εβγαλες απο το ψαξιμο?
|
Καταρχήν..... ομολογώ ότι ένα σημαντικό μείον για το Insignia, ήτανε το ότι διαπίστωσα ότι πολλοί μιλάνε για πρόβλημα με τα ηλεκτρικά. Και κυρίως με όσους είχανε κάποια έκδοση NAVI μέσα. Αποκορύφωμα είναι ένα περιστατικό που υπάρχει μέσα στο φόρουμ του OPEL-Club όπου Insignia πήρε φωτιά (Ναι, εδώ στην Ελλάδα λέμε!). Επειτα, το κόστος συντήρησης. Η ΤΟΥΟΤΑ λέει, το πρώτο μικρό σχεδόν 100Ε, το 2ο μεγάλο περίπου 220Ε. Στην OPEL φίλη μου που έκανε τώρα το μεγάλο, πλήρωσε 380Ε (!!!) χωρίς να αλλάξει κάτι σπουδαίο (Ανησυχητικό σημάδι)! Επειτα μέτρησε πολύ η δυνατότητα να έχω αυτόματο/σειριακό (και μάλιστα 7άρι), κάτι που στο Insignia δεν γινότανε! Τέλος δεν μπορώ να αμελήσω και την κατανάλωση. Επίσης απο μαρτυρίες πολλών στο φόρουμ τους, το 1.6Τ έχει εντός πόλης κοντά στα 15lt/100Km..... απλά ΕΛΕΟΣ!!! Γενικός στο φόρουμ τους έμαθα πολλά... που λένε οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες τους, και ήτανε ιδιαιτέρως αποθαρρυντικά!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
... αλλά δεν έχουν τη μαγική συντάγη....αλήθεια που θα το παρκάρεις ρε συ? ακόμα δεν έχετε μεγάλο πρόβλημα στα μέρη σου αλλά που θα πάει χεχε
|
Η αλήθεια είναι ότι είναι μαγική συνταγή. Πρέπει να λέγεται αυτό! Οσο για το το πάργκινγκ, στο σπίτι δεν υπάρχει θέμα, καθώς υπάρχει χώρος στο σπίτι. Αλλού δεν ξέρω.... χαχαχαχαχ
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Ο Ιππότης της Ασφάλτου θα γίνεις !!!!!
|
Εύκολα όμως!!!!! (Κρίμα την μπέζ επένδυση να την δίνει μόνο στην Prestige έκδοση!!!!)