Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS
Οι περισσοτερες αντιπροσωπιες της toyota δεν ειναι ετσι. Προσλαμβανουν σοβαρα ατομα με γνωσεις και προυπηρεσια. Παιζουν με τα λεπτα,τα λεφτα και την απολυτη ικανοποιηση των πελατων. Βεβαια τα λαθη ειναι ανθρωπινα αρκει να τα δεχονται!
|
Μιχαλη κατα τη γνωμη μου πρεπει να το γενικευσουμε λιγο αυτο...σιγουρα πολλες αντιπροσωπιες αυτοκινητων (ανεξαρτητου μαρκας) εχουν ΣΟΒΑΡΟ προσωπικο, αλλα υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος!
Ατομο το οποιο στο σχολειο ετρωγε σφαλιαρες και δεν ηξερε ποσο κανει 1+1 το βρηκα μπροστα μου στο πρωτο τσεκ που εκανα στο Auris!
Χαιρετηθηκαμε μετα απο πολυ καιρο κτλ και λεω πως αυτο το ατομο, με 0 στην κυριολεξια γνωσεις, ανοιγει καπο συγχρωνων μηχανων, αλλαζει λαδια κτλ κτλ!
Δε το λεω με καθολου "ρατσιστικη" διαθεση ειλικρινα...χαιρομαι που βρηκε το δρομο του το παιδι, αλλα η αμαθεια παρεμεινε!
Καταρχας δεν ηξερε καν τι μοτερ ειναι αυτο που ειχε μπροστα του, εμαθε 5 πραγματα και τα κανει!
Και αντε πες εγω τον ξερω και δε θα τον παρεξηγησω, αν παει ενας σοβαρος κυριος και του πεταξει την ατακα του τυπου: τι λαδια βαζουμε στη μοτερουκλα μπαρμπα (γιατι αυτο ειπε και σε μενα χεχε)...τοτε ο ανθρωπος θα φυγει απο την αντιπροσωπια τρεχοντας!
Οποτε το ατομο με προυπηρεσια και σοβαροτητα ειναι σχετικο!
Ειδικα εδω στην επαρχια...