Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΟργανωμενα μελη στην Καρδιτσα Λαμια Τρικαλα Λαρισα και γενικα στην κεντρικη Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο τον toyota mania (Ηρακλη) και ο Χρηστος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 227
Εγω θα ειμαι απο Σαββατο οσοι ερθουν κυριακη καλα ειναι να εχουν φτασει το αργοτερο ως τις 9.00 αν θελουν να δουν και τα πρωτα χρονομετρημενα απο ολες τις κατηγοριες
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 389
κωστα ακομα απο βολο δεν ξερουμε σιγουρα αλλα απο οτι ξερω παιζει να ανεβουμε εγω ο τσαφτσουφ ο μιτσος και ο αδελφος του ο μιχαλης!σιγουρα θα ξερουμε παρασκευη.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
Μην ξεχασετε και εμενα..Εαν θελετε μοιραζομαστε σε αυτοκινητα για λιγοτερα εξοδα.Η και ο καθενας μονος του για χαβαλε.Οτι γουσταρετε.
Εαν ειναι να παμε γρηγορα να παρω το ασημι βελος, εαν παμε χαλαρα να παρω το αυτοκινητο που καιει νερο.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
Παρε το αμαξι που καιει νερο και αλλους 3 και ελα!!!!!
Λογικα θα ανεβω και γω με κατι φιλους μου αλλιως θα παρω αυτο που καιει νερομενη βενζινη(δεν μπορω να παρω και αλλο να μου πεις!)και μετα την κανω για Γιαννενα!