Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 217
Καλησπέρα και απο μένα...
4η συνάντηση βλέπω στην πόλη μου ε? Τέλεια... Μιχάλη έπρεπε να με είχες βάλει ήδη πρώτο στις συμμετοχές....
Anyway, σας περιμένουμε όλους στην πόλη μας. Όσο για το πού θα πάμε για καφέ υπάρχουν αρκετές προτάσεις και θα τις συζητήσουμε εκεί επιτόπου...
Δύναμη Σεβασμού: 511
Σάκη συγνώμη που δεν σε έβαλα στην λίστα πιο πρίν απλά περιμένω να ποστάρεται, για να είμαι σίγουρος.
Γιώργο το αυτοκόλλητο θέλω να το δώ απο κοντά και θα σου πώ. Το άλλο σαν μανταλάκι επάνω στον καθρέφτη τι είναι? Καθρέφτης bluetooth? Αυτό δεν μου αρέσει..
Δύναμη Σεβασμού: 242
Ε αμα δεν εχεις παιδι που να καταλαβεις!!!!!!!!!!!
Αυτο ειναι μικρο καθρεπτακι για να βλεπεις το παιδι πισω στο καθισματακι.
Ειναι σιγουρο οτι θα βαλεις και εσυ καποια στιγμη!!!!!!
Σε οποιον αρεσει να μου πει να του φτιαξω.Μονος μου τα τυπωνω.
Δύναμη Σεβασμού: 414
Με κάνετε και ζηλεύω, θα σκάσω τόσο μεγάλη παρέα κι εγώ θα λείπω.
Τεσπα καλά να περάσετε (είμαι σίγουρος γι'αυτό) και να βγάλετε πολλές φωτογραφίες, για μας που θα λείπουμε.
Δύναμη Σεβασμού: 296
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PCEXPERT
Ε αμα δεν εχεις παιδι που να καταλαβεις!!!!!!!!!!!
Αυτο ειναι μικρο καθρεπτακι για να βλεπεις το παιδι πισω στο καθισματακι.
Ειναι σιγουρο οτι θα βαλεις και εσυ καποια στιγμη!!!!!!
Σε οποιον αρεσει να μου πει να του φτιαξω.Μονος μου τα τυπωνω.
άμα δεν έχεις παιδί βάζεις το καθρεφτάκι στα πόδια της συνοδηγού.
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Μιχαλη δεν θα το πιστεψεις αλλα μηλισα κι εγω με τον Αργυρη με τιν Ε111 που ειδες τυχαια...ηταν συμμαθητης μου στο διπλωμα για το σκαφος.
Το αμαξι ειναι μαμα αλλα εχει ΤΡΕΛΟ ηχοσυστημα...να φανταστεις...πορτ μπαγκαζ ειναι τα πισω καθησματα!!! χαχαχα!!!