Λοιπόν,
εχθές πήγα απο την ΣΕΥΔΑΠ, και μίλησα για την ενδοδαπέδια.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απο θέμα υγείας, εφόσον η χρήση της ενδοδαπέδιας, είναι όπως ορίζεται απο τον κατασκευαστή. Δλδ, εάν εσύ την βάλεις να δουλέψει σε τρελλά νούμερα, είναι λογικό να σου δημιουργήσει θέματα! Αλλωστε όπως μου είπε, και έχει δίκιο, το καλοκαίρι η θερμοκρασία πατώματος είναι μεγαλύτερη απο την θερμοκρασία που έχει η ενδοδαπέδια, ενώ και το μονοσωλήνιο εντός πατώματος, έχει πιο μεγάλη θερμοκρασία απο την ενδοδαπέδια (80+ έναντι 30).
Επίσης, εάν τύχει και υπάρξει πρόβλημα...... (σε 150+ ενδοδαπέδιες που έχει βάλει δεν του έχει τύχει κάτι ακόμα!), το λύνουνε τοπικά! Που σημαίνει άντε να σπάσεις 1 πλακάκι, και τέλος (οπότε ο μύθος πέρι μεγάλου κόστους επισκευής καταρίπτεται!). Εχεις επίσης ένα μεγάλο συν, καθώς στον πλακά παραδίδεται ένα πάτωμα απόλυτα αλφαδιασμένο!
Τέλος όσο αφορά το κόστος, σε ένα σπίτι 100τ.μ. μου είπε ότι η διαφορά απο την κλασσική θέρμανση είναι δεν είναι 2000-2500Ε (εάν σκεφτεί κανείς την έκπτωση που θα πάρω γιατί είναι πελάτης μας, αντιλαμβάνεστε ότι σαν κόστος θα έχω το ίδιο με της κλασσικής θέρμανσης!). Οσο αφορά το κόστος λειτουργίας.... απλά δεν έχει σχέση με την κλασσική θέρμανση. Η μέρα με την νύχτα, ειδικά σε καινούργιο σπίτι, όπου τα επίπεδα μόνωσης είναι πλέον πολύ καλά.
Θέμα για την αδράνεια σαφώς και δεν υφίσταται, καθώς αυτό το φαινόμενο το παρουσιάζει 1 φορά στο άναμα..... και 1 φορά στο κλείσιμο!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|