Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-01-09, 16:00
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
το ότι δεν τα λένε είναι μέγα λάθος.και ίσως αν τα έλεγαν να βρισκόταν η χρυσή τομή φίλε μου

Η χρυση τομη στο οτι πχ αλαζουνε κραμαριες , ποια μπορει να ειναι?

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-09, 16:37
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ξέρεις πια είναι η σημανιτική διαφορά όμως?

Οτι στην audi..... πρέπει να ξεπεράσω τα 30κ, ενώ στην ΤΟΥΟΤΑ παίρνω τουτού και απο 20κ. Υποτίθεται ότι κάτι σημαίνει αυτή η διαφορά..... και φαντάζομαι ότι μέσα σε όλα όσα σημαίνει, είναι ΚΑΙ η ποιότητα! Πώς δικαιολογείται λοιπόν αυτή η διαφορά κόστους αν όχι απο την ποιότητα?

Υ.Γ. Είναι όντως μέγα λάθος αν δεν λές τα προβλήματα που έχεις! Ακόμα και εμείς απο εδώ μέσα έχουμε δώσει λύσεις σε μέλη του κλάμπ που είχανε πρόβλημα!

Υ.Γ.2. Εσύ, εάν σου ζητούσε κάποιος να αξιολογήσεις της αναφερόμενες εταιρείες, πώς θα της αξιολογούσες? (Εγώ σαφώς και έχω την ΤΟΥΟΤΑ πιο πάνω απο όλες της εταιρείες του ομίλου VAG, όχι επειδή έχω ΤΟΥΟΤΑ, ούτε επειδή θέλω να την υπερασπιστώ, αλλά γιατί δείχνει έμπρακτα ότι είναι πιο μπροστά, ρεαλιστικά, και μέσω υποστηρικτικών κινήσεων (βλέπε εγγύηση, after sales service, σχέση τιμής/απόδοσης, αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής)).

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-09, 17:00
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φίλε μου electro η χρυσή τομή μπορεί να βγεί μέσα από συζητήσεις.τώρα αν κάποιοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητό τους και το κρύβουν είτε για να μπορούν να το πουλήσουν είτε γιατι κρίνουν ότι έτσι είναι το σωστό,δικό τους πρόβλημα.
όσα χρόνια πηγαίνω στις συναντήσεις δεν έχω δει κάποιον ο οποίος είναι δυσαρεστημένος με το corollaκι του αν εξερέσω κάποιον που είχαμε μιλήσει αλλά στα τόσα αυτοκίνητα μπορεί απλά να είναι η εξαίρεση...

στο ποστ σου παραπάνω μάλλον εννοείς αλλάζοντας κρεμαργιέρες.δεν έχω Ε12 και δεν γνωρίζω τι πρόβλημα μπορεί να βγάζει η κρεμαριέρα σας.και το δικό μου είχε πρόβλημα στην κρεμαριέρα και συγκεκριμένα στο δαχτυλίδη της.το είχαμε αλλάξει 2 φορές και είχαμε πληρώσει κιόλας γιατί ήταν εκτός εγγύησης και το είχαμε πάρει και μεταχειρισμένο.πάλι όμως χτυπούσε και τελικά ο μηχανικός μου κατέβασε όλη τη κρεμαριέρα και την ξανακούμπωσε σφιγγωντάς την πιο πολύ και από τότε δεν έχει κανένα μα κανένα πρόβλημα.αυτό τι σημαίνει ότι είναι αναξιόπιστο το αυτοκίνητό μου?
και φλάτζα έχω αλλάξει στο δικό μου.πόσα corollakia έχουν αλλάξει φλάτζα στα 120000 χιλ?να ζυγίζουμε λίγο τα πράγματα όταν θέλουμε να πούμε κάτι.γνωστός μου με golf 1,6 ατμοσφαιρικό έκανε 80 χιλιόμετρα εθνική ενώ του είχε ανάψει το λαμπάκι του λαδιού.στην αντιπροσωπία δεν βρήκαν ίχνος από λάδι μέσα.αυτό που του έκαναν ήταν να του βάλουν λάδι και να του πουν ότι έχει ξανασυμβει και να το προσέχει να δει αν θα ξανακάψει.πάλι έκαψε λίγο βέβαια αλλά ούτε μπλοκ του αλλάξανε ούτε τίποτα.και ποιος μου λέει ότι δεν έχουν σκευρώσει όλα μέσα?η toyota γιατί το άλλαζε το μπλοκ?να αναγνωρίζουμε και κάποια πράγματα.δεν λέω υπάρχουν και μηχανικοί στην toyota που ούτε βίδα δεν είναι άξιοι να βιδωσουν σωστά με τα γνωστά αποτελέσματα αλλά δεν είναι όλοι ίδιοι.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-09, 17:16
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πρωτα απολα η συγκριση με το δικο σου ειναι λιγο ατοπη και μενα το ενενηνταρι το πρωτο μοτερ εσπασε στα 480000χμ αυτο ελειπε να πω το corolla αναξιοπιστο πιστεψε με ουτε τα ευρωπαικα τοτε εβγαζαν θεματα και προβληματα γιατι και opel ειχαμε στην οικογενεια μου και δν εκανε το παραμικρο..το θεμα ειναι οτι ωπως και τα συγχρονα γερμανικα ετσι και τα 12αρια corolla τα celica 7ης γενιας εχουν βγαλει θεματα......δν ειναι και λιγο να πηγαινεισ να σου αλλαζουθν μπλοκ εστω και μεσα στην εγγυηση δηλαδη θα φτασουμε στο σημειο να συμβιβαζομαστε σε καθε αγορα corolla με τν ιδεα οτι θα παμε για μπλοκ? οσον αφορα το κοστος αγορας και η toyota εχει ακριβα αυτοκινητα για αυτα που προσφερει...εκτος αν θεωρουμε κατορθωμα τα 1600 κυβικα και τα 110 αλογα.... ωπως επισης ας μου θυμισει καποιος το κοστος αγορας ενος corolla ts οταν πρωτοβγηκε....ας πουμε το μονο corolla με ψιλοαξιολογες επιδοσεις... το μονο θετικο που εχω βρει στα συγχρονα toyota ειναι η αλλαγη στον εσωτερικο χωρο του αυτοκινητου....
Παλιά 20-01-09, 17:28
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

βλέπεις πολλά από τα γερμανικά να κυκλοφορούνε και να κελαηδάει ο κινητήρας τους ακόμα?άρα καθόλου άτοπο.προβλήματα βγάζουν όλα πλέον.το θέμα είναι τι προβλήματα βγάζουν και το τι παραδέχονται και στο αλλάζουν χωρίς επιβάρυνση

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-09, 17:29
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis Εμφάνιση μηνυμάτων
corolla ts οταν πρωτοβγηκε....ας πουμε το μονο corolla με ψιλοαξιολογες επιδοσεις...

Οκ… Όχι και ψιλο-αξιόλογες…

1800 cc ατμοσφαιρικα και να βγαζει 192 άλογα… δεν βγαίνει τετοιο/παρόμοιο μοτερ από άλλη εταιρία…
Και ειδικά ευρωπαϊκή…
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-09, 17:33
Το avatar του χρήστη NyO
NyO Offline:

Moderator

Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 364
NyO έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
25-26.000 ευρω για 1800 αυτοκινητο με 192 αλογα ολα τα ηλεκτρονικα βοηθηματα, ζαντες αλουμινιου και ηλιοροφη στον βασικο εξοπλισμο (pre f/l) δεν νομιζω να ηταν πολλα λεφτα! Ισα ισα που η τιμη του ηταν πολυ δελεαστικη ιδιαιτερα για οσους τοτε πηγαιναν για το 1600 που εβγαινε στα 20-21.000

Edit: Μολις βρηκα την ακριβη τιμη του οταν πρωτοβγηκε. 24.360 Euro οταν ο ανταγωνισμος ξεκινουσε απο 30.000 και πανω.

το μέλλον όμως?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NyO : 20-01-09 στις 17:39.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-09, 17:39
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
βλέπεις πολλά από τα γερμανικά να κυκλοφορούνε και να κελαηδάει ο κινητήρας τους ακόμα?άρα καθόλου άτοπο.προβλήματα βγάζουν όλα πλέον.το θέμα είναι τι προβλήματα βγάζουν και το τι παραδέχονται και στο αλλάζουν χωρίς επιβάρυνση
δηλαδη τωρα θες να μας πεις οτι δν κυκλοφορουν παλια golf δν κυκλοφορουν palia opel μν τα ισοπεδωνουμε ολα..... το ψιλο αξιολογες φιλε ηταν περισσοτερο φυτιλια ενταξει αξιολογες
Παλιά 20-01-09, 17:56
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

πόσα από αυτά που κυκλοφορούν μηχανικά είναι άριστα όπως τα περισσότερα corolla και δεν αναφέρομαι σε κάποιους που παραμελούν το αυτοκίνητό τους γενικά αλλά στην πληοψηφία

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-09, 18:01
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
πόσα από αυτά που κυκλοφορούν μηχανικά είναι άριστα όπως τα περισσότερα corolla και δεν αναφέρομαι σε κάποιους που παραμελούν το αυτοκίνητό τους γενικά αλλά στην πληοψηφία
αν εχει γινει η συντηρηση στην ωρα μια χαρα ειναι και τα μηχανικα...εκτοσ αν εσυ θεωρεις μια αλλαγη ελατηριων στ 200000 + χμ προβλημα... και θεμα...
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Επίσημα το νέο Audi A1 alex-g ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 11-02-10 01:51
Μετα την αγορα ενος audi 2579 OFF TOPIC 1 06-12-09 11:39
Winkelhock gets a call from Audi SiCorolla94 FORMULA 1 RSS Feeds 0 17-05-07 11:00
φωτια σε audi A4 MARMEL OFF TOPIC 1 18-12-05 09:47
Audi 2.0 T Sportsback Θωμας.Κ OFF TOPIC 27 15-10-04 16:12

Page generated in 0,18039894 seconds (82,87% PHP - 17,13% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:03.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com