Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-12-08, 01:06
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Καλά δεν το συζητάμε...δε συγκρίνω ομάδες με θρησκεία...σε καμία περίπτωση...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-12-08, 01:12
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απλα το λεω επειδη ο λευτερης ειπε οτι ειναι το ιδιο θρησκεια και ομαδες η αλλιως παναθηναικος(σιγα την ομαδα!!!ΧΑΧΑ) και χριστιανισμος.
Παλιά 30-12-08, 04:56
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Δύναμη Σεβασμού: 329
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
απλα το λεω επειδη ο λευτερης ειπε οτι ειναι το ιδιο θρησκεια και ομαδες η αλλιως παναθηναικος(σιγα την ομαδα!!!ΧΑΧΑ) και χριστιανισμος.

Δεν ειπα κατι τετοιο! Απλως ειπα οτι ο καθενας φανατιζεται με διαφορετικα πραγματα. Ισως να ημουν λιγο υπερβολικος οταν ειπα οτι πιστευω στον Παναθηναικο ΜΟΝΟ..
Παλιά 30-12-08, 07:17
nikosauris Offline:
banned

Μοντέλο: toyota auris 1600 3d
Περιοχή: giannitsa city
Δύναμη Σεβασμού: 0
nikosauris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τα πραγματα ειναι σοβαρα παιδια.λεει η aplian digital που φτιαχνει το βιοτσιπ για λογαριαμο του σατανα.«Ξοδέψαμε 1.5 εκατομμύρια δολάρια μελετώντας σε ποιο σημείο του ανθρωπίνου σώματος να τοποθετήσουμε το τσιπάκι.Βρήκαμε ότι μόνο δυο είναι τα σημεία που ταιριάζει αποτελεσματικά,το ΜΕΤΩΠΟ και στο επάνω μέρος του χεριού ειδικά του ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ

μηπως ειναι τυχαιο οτι η αποκαλυψη του Ιωαννη λεει...

Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του.
(Αποκάλυψη 13:16,17)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-12-08, 13:48
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikosauris Εμφάνιση μηνυμάτων
τα πραγματα ειναι σοβαρα παιδια.λεει η aplian digital που φτιαχνει το βιοτσιπ για λογαριαμο του σατανα.«Ξοδέψαμε 1.5 εκατομμύρια δολάρια μελετώντας σε ποιο σημείο του ανθρωπίνου σώματος να τοποθετήσουμε το τσιπάκι.Βρήκαμε ότι μόνο δυο είναι τα σημεία που ταιριάζει αποτελεσματικά,το ΜΕΤΩΠΟ και στο επάνω μέρος του χεριού ειδικά του ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ

μηπως ειναι τυχαιο οτι η αποκαλυψη του Ιωαννη λεει...

Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του.
(Αποκάλυψη 13:16,17)

Διαβαζω με πολυ ενδιαφερον οσα γραφετε. Θα ηθελα να ρωτησω απο περιεργια. Εχετε διαβασει ποτε το Ευαγγελιο και κατ'επεκταση την Αποκαλυψη? Και να διευκρινισω οχι τα βιβλια που βγαζει ο Λιακο και λεει "Η Αποκαλυψη του Ιωαννη" και αλλα τετοια. Μιλαω για το κλασσικο.

Βλεπω οτι για μια ακομα φορα τα chain letters επιασαν τοπο και εβγαλαν μια χαρα τα λεφτα τους με ενα ακομα ανουσιο email που εσταλει στο κοσμο για να το τρομοκρατησει , οπως παντα......

Σιγουρα ο καιρος γαρ εγγυς , αλλα σε ποιο ακριβως σημειο της αποκαλυψης βρισκομαστε? Περασαμε τις 7 Σαπλιγκες και βρισκομαστε στο χαραγμα? Και εαν ναι ποιες ηταν αυτες?

Αυτο που θελω να πω ειναι πως τα γεγονοτα δεν προκειται να γινουν ετσι οπως τα γραφει μεσα. Μονο οταν γινουν θα καταλαβουμε , αυτα που εγραφε η Αποκαλυψη.
Διαβαζουμε στην Αποκαλυψη στο κεφαλαιο Η' :
"...Και ο τρίτος Αγγελος εσάλπισε και έπεσε ένα μεγάλο αστέρι από τον ουρανό που καιγόταν σαν λαμπάδα . Και έπεσε στο 1/3 των ποταμών και στις πηγές των υδάτων. Και το όνομα του αστέρος είναι ΑΨΙΝΘΟΣ . Και έγινε το 1/3 των υδάτων σε άψινθο και πολλοί από τους ανθρώπους απέθαναν από τα ύδατα διότι επικράνθησαν..."

Καποιος που δεν εχει ασχοληθει , παρακαλω να μου πει ποτε επεσε Αστερι στην Γη και εκανε ολη αυτη την ζημια. Εαν διαβασουμε ετσι απλα το κειμενο.
Η απαντηση βεβαια ειναι οτι : Κατα περιεργη συμπτωση η λεξη Αψιθνος στα Ουκρανικα ειναι Τσερνομπιλ..... Ετσι με τη λέξη ΑΨΙΝΘΟΣ μας δίδεται συμβολικά ο ακριβής τόπος (Τσερνομπιλ-Ουκρανία) μιας έκρηξης που θα έχει σαν αποτέλεσμα ένα πυρηνικό ατύχημα με συνέπεια και τη μόλυνση των υδάτων.

Εδωσα το παραπανω παραδειγμα γιατι Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολα ειναι μεταφορικα και δεν μπορουμε να τα μεταφρασουμε ετσι απλα.

Τωρα μας πειραξε το "χαραγμα"? Αυτο γινεται τουλαχιστον 10 χρονια τωρα απο την Applied Digital. Στην Αμερικη υπαρχει τραπεζα(δεν θυμαμαι το ονομα της) , εδω και περιπου 10 χρονια που ολοι οι πελατες της εχουν RFID κατω απο το δερμα τους και το χρησιμοποιουν για να κανουν τις συναλλαγες τους ή ακομα και για να μπουν μεσα στην τραπεζα.
Στο Μεχικο εδω και 4 χρονια κανουν αυτη την δουλεια ( http://www.msnbc.msn.com/id/5439055/ )
Και εχουμε και αλλα παραδειγματα....

Επειδη μαλλον εγινα κουραστικος , αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν ο καθενας μας εχει πιστη δεν εχει να φοβηθει κατι. Η "τρομοκρατια" μας επηρεαζει ολους και καλο ειναι να φιλτραρουμε την πληροφορια που μας μεταδιδεται. Με την "τρομοκρατια" ερχεται ο "φοβος" και αυτο ειναι το ευαισθητο σημειο μας. Αν δεν "φοβομαστε" τιποτα δεν θα μας βλαψει.

Ας Απολαυσουμε τις γιορτινες αυτες μερες και ας ευχηθουμε το νεο ετος να φερει στον καθενα μας αυτο που επιθυμει!

ΥΓ: Εαν ξαναδειται chain letter , απλα διαγραψτε το!!!!!! Δεν εχετε ιδεα ποσα λεφτα βγαζουν αυτοι που τα δημιουργουν.....

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-12-08, 13:58
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Φιλε μου μπορει να ειναι chain letter αλλα αυτα που αναφερει δεν μπορεις παρα να τα χαρακτηρισεις ανυσηχητικα.
Ηδη εφαρμοζεται οπως λες και εσυ αλλα αυτο δεν σημαινει πως ειναι κατι το καλοδεχουμενο και το επιθυμητο.
Αυτο πιστευω εκφραζεται μεσα απο αυτο το τοπικ.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-12-08, 14:31
electro Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε μου μπορει να ειναι chain letter αλλα αυτα που αναφερει δεν μπορεις παρα να τα χαρακτηρισεις ανυσηχητικα.
Ηδη εφαρμοζεται οπως λες και εσυ αλλα αυτο δεν σημαινει πως ειναι κατι το καλοδεχουμενο και το επιθυμητο.
Αυτο πιστευω εκφραζεται μεσα απο αυτο το τοπικ.
Και σου ξαναέω οτι ολα τα chain letters ειναι αληθινα αι ανησυχητικά , για αυτον τον λογο. Για να δημιουργησουν τρομοκρατια για να μπορεσουν πετυχουν τον στοχο τους. Ξαναλεω οτι εμενα το προβλημα μου ειναι αυτο ( η τρομοκρατια) , κατι το οποιο μπορουμε να το αποτρεψουμε και οχι τα γεγονοτα , που ειτε το θελουμε , ειτε οχι θα γινουν....

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-12-08, 14:33
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Αλλά όχι και να κριθεί η πίστη μας από αυτό....

Δλδ αν εγω ειμαι σωστός ανθρωπος, βοηθάω τους συνανθρώπους μου αλλά αναγκαστώ και βάλω το τσιπάκι για να κανω τις συναλλαγές μου...θα παω στην κόλαση.
Αν ειμαι δολοφόνος, σκ@τοψυχος με κακία μέσα μου αλλά αρνηθω να βαλω το τσιπάκι... τοτε παω βουρ για παράδεισο...

Δεν ειναι κριτήριο αυτο.... Σε λιγο θα ξαναβγάλουμε και το συγχωροχάρτι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-12-08, 14:45
electro Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλλά όχι και να κριθεί η πίστη μας από αυτό....

Δλδ αν εγω ειμαι σωστός ανθρωπος, βοηθάω τους συνανθρώπους μου αλλά αναγκαστώ και βάλω το τσιπάκι για να κανω τις συναλλαγές μου...θα παω στην κόλαση.
Αν ειμαι δολοφόνος, σκ@τοψυχος με κακία μέσα μου αλλά αρνηθω να βαλω το τσιπάκι... τοτε παω βουρ για παράδεισο...

Δεν ειναι κριτήριο αυτο.... Σε λιγο θα ξαναβγάλουμε και το συγχωροχάρτι...

Μιχαλη εχεις απολυτο δικιο! Γι αυτο λεω πως ολα ειναι μεταφορικα και αληγορικα. Στο "παραδεισο" δεν πανε μονο Χριστιανοι Ορθοθοξοι....(το λεω λιγο ωμα για να γινει κατανοητο).

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-12-08, 14:56
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Παιδια αυτο ειναι το λαθος σας!
Μην συγχεετε την θρησκεια και μην μενετε εκει.
Αυτο που εκανε ο Νικος ειναι μια συγκριση με το τι αναφερει η αποκαλυψη οτι θα επελθει.
Δειτε βαθυτερα τα πραγματα και δειτε το πραγματικο προβλημα που προκυπτει.
Την στερηση και της βασικοτερης ελευθεριας της ιδιωτικοτητας του ατομου.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
διαβαστε το και διαδωστε το corollakiato ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 07-10-11 12:03
Διαβαστε Και Σχολιαστε miller TOYOTA COROLLA E 12 2 02-10-06 03:29
Παρακαλω Διαβαστε Και Σχολιαστε!!!!!!!!!!!!!11 andreascorolla ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 8 23-03-06 18:35

Page generated in 0,19631600 seconds (84,77% PHP - 15,23% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:03.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com