Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > TOYOTA AURIS

TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-12-08, 00:59
Το avatar του χρήστη nipponpower
nipponpower Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
nipponpower είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλα και εμενα μου γρατζουναει το κιβωτιο σε γρηγορη αλλαγη απο 2α σε 3η στο Αουρις 1.6. Φανταζομαι το κανει επειδη εχω κανει μονο 5500χλμ και οχι για κανα σοβαροτερο λογο...
Παλιά 31-12-08, 11:25
Το avatar του χρήστη ALIEN-3-
ALIEN-3- Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 215
ALIEN-3- είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nipponpower Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα και εμενα μου γρατζουναει το κιβωτιο σε γρηγορη αλλαγη απο 2α σε 3η στο Αουρις 1.6. Φανταζομαι το κανει επειδη εχω κανει μονο 5500χλμ και οχι για κανα σοβαροτερο λογο...
Να πατάς τέρμα τον συμπλέκτη και να αποφεύγεις τις πολύ απότομες αλλαγές ,θα σου μαλακώσει ο συμπλέκτης στην πορεία αλλά θα παραμείνει σφικτός σε σχέσει με προηγούμενα μοντέλα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-12-08, 16:39
Το avatar του χρήστη nipponpower
nipponpower Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 258
nipponpower είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ALIEN-3- Εμφάνιση μηνυμάτων
Να πατάς τέρμα τον συμπλέκτη και να αποφεύγεις τις πολύ απότομες αλλαγές ,θα σου μαλακώσει ο συμπλέκτης στην πορεία αλλά θα παραμείνει σφικτός σε σχέσει με προηγούμενα μοντέλα

Οντως μπορει με τον καιρο να μαλακωσει. Παντως το κιβωτιο ειναι πολυ σφιχτο. Δεν ευνοει πολυ γρηγορες αλλαγες
Παλιά 29-01-10, 19:25
georgest4 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: auris
Δύναμη Σεβασμού: 0
georgest4 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε παιδιά έχω άουρις εδώ και 1,5 χρόνο, εχω κάνει 45000 χλμ αλλά είναι το 14άρι. το έχω ξεσκίσει κυριολεκτικά και σε ευθείες αλλά κυρίως στις στροφές γιατί εκεί εχει περισσότερη φάση αφού δεν είναι τόσο αισθητή η μικρή του ιπποδύναμη στις ευθείες... τώρα ψάχνομαι για μοτέρ και ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει το 18 το ts απο κορόλα και σέλικα...? το μοτέρ το κομπρεσοράτο με τα 224 άλογα λογικά ειναι το ίδιο ε?? αν ταιριάζει το κομπρεσοράτο ακόμα καλύτερα για να του βγάλω τον κομπρέσορα και να το κάνω τουρμπάτο αλλα με χαμηλή πίεση πάντα για να μην ψαχνόμαστε.......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-01-10, 20:18
PANOS TSIMIKLIS Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: COROLLA E11
Περιοχή: ΧΑΪΔΑΡΙ
PANOS TSIMIKLIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οι γερμανοι κανουν αυτα που οι ιαπωνες κανανε πριν μια δεκαετια. δεν θα μπω στον κοπο να συγγρινω τα <<καλα μοτερ>> της γερμανιας τα τουρμπατα με τα καλα ατμοσφαιρικα της ιαπωνιας πολλες καροτσες μπροστα ο ιαπωνας. θα μπω στον κοπο να συγγρινω ενα σταρλετ 1300cc τυρβο με ενα tsi μοτερ 1400 συγγρινεται;;;; εγω πιστευω πως το σταρλετ ειναι πολυ μπροστα και σε θεμα δυναμης και σε θεμα αξιοπιστιας. αφηστε τους γερμανους να βγαλουν κανενα ελικοπτερο σινουκ (αυτα που πεφτουν) και κανενα προθηπουργικο αμαξι πολιτελειας και τους ιαπωνες να βγαζουν ΑΜΑΞΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.

Προσφατα εγινε ανοιγμα αττικη αιγαλεου auris 1,6 και me golf fsi 1,6 αποτελεσμα κατι κενες μπροστα το auris αυτα σε ρεπριζ. εκκινησεις πηγαιναν σχεδον μαζι με το αοθρισ μισο προστα και το fsi να υδρωνει. διαφορα...... μεχρι το στρογγιλο δεν υπηρχε το fsi πουθενα δεν ειχε συμετοχη γνωμη μου υπερκυβισμος σε 1,8 η 1800 κομπρεσορατο θα εισαι κομπλε

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 30-01-10 στις 11:03. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-01-10, 22:43
Το avatar του χρήστη ALIEN-3-
ALIEN-3- Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 215
ALIEN-3- είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το auris 1.6 dual vvti γίνεται υπερκυβισμός και από 2λιτρο (3ZR-FE, 153ps, 21.3 kgm)

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-01-10, 17:41
georgest4 Offline:
Νεότατος

ευχαριστώ για την βοήθεια! τελικά μάλλον θα επιλέξω το κομπρεσοράτο για να μην μπώ μωρέ στην διαδικασία του υπερκιβισμού και ολων των επακόλουθων του γιατί μετά θα θέλω να φτιάξω τα ρεύματα, θα θέλω εγκέφαλο, εστω κ παράλληλο και αν αργότερα θέλω να σηκώσω και άλλα άλογα θα θέλω να βάλω την κεφαλή στον τορνο ενώ στο κομπρεσοράτο οχι... αλλο ειναι κεφαλή απο 14αρι και αλλο απο 18αρι κομπρεσορατο.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-01-10, 19:50
Το avatar του χρήστη PANOS COROLLA E11
PANOS COROLLA E11 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
Δύναμη Σεβασμού: 214
PANOS COROLLA E11 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ειναι η καλυτερη λυση 1800 κομπρεσορατο για εμενα και η ποιο συμφερουσα οπως και να το παρεις
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-01-10, 12:42
makatos3sgte Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12 ΛΕΥΚΟ
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Δύναμη Σεβασμού: 227
makatos3sgte είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgest4 Εμφάνιση μηνυμάτων
ευχαριστώ για την βοήθεια! τελικά μάλλον θα επιλέξω το κομπρεσοράτο για να μην μπώ μωρέ στην διαδικασία του υπερκιβισμού και ολων των επακόλουθων του γιατί μετά θα θέλω να φτιάξω τα ρεύματα, θα θέλω εγκέφαλο, εστω κ παράλληλο και αν αργότερα θέλω να σηκώσω και άλλα άλογα θα θέλω να βάλω την κεφαλή στον τορνο ενώ στο κομπρεσοράτο οχι... αλλο ειναι κεφαλή απο 14αρι και αλλο απο 18αρι κομπρεσορατο.....
Την περυπτωσει για 3sgte caldina την εχεις σκεφτη καθολου Γιατι αργοτερα αν θελεις δυναμη υπαρχει Και για αξιοπιστια το 3s ειναι βραχος Κανε μια ερευνα νομιζω οτι χρηματικα ειναι μικρη η διαφορα απο το κομπρεσερατο
Παλιά 02-02-10, 17:31
georgest4 Offline:
Νεότατος

απλα ρε παιδια θελω το μοτερ να κουμπωσει κατευθειαν. οι βασεις ενταξει βρισκονται η φτιαχνονται. επειδη ειναι κ καινουργιο το αυτοκινητο δεν θελω κοψε ραψε.. αν και δεν ξερω βεβαια στην περιπτωση του 3sgte caldina αν ισχυει αυτο που λεω η κουμπωνει μονο με αλλες βασεις.. επισης θα ηθελα να μου πειτε καποιον που κανει εισαγωγες μοτερ οποιος ξερει. και ακομα, το εχω στα σχεδια μου αργοτερα να το κανω σφυριλατο για να σηκωσω αλογα, γι αυτο αλλωστε θελω 18αρι μοτερ...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > TOYOTA AURIS

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
εκκεντροφοροι μαμα απο 4age 20v blacktop tolisvvtl-i Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά 0 22-09-22 14:03
Απόδοση 4age 20v blacktop COROLLA293 4AGE 20v Levin 5 11-10-18 01:07
carina 2 με 4age 20v blacktop johnwanted PHOTOS 15 13-06-12 20:06
4AGE 20v Blacktop σε ΕΕ90 Virus TOYOTA COROLLA E*90 60 11-03-06 20:18
4AGE 20v Blacktop Service manual Virus 4AGE 20v Levin 0 25-08-05 17:22

Page generated in 0,16470599 seconds (81,76% PHP - 18,24% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:50.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com