Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-11-14, 17:58
Το avatar του χρήστη thanasis85
thanasis85 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 130
thanasis85 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ktmakis Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εμένα μου έκανε ένα θορυβο σαν πυράκια χαμηλά απο 1500 μέχρι 2500. ... Μερικές φορές κάνει πάλι διακοπές - ρετάρισμα.
Εμένα και 4.000 στροφές να έχει, ακούγεται. Απλά ακούγεται δύσκολα διότι το μοτέρ κάνει θόρυβο...

Επίσης μιας και το έθιξες, ρεταρίσματα δεν μου κάνει εμένα. Έχω προσέξει ότι αραιά και που, εκεί που οδηγείς με αρκετές και σταθερές στροφές (π.χ. Εθνική), θα κόψει ο κινητήρας για 0.5 - 1 δευτερόλεπτο, και μετά θα συνεχίσει κανονικά.
Είναι σαν να του κόβεις το ρεύμα απο όλα τα μπουζί, για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, σαν να φρενάρει.

Αλλά στους 2 μήνες που το έχω, το έχει κάνει συνολικά 4 φορές, και όχι μαζεμένα. Και λόγω της μικρής συχνότητας που το κάνει, δεν μπορώ να το ελένξω απο που προέρχετε.

Σε περίπτωση ρύθμισης βαλβίδων, συνήθως πόσο είναι η ταρίφα; Ρωτάω αν αξίζει να αγοράσω το εργαλείο να το παλέψω με τον αδερφό μου (με ό,τι συνέπειες συνεπάγεται αυτό) ή να το δώσω απλά να μου το κάνει κάποιος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-11-14, 18:13
Το avatar του χρήστη skour
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 f\l sedan
Περιοχή: κορινθος
Δύναμη Σεβασμού: 239
skour είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanasis85 Εμφάνιση μηνυμάτων
Επίσης μιας και το έθιξες, ρεταρίσματα δεν μου κάνει εμένα. Έχω προσέξει ότι αραιά και που, εκεί που οδηγείς με αρκετές και σταθερές στροφές (π.χ. Εθνική), θα κόψει ο κινητήρας για 0.5 - 1 δευτερόλεπτο, και μετά θα συνεχίσει κανονικά.
Είναι σαν να του κόβεις το ρεύμα απο όλα τα μπουζί, για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, σαν να φρενάρει.
Αυτό είναι σύμπτωμα του προβληματικού εγκεφάλου και πάει πακέτο με τα πυράκια. Τυχαίνει και σε μένα αλλά σπάνια όπως είπες. Στην ουσία σβήνει η μηχανή και ανάβει μόνο και μόνο επειδή έχει ταχύτητα μέσα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-11-14, 11:06
Το avatar του χρήστη ktmakis
ktmakis Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 131
ktmakis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Εμένα και 4.000 στροφές να έχει, ακούγεται. Απλά ακούγεται δύσκολα διότι το μοτέρ κάνει θόρυβο...

Αλλά στους 2 μήνες που το έχω, το έχει κάνει συνολικά 4 φορές, και όχι μαζεμένα. Και λόγω της μικρής συχνότητας που το κάνει, δεν μπορώ να το ελένξω απο που προέρχετε.

Σε περίπτωση ρύθμισης βαλβίδων, συνήθως πόσο είναι η ταρίφα; Ρωτάω αν αξίζει να αγοράσω το εργαλείο να το παλέψω με τον αδερφό μου (με ό,τι συνέπειες συνεπάγεται αυτό) ή να το δώσω απλά να μου το κάνει κάποιος.
Στο vvti βαλβίδες ?? Πόσα χλμ εχει ? Αν θυμάμαι καλά απο το yaris ο κατασκευαστης λέει ελεγχο καδένας και βαλβίδων στα 300Κ....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-11-14, 11:35
Το avatar του χρήστη χρηστος
χρηστος Offline:
Μέλος

Μοντέλο: avensis t22 vvti
Περιοχή: ευβοια αρτακη
Δύναμη Σεβασμού: 153
χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σωστες οι 300Κ.εμενα στο avensis εβγαλε προβλημα στις βαλβιδες στις 341Κ+.
  • Ροπη ειναι το ποσο μακρια θα πας τον τοιχο οταν τον χτυπησεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-12-14, 20:57
thanasis85 Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από skour Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό είναι σύμπτωμα του προβληματικού εγκεφάλου και πάει πακέτο με τα πυράκια. Τυχαίνει και σε μένα αλλά σπάνια όπως είπες. Στην ουσία σβήνει η μηχανή και ανάβει μόνο και μόνο επειδή έχει ταχύτητα μέσα.
Προβληματικός εγκέφαλος; Να πάω να το κοιτάξουν; Πως μπορεί να φτιαχτούν τα πυράκια απο αυτό; (είμαι άσχετος!)
Αυτό αν συνεχίσει έτσι μπορεί να είναι επικίνδυνο. Φαντάσου να το κάνει σε στροφή με αρκετά χιλιόμετρα...

Απο χιλιόμετρα τώρα συμπλήρωσε τα 108.000χλμ. Αλλά ήταν για πάρα πολύ καιρό σε ακινησία. Φανταστείτε τα τελευταία χρόνια έκανε περίπου 2-3.000χλμ/χρόνο.

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, έτρεχα στον ΕΕΤΤ με τα καμώματα της Wind γιατί δεν είχα γραμμή 3 εβδομάδες...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-12-14, 02:27
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Προβληματικός εγκέφαλος; Να πάω να το κοιτάξουν; Πως μπορεί να φτιαχτούν τα πυράκια απο αυτό; (είμαι άσχετος!)
Αυτό αν συνεχίσει έτσι μπορεί να είναι επικίνδυνο. Φαντάσου να το κάνει σε στροφή με αρκετά χιλιόμετρα...

Απο χιλιόμετρα τώρα συμπλήρωσε τα 108.000χλμ. Αλλά ήταν για πάρα πολύ καιρό σε ακινησία. Φανταστείτε τα τελευταία χρόνια έκανε περίπου 2-3.000χλμ/χρόνο.

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, έτρεχα στον ΕΕΤΤ με τα καμώματα της Wind γιατί δεν είχα γραμμή 3 εβδομάδες...
Mου το κανει κι εμενα αραια και που ,σχετικα σπανια..,ειδικα οταν το εχω κυνηγησει αρκετα ...μου κανει αυτο που περιγραφεις.. σαν να σβηνει εν κινησει και να ξαναπαιρνει ακαριαια-κομπιασμα δυνατο δηλαδη-και μετα στρωνει και δεν το ξανακανει ισως πηγαινει και καλυτερα ....Τα πυρακια γενικως με κατοσταρα που και που , φρεσκα μπουζι και μια αλλαγη στο φιλτρο βενζινης, εξαφανιζονται μεχρι και 100% .Αν πας στην toyota θα σου κανουν αναβαθμιση στο λογισμικο αλλα μετα το αμαξι θα πηγαινει χειροτερα γιατι το knock sensor γινεται πιο ευαισθητο και κοβει πολυ αβανς...Αυτο που σου λεω δεν ειναι θεωρητικο...οποιος εχει κανει την αναβθμιση λογισμικου το ψιλομετανοιωσε
Φαινεται οτι η ρυθμιση του εγκεφαλου ειναι λιγο παραπανω επιθετικη και με τις παλιοβενζινες εδω δημιουργει αυτα τα θεματακια..Με κατοσταρα δουλευει τελεια...!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 03-12-14 στις 02:34.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-01-15, 15:08
thanasis85 Offline:
Μικρό Μέλος

Καλησπέρα απο Ρωσία!

Ένας φίλος είχε το RAV4 2ης γενιάς με ton 2λιτρο κινητήρα.
Του εξήγησα το πρόβλημα και μου είπε οτι το ίδιο πρόβλημα είχε και αυτός, και άλλαξε το γρανάζι του VVTi.

Εκεί ψιλομπερδεύτηκα και άνοιξε μερικές ιστοσελίδες στο κινητό και μου έδειξε πως αλλάζει η ρύθμιση στις βαλβίδες, ανάλογα την πίεση του λαδιού. Απ'οτι κατάλαβα αυτός είναι ο μηχανισμός του VVTi.

Επίσης μου εξήγησε ότι εμένα έχει κολλήσει σε μια θέση, και απο την στιγμή που η ανάφλεξη γίνεται νωρίτερα απ'ότι πρέπει, θα έχει κολλήσει στην ρύθμιση για της υψηλές στροφές. Αυτή είναι η θεωρία του. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό;

Τάδε έφη φίλος, μόλις γυρίσω Ελλάδα θα πάω στον μηχανικό να το δούμε.

Υ.Γ. Στην περίπτωση που είναι αυτό, ποιές είναι οι τιμές στην Ελλάδα; Με ένα part number που έτρεξα εδώ για να δω τιμές για κινητήρα 4ZZ, original Toyota πάει στα 3.800 ρούβλια (περίπου 50 ευρώ).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-15, 11:00
Το avatar του χρήστη AE101
AE101 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Jedes municipality
Δύναμη Σεβασμού: 267
AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος
Έχει ξεσκιστεί αυτό το Ρούβλι!
Τι λέει η Ρωσία?

JDMteam
Απάντηση με παράθεση
απα
Παλιά 11-01-15, 22:08
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απα

Μην ασχολησαι με το θεμα ξεχνα το...Εμενα 15 χρονια μου τα κανει αυτα(πειρακια κ καμια φορα διακοπες), απλα μην ασχολησαι...Δε προκειται να σου κανει καποιο επιπλεον προβλημα.
Βαλτου 100αρα για να σταματησουν τα πειρακια αν σε ενοχλουν.
Για τις "διακοπες" που κανει μια στο τοσο δε γινεται τιποτα...
Δεν ειναι ουτε επικινδυνο ουτε προκειται να συμβει κατι αλλο...
Μαλακια ειναι τωρα να αλλαζεις εγκεφαλους...
Θα σου κοψει κι ολας αμα τον αλλαξεις..
Απάντηση με παράθεση
απα
Παλιά 11-01-15, 22:11
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απα

Liftback εχω κ εγω. ιδιο αμαξι εχουμε
Ειναι 100% ο εγκεφαλος μη ψαχνεις τιποτα αλλο...
Και δεν αξιζει να ασχοληθεις με το θεμα...
Εγω 210.000 χλμ εχω και μου το κανει απ τη πρωτη μερα που το πηρα καινουργιο.
Μην ασχολησαι.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
4E-FE πυράκια Shadowjump TOYOTA COROLLA 111(G6) 25 07-06-17 11:42
Πυράκια.... GIANNIS_G6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 12 29-07-11 10:27
Πυράκια Avensis 2001 panagsarris CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 3 19-07-11 09:25
Περίεργος Ηχος Ayrton TOYOTA COROLLA E*90 15 28-01-09 08:53
Περίεργος Ήχος picolo TOYOTA COROLLA E*90 14 13-06-06 13:22

Page generated in 0,16766596 seconds (82,50% PHP - 17,50% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:12.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com