Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
23-04-09, 22:07
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
φιλε μου εννοειτε πως πριν το κοψιμο η και μετα αν θες , αυτο το μετρας .αλλα ολα τα αμορντισερ τα μαμα οταν τερματιζουν εχουν υπολυπο τουλαχιστον 5 ποντους .
εχεις δει κανενα μαμα οταν τερματιζει να ερχεται προσωπο?
δεν παιζουμε με την ζωη μας .προς θεου.
αυτο το εχω κανει οπως ειπα και πριν πειραματικα και το αμαξι εχει μπει και σε πιστα και ακομα χειροτερα στους ελληνικους δρομους.ουτε που εχουν δακρυσει ακομα μετα απο 70.000!!και εννοειτε επισης οτι δεν αφαιρεις τα bump stop.
23-04-09, 22:13
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4 AGE-LESS YEARS
φιλε μου εννοειτε πως πριν το κοψιμο η και μετα αν θες , αυτο το μετρας .αλλα ολα τα αμορντισερ τα μαμα οταν τερματιζουν εχουν υπολυπο τουλαχιστον 5 ποντους .
εχεις δει κανενα μαμα οταν τερματιζει να ερχεται προσωπο?
δεν παιζουμε με την ζωη μας .προς θεου.
αυτο το εχω κανει οπως ειπα και πριν πειραματικα και το αμαξι εχει μπει και σε πιστα και ακομα χειροτερα στους ελληνικους δρομους.ουτε που εχουν δακρυσει ακομα μετα απο 70.000!!και εννοειτε επισης οτι δεν αφαιρεις τα bump stop.
|
Aπλα εσυ κοβεις οτι περισσευει;;;; Αν καταλαβα καλα; Αλλου ειναι 5 αλλα αλλου μπορει να ειναι και 3. Στην ΤΕΙΝ του αδερφου μου ειναι προσωπο και δεν περνει μακκκκκκιες
|
23-04-09, 22:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stisimoGeorge
|
Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.ksport.co.uk/products.asp?f=coilovers και συγκεκριμένα στο σημείο...
Adjustable spring perch for height adjustment
Adjustable body allowing maximum suspension travel
Σου δίνει δηλαδή δύο επιλογές χαμηλώματος, χάνοντας ή όχι διαδρομή ή και τα δυο μαζί...
Ενδεικτικά δίνω το λινκ αυτό...KSport έχω δει να ρυθμίζεται κ έχω ρυθμίσει αρκετές φορές ώστε να ξέρω πως γίνεται αυτό που λέω. Φυσικά δν είναι μόνο η ksport, αλλά κ κάποιες άλλες αναρτήσεις που έχουν αυτή τη δυνατότητα.
|
23-04-09, 23:56
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
ρε παιδια οπως ειπα και πριν ειναι πειραματικο .δεν το προτεινω.
σιγουρα ομως δεν υπαρχει θεμα θεμα ασφαλειας.
η τειν που λες φιλε δεν την πειραζεις γιατι εγω μιλησα για ΜΑΜΑ που εχουν ανοχες μεγαλες. η τειν ειναι σκαλιζμενη απ'τη μανα της δεν την σκαλιζεις αλλο χασατε το νοημα μου φαινεται. ποιος ο λογος να τα σκασεις για τειν και μετα να την ακουμπησεις? αυτο θα ηταν μ.......α
μιλαω για μαμα και μονο.και επειδη δεν εχετε καταλαβει θα ανεβασω μετρησεις ακριβως και φωτο για να το δειτε.
και ξαναλεω για πολλοστη φορα δεν το προτεινω
απλα ειναι μια φτηνη πατεντα με καλητερα αποτελεσματα απο το να αφησεις μαμα αμορντισερ με ελατηρια χαμηλωματος
|
|
24-04-09, 04:17
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4 AGE-LESS YEARS
ρε παιδια οπως ειπα και πριν ειναι πειραματικο .δεν το προτεινω.
σιγουρα ομως δεν υπαρχει θεμα θεμα ασφαλειας.
η τειν που λες φιλε δεν την πειραζεις γιατι εγω μιλησα για ΜΑΜΑ που εχουν ανοχες μεγαλες. η τειν ειναι σκαλιζμενη απ'τη μανα της δεν την σκαλιζεις αλλο χασατε το νοημα μου φαινεται. ποιος ο λογος να τα σκασεις για τειν και μετα να την ακουμπησεις? αυτο θα ηταν μ.......α
μιλαω για μαμα και μονο.και επειδη δεν εχετε καταλαβει θα ανεβασω μετρησεις ακριβως και φωτο για να το δειτε.
και ξαναλεω για πολλοστη φορα δεν το προτεινω
απλα ειναι μια φτηνη πατεντα με καλητερα αποτελεσματα απο το να αφησεις μαμα αμορντισερ με ελατηρια χαμηλωματος
|
Καταλαβα τι ειπες. Απλα δεν εχω πηραξει την μαμα και δεν θυμαμε πως ηταν και με την ΤΕΙΝ εκατσα ερκετη ωρα για να την κανω οπως ηθελα και ετσι και ξερω πως ειναι! Τεσπα απο οτι λες εμενα ΤΩΡΑ μου ακουγετε καλο αλλα αλλοι δεν βαζουν τα ΚΟΝΙ γιατι θελει κοψε ραψε θα κανουν αυτο;
O καθενας ας κανει οτι θελει και οπως το θελει!!!
SORRY για το εκτος topik
|
|
|
|
24-04-09, 11:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
τα ΤΤΕ ελατήρια τι σχέση έχουν με τα eibach? εγώ και στις 2 περιπτώσεις που είπα είχα ελατήρια eibach federn πως τα λένε και βγήκαν άχρηστα, αλλά τα είχα στο starlet 3ο χέρι και στην corolla 2o και προφανώς είχαν πολλά χλμ, αυτά για μερικούς που επιμένουν ότι τα ελατήρια δεν χαλάνε! κάθονται και δεν κάνουν την δουλειά τους και το αμάξι πάει και σαν βάρκα και βαράει-κοπανάει τρελά. Για τα Koni και εγώ προτίμησα τα AGX επειδή γλίτωσα τα κοψίματα-ραψίματα και επειδή τα κονι (τα πίσω) δεν ρυθμίζονται από πάνω, όπως γίνεται στα AGX και επειδή στο starlet gt με τα κίτρινα τα Koni και eibach αρκετά συχνά μου είχαν χαλάσει και έτρεχα μετά. Επίσης με νορμαλ ρύθμιση με αυτά τα ελατήρια βάραγαν αρκετα δλδ έκανες φραπέ στο στομάχι σου! ακόμα και μετά που έβαλα άλλα ελατήρια 3,5cm τα ventura και πάλι τα ίδια. Οι ρυθμίσεις ήταν +360 μοίρες μπροστά και +180 πίσω. Τα αμορτισέρ εκεί έπαιρναν +2 πλήρης κύκλους, τώρα νομίζω τα έκαναν με σκάλες? πάντως τώρα με τα AGX και μαμά ελατήρια βρήκα την υγειά μου.
|
24-04-09, 11:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Τα ελατήρια της ΤΤΕ για την Ε12 έχουν κατασκευαστεί από την EIBACH για την ΤΤΕ με τις προδιαγραφές που ζήτησε η ΤΤΕ.
|
|
|
|
24-04-09, 11:53
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
τα ΤΤΕ ελατήρια τι σχέση έχουν με τα eibach? εγώ και στις 2 περιπτώσεις που είπα είχα ελατήρια eibach federn πως τα λένε και βγήκαν άχρηστα, αλλά τα είχα στο starlet 3ο χέρι και στην corolla 2o και προφανώς είχαν πολλά χλμ, αυτά για μερικούς που επιμένουν ότι τα ελατήρια δεν χαλάνε! κάθονται και δεν κάνουν την δουλειά τους και το αμάξι πάει και σαν βάρκα και βαράει-κοπανάει τρελά. Για τα Koni και εγώ προτίμησα τα AGX επειδή γλίτωσα τα κοψίματα-ραψίματα και επειδή τα κονι (τα πίσω) δεν ρυθμίζονται από πάνω, όπως γίνεται στα AGX και επειδή στο starlet gt με τα κίτρινα τα Koni και eibach αρκετά συχνά μου είχαν χαλάσει και έτρεχα μετά. Επίσης με νορμαλ ρύθμιση με αυτά τα ελατήρια βάραγαν αρκετα δλδ έκανες φραπέ στο στομάχι σου! ακόμα και μετά που έβαλα άλλα ελατήρια 3,5cm τα ventura και πάλι τα ίδια. Οι ρυθμίσεις ήταν +360 μοίρες μπροστά και +180 πίσω. Τα αμορτισέρ εκεί έπαιρναν +2 πλήρης κύκλους, τώρα νομίζω τα έκαναν με σκάλες? πάντως τώρα με τα AGX και μαμά ελατήρια βρήκα την υγειά μου.
|
Τα AGX ειπαμε οτι δεν κανουν για χαμηλωμα. Οτι ελατηρια και να βαλεις θα κοπαναει.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Τα ελατήρια της ΤΤΕ για την Ε12 έχουν κατασκευαστεί από την EIBACH για την ΤΤΕ με τις προδιαγραφές που ζήτησε η ΤΤΕ.
|
+1000000000 και πολλα αλλα!!!
|
24-04-09, 13:04
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stisimoGeorge
|
φιλε οπως τα λες ειναι...
24-04-09, 14:36
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
η διαφορα μεταξυ sport ,sprint σε bilstein ξερετε ποια ειναι?
κοντυτερο εμβολο κατα 1.5 -2.5 ποντους αναλογως το μοντελο.
τα συμπερασματα δικα σας.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18113804 seconds (83,41% PHP - 16,59% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|