Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
04-05-09, 00:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
γριά και ακούει τόσο καλά;;
έπεσες στην περίπτωση. μην ασχολείσαι αλλά και μην αδιαφορείς. ότι κάνεις δηλαδή γιατί καμιά φορά μερικοί είναι και στριμένοι και δεν ξέρεις τι γίνεται.
|
04-05-09, 09:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
αν είδες ποιο πριν είπα ότι μου είπε ένας γείτονας ότι του έριξε κάτι στο αμάξι και του χάλασε το χρώμα. Είναι και η κρεβατοκάμαρα δίπλα στο δρόμο και έχει τζαμαρίες και προφανώς κοιμάται το μεσημέρι και τρίζουν όλα αν παρκάρει κανείς απέξω. Οπότε μακριά από εκεί!
|
19-05-09, 00:20
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
ξερει κανεις ποσο ειναι το επιπεδο θορυβου της εξατμισης??πως το μετραμε και πως μπορουμε να χαμηλωσουμε το επιπεδο του θορυβου μεσα στην καμπινα?
|
19-05-09, 00:54
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS SPEED
...πως μπορουμε να χαμηλωσουμε το επιπεδο του θορυβου μεσα στην καμπινα?
|
Για το θόρυβο της εξάτμισης, αφρώδες μονωτικό σε ολόκληρο το χώρο αποσκευών, από το χώρο της ρεζέρβας μέχρι και τα φτερά και τους θόλους.
Επικουρικά, τελικό με όσο το δυνατό μεγαλύτερο όγκο...
Πάνος.
|
|
|
|
19-05-09, 06:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τα db τα αναγράφει η άδεια! βέβαια είναι για το μαμα μοτερ με την μαμά εξάτμιση, με άλλο μοτερ και κυρίως με άλλη εξάτμιση δεν θα έχουμε ίδιο νούμερο. Πάντως για λίγο παραπάνω δεν σε γράφουν. Για την μέτρηση πατάς γκάζι σταθερά στις στροφές που λέει η άδεια, νομίζω 2500? και το όργανο πρέπει να νε υπό γωνία 45 μοιρών και 30cm από το τελικό μας. Οποιαδήποτε άλλη μέτρηση ακόμα και ΚΑΚΩΣ που μετράνε στην άκρη μεγάλων δρόμων βγάζει db παραπάνω και την τρώμε την κλήση! κανονικά πρέπει να μετράνε σε ειδικό χώρο και όχι στον δρόμο!!!! τα όργανα αυτά τα αναλογικά με την βελόνα είναι πολύ φτηνά και μπορούμε και εμείς να αγοράσουμε και να μετρηθούμε. Αν πάρετε ένα και το ανοίξετε στην άκρη ενώς δρόμου πχ παραλιακη θα δειτε ότι θα μετράει μερικά db, καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ηχορύπανση του δρόμου και όταν σας μετρήσουν το αμάξι εκεί θα έχετε ξεπεράσει κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Τέλος δεν μπορεί κανείς να μας γράψει χωρίς να μας μετρήσει! δεν είναι δυνατόν ο αστυνομικός να έχει στο αυτί του desibelometro. Προσοχή σε αυτά τα θέματα γιατί πολλά έχω ακούσει. Και πατάμε σε όσες στροφές λέει η άδεια! σε έναν είπαν πατα μια 5000, αλλά κοιτάνε την άδεια πόσο λέει! λογικό να βγάλει τρελά db παραπάνω!!! βγήκα off topic μάλλον, αλλά μιας και λέμε για θόρυβο.....
Υ.Γ τα ΚΤΕΟ δεν έχουν σχέση με τον θόρυβο, υπεύθυνος είναι ο ΥΠΕΧΩΔΕ. Γιαυτό και για να σας μετρήσουν πρέπει να είναι εκεί κλιμάκιο του ΥΠΕΧΩΔΕ, αν δεν είναι η μέτρηση δεν είναι νόμιμη. Γιαυτό και στα ΚΤΕΟ δεν μας μιλάνε για τον θόρυβο, μη νομίζουμε ότι επειδή δεν λένε τίποτα είμαστε και οκ! ακούω κάτι πχ saroralla και δεν μπορείς να σταθείς δίπλα από την βαβούρα και περνάνε κανονικά ΚΤΕΟ χωρίς λάδωμα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-05-09 στις 07:08.
|
19-05-09, 08:01
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
------------
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikr : 11-12-09 στις 21:19.
|
19-05-09, 14:21
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
ξερω ποιον λες οντως ειναι να πας να του βαλεις φωτια στην μηχανη μαζι με αυτον επανω...
|
19-05-09, 15:34
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
------------
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikr : 11-12-09 στις 21:19.
|
19-05-09, 17:33
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
παιδιά συμφωνώ μαζί σας, αλλά στην δικιά μου περίπτωση και για το αμάξι μου κάνει πολύ λίγο θόρυβο και προσπαθώ να κάνω όσο λιγότερο γίνεται, δλδ δεν το αφήνω να ζεσταίνετε μια ώρα όπως κάνουν άλλοι, όταν παρκάρω δεν το αφήνω στο ρελαντί πολύ ώρα, δεν γκαζώνω επίτηδες όταν παρκάρω και άλλα τέτοια. Εννοείτε το ηχοσύστημα σχεδόν κλειστό. Βέβαια υπάρχουν αμάξια και μηχανές που κάνουν απίστευτα τρελό θόρυβο και όντως αυτό ειναι πρόβλημα, και η πλάκα είναι ότι και θόρυβο κάνουν και δεν πάνε κιόλας! να πω να είναι κανά αμάξι να πηγαίνει πχ Supra, Skyline ;pppppp χαλάλι του ο θόρυβος! είπα για παράδειγμα τα saxoralla γιατί κυρίως τέτοια βλέπω να κάνουν τρελό θόρυβο. Και μηχανές όπως street, τύπου varadero και άλλες τέτοιες δεν κάνουν πολύ φασαρία?
|
19-05-09, 17:44
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
|
|
πριν απο 1 χρονο ειχα στην γειτονια μου ενα πιτσιρικακι με ενα yamaha z με ελευθερη εξατμιση και πολλα αλλα. Οταν περναγε απο την γειτονια μεσημερι ή βραδυ χωρις να δωσει πολυ γκαζι χτηπαγαν ολοι οι συναγερμοι και φυσικα ο δικος μου. Παρ'ολλα αυτα δεν εκανα τιποτα. Και σημερα ο πατερας του μου την λεει γιατι οταν περναω με το αμαξι μου οχι μονο χτηπανε οι συναγερμοι αλλα τριζουν και λιγο τα τζαμια. Του ειπα να θυμηθει τι εκανε ο γιος του και εκεινοσ συνεχιζει να μου την λεει συνεχεια. ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16261101 seconds (82,19% PHP - 17,81% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|