Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > TOYOTA AURIS

TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-11-08, 19:01
Το avatar του χρήστη trelokomio
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Θεσσαλια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 246
trelokomio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Cobrasprytan Εμφάνιση μηνυμάτων
Kai go exo to sygkekrimeno montelo (1.6)..kai gia tin dynami toy mporoun na milane mono osoi to exoun! Kai oxi osoi to odigisan mia dyo fores! To moter einai poly dynato kai toxo metrisei arketes fores 0-100 9 sec kai 0-160 23 sec..

Δηλαδη πρεπει να κανεις τον γυρω του κοσμου με ενα αυτοκινητο για να καταλαβεις τις επιδοσεις του? Μην τρελαθουμε κιολας...
Καλα τους χρονους που αναφερεις για το 0-100 και το 0-160 μονο σε κατηφορα-γκρεμο και παλι χλωμο...
Ελεος, καλο χρυσο το auris αλλα δεν ειναι κανενα κοντραμαξο...
Παλιά 20-11-08, 21:13
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
http://www.zeperfs.com/en/match2260-1655.htm
http://www.zeperfs.com/en/match2260-2663.htm

Ορίστε δύο συγκρίσεις (θεωρητικές μεν, αλλά με διαφορές που δεν ανατρέπονται στο δρόμο, ακόμα κ αν το ένα το οδηγήσει οδηγός αγώνων και το άλλο γιαγιά....). Είναι auris 1.6 με swift sport και με audi A3 1.4tsi....Το ένα πιο ελαφρύ το άλλο πιο βαρύ, αυτοκίνητα που το ένα αναφέρθηκε πριν, το άλλο συγκρίνεται στα ίσια λόγω κατηγορίας....

Έτσι απλά για να ξέρουμε τι λέμε και όχι ό,τι μας κατέβει....
Παλιά 20-11-08, 23:43
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 362
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω παντως θα επιμεινω σε αυτα που ειπα κ να προσθεσω οτι το συγκεκριμενο αμαξι δεν το εβγαλε η ΤΟΥΟΤΑ για κοντρες αρα φιλε νικο μαλλον εχεις διαλεξει λαθος αμαξι διοτι κατα τα λεγομενα σου εσυ οπου βρεθεις κ οπου σταθεις κανεις κοντρες ειτε φιλικες ειτε οχι...Εγω που ειναι του 97 το κορολλακι μου κ δεν εχω ανοιξει με τοοοοσα πολλα αμαξια στα τοσα χλμ που εχω...κ εδω να σου υπενθυμισω οτι στην κοντρα η στο φιλικο ανοιγμα η οτιδηποτε τετοιο ανοιγουν κ οι δυο οχι μονο ο ενας!
Αλλιως εχω να σου πωωωωω...ουουουου κ τωρα που γυρνουσα σπιτι πατησα ενα porche carerra turbo...απο πανω τον περασα μιλαμε με 180....ξερεις γιατι?Δεν ηθελε να καψει βενζινη ουτε καν για να παιξει μαζι μου...
Κ στην τελικη εγω ειμαι 1300 κ οχι 1600, επειδη εχω ανοιξει με Auris 1600 2φορες τη μια σε φαναρια κ την αλλη στην εθνικη πηγαινοντας για Πατρα,εχω να σου πω οτι σε εκκινησεις δε θα με πιασει ποτεεεε κ σε αποτομα ανοιγματα θα κοντραριστουμε για το ποιος θα περασει,σε ρεπριζ ομως μου αλλαζει τα φωτα...Ε μα αυτη την εμπειρια μου απτο αμαξι σε ανοιγμα εχω να πω οτι αυτα τα αμαξια που αναφερατε παραπανω δεν τα εχει κ για καλημερα η μαλλον δεν τα εχει γενικως καποια απο αυτα.Αυτα εχω να πω εντελως φιλικα...
Α κ καπου ανεφερες οτι στην πεσανε ολοι κ σε πηραν μονοτερμα....δεν ειναι ετσι...απλα ολοι εχουν μια αποψη κ εσυ ισως κ ενας δυο ακομη εχετε αλλη αποψη...Διαλογος γινεται κ πρεπει να δεχτεις κ τις αποψεις των αλλων αλλιως ας μην εγραφες στο τοπικ κ ας κσρατουσες μονο τη δικη σου αποψη για την παρτη σου
Υ.Γ.ειπαμε κορολλα εχουμε οχι τελευταιας γεννιας πυραυλοκινητο...
Παλιά 21-11-08, 00:20
Το avatar του χρήστη tommis
tommis Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: auris 1.6
Περιοχή: ΡΟΔΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 202
tommis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Η αλιθεια ειναι οταν και εγω το πρωτοδοκιμασα με ξινισαι λιγο οταν το παιρνεις μεχρι 3000 στροφες ειναι λιγο βαρι συγκριτικα με αλλα αμαξια θελει βαρυ ποδι τωρα ομως μου αρεσει για αυτο το λεω <ηρεμη δυναμη> και νομιζω πος το 1600 ειναι το πιο ειδανικο για το αμαξομα του και γενικα τωρα ολα τα αμαξια εχουν βαρινη αρκετα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tommis : 21-11-08 στις 00:28.
Παλιά 21-11-08, 08:45
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οπως και να έχει.... διάλογος γίνεται μεταξύ όλων των μελών του Φόρουμ!!!
(και όχι μεταξύ ιδίων, κάτι πύθωνες, κόμπρες, 1600AURIS, nikosauris κτλ! προκειμένου να πείσουμε!!!).

Και επειδη δεν μου αρέσει να νομίζει κάποιος ότι είναι πολύ πονηρός (σε τέτοιο βαθμό που θα πιστεύει ότι μας εμπαίζει και μας κοροιδεύει χωρίς να το καταλαβαίνουμε), εάν επαναληφθεί, απλά τελείωσε (και η 3η θα είναι και οριστική!)!!! Αρκετά!

Συγνώμη για την παρένθεση, αλλά είπαμε..... έχουνε γνώση οι φύλακες!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 21-11-08 στις 11:50.
Παλιά 21-11-08, 10:27
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
εάν επαναληφθεί, απλά τελείωσε (και η 3η θα είναι και οριστική!)!!! Αρκετά!
Και πολύ το καθυστερήσαμε...
Παλιά 21-11-08, 10:38
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Εγω πιστευω πως το Auris πάει καλά σε αναλογία πάντα με τα κιλά του. Το μοτερ πρεπει να ειναι καλό γιατι πλέον από 1600cc δεν βγάζουν πολλοί 120 άλογα. Ισως αν αυτο το μοτερ ήταν σε καμια καρότσα 950-1000 κιλων θα έραβε στο δρόμο κανονικά.
Οσον αφορά τον ανταγωνισμό όμως, ειδικά εναντια στα τουρμπάτα, δεν μπορούμε να περιμένουμε να σταθεί δίπλα και ειδικά από ρεπριζ. Δεν ειναι και δίκαιη μάχη εδω που τα λεμε.
Παλιά 21-11-08, 11:47
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
χχαχαχαχαχαχα!ε οκ αφου εκανε μπαμ!! παντως το 1400 αουρις που το ειχα για 3 μερες περιπου καμμια σχεση με το 1400 corolla.... το αουρις ποιο κυριλε ποιο σταθερο καλυτερο στις στροφες αλλα ποιο αργο.....
Παλιά 21-11-08, 12:39
Το avatar του χρήστη FANOULA
FANOULA Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: AURIS 1.6
Περιοχή: SERRES
Δύναμη Σεβασμού: 263
FANOULA είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπόν εγώ πιστεύω πώς το ηλεκτρικό γκάζι του auris είναι πολύ αργό, πατάς σήμερα και ξεκινάς αύριο… ίσως αυτός είναι και ο λόγος που όταν κάποιος το οδηγήσει 1-2 φορές του φαίνεται χάλια…

Κατά τα άλλα για την κατηγορία του και για τα κιλά του δεν είναι και άσχημο.

…αν είχε και μια 6η…

Παλιά 21-11-08, 16:44
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 285
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Παιδια ειναι ενα καλο μικρομεσαιο!Αλλα οπως λεει και ο φιλος μου ο ντινος δενειναι πυραυλος!Δεν μπορει να τα ισοπεδωνουμε ολα και να λεμε οτι θελουμε!Βλεπω στα μηνυματα πιο πισω κατι 0-100 σε 9sec και τρελαινομαι!Καλα με τι μετραγες?Ολοι αυτοι στα περιοδικα ειναι βλακες?Εγω στην αρχη που ειχε βγει το auriς$ το εδιναν ολοι 10,6sec!Μετα απο μετρησεις που εγιναν το δινουν 10,4!Το 1400 στην αρχη 13sec και τωρα 12,4!Μην ακουμε λοιπον ανακριβειες!Επισης φιλε μου Νικο την μια λες οτι δεν μιλας για το swift sport γιατι ''δεν ανηκει στην κατηγορια των μικρομεσαιων'' και δεν το συγκρινεις με αυτο και απο την αλλη υποστηριζεις αυτο που λεει ο cobra...κατι οτι εχει 0-100 σε 9sec!Eιλικρινα σε πειραξε η διαφορα του 0,1 δευτερολεπτου?Ημαρτον δηλαδη!Ayrton γειτονα σε πιανω οπως και πολυ αλλοι που παρακολουθουν το forum και συμφωνω απολυτα μαζι σου!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FANOULA Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν εγώ πιστεύω πώς το ηλεκτρικό γκάζι του auris είναι πολύ αργό, πατάς σήμερα και ξεκινάς αύριο… ίσως αυτός είναι και ο λόγος που όταν κάποιος το οδηγήσει 1-2 φορές του φαίνεται χάλια…
Επισης οσον αφορα το ηλεκτρογκαζο το 1600 το εχει!Αλλα το 1400 εχει ντιζα(Ασχετα που δεν φαινεται..........)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 21-11-08 στις 18:28. Αιτία: Συγχώνευση
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > TOYOTA AURIS

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Δίσκος Συμπλέκτη Auris 1600 AleXandros_9 TOYOTA AURIS 9 04-04-10 15:37
Περίεργος θόρυβος στο auris 1400 Garazakias TOYOTA AURIS 7 08-04-09 01:52
ΔΥΝΑΜΟ AURIS 1600 MMT PREMIUM ermis16 TOYOTA AURIS 12 09-03-09 14:54
TIPS ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΓΚΑΖΟ AURIS 1600 nikosauris TOYOTA AURIS 20 28-11-08 03:59
Εξατμιση Σε 1400... El Corollinio TOYOTA COROLLA 111(G6) 14 23-03-06 07:22

Page generated in 0,18383503 seconds (83,96% PHP - 16,04% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:51.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com