Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!! |
|
|
|
Re: Turbo Vs Ατμοσφαιρα |
|
09-07-05, 17:40
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: Turbo Vs Ατμοσφαιρα
φιλε turbakia οταν και αν μπορεις αφου λυσεις το μοτερ σου δειξε μας εδω φωτογραφιες να παραδειγματιστουν μερικοι τι εχουν να δουν τα ματια τους!!! χμμμμμμ αν βαλω νιτρο λετε να παθω τα ιδια?
|
09-07-05, 21:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Κατ'αρχην δεν θυμαμαι να σου λεω τα ιδια με το s2000.Για να ειμαι και ειλικρινης δεν θυμαμαι και αν μιλησα μαζι σου σε εκεινο το τοπικ.Ποια αγωνιστικα αυτοκινητα ειναι τουρμπο;Τα κορυφαια οχι παντως.Δες φορμουλα 1.Οσο αφορα τα WRC,ξερεις οτι υπαρχουν και αλλες κατηγοριες σε τετοιο στιλ που τρεχεις ατμοσφαιρα.Και εξαλου θα ηταν κουτο να μην τουρμπισεις, αφου επιτρεπεται, για να βγαλεις δυναμη στα ιδια κυβικα.Και οταν λες να μην συγκρινουμε τουρμπο με κυβικα;Μα παντα αυτο δεν ειναι τοζητημα;εκτος αν εχεις την απαιτηση να συγκρινουμε το 1.3 με τα 86HP και το 1.3GT με τα 146HP!Θα συγκρινουμε το 1.3GT με το 1.6 20V ή και με το 2.0 με τα 180 οπου οι τιμες τους ειναι και παραπλησιες στην αγορα.Το 1.3 με τα 86 πιανει κανα 300 ευρω;Και απο οτι βλεπω δεν μπορεις να καταλαβεις ή δεν το εχεις δει ακομα οτι υπαρχουν ατομα χωρις πολυ μεγαλο εισοδημα τα οποια ξοδευουν για ενα καλο αυτοκινητο.Το να παρεις ενα subaru αν οχι καινουργιο,αλλα μεταχειρισμενο με 30000 ευρω δεν χρειαζεται να εισαι Ωνασης αρκει να εχεις ενα καλο εισοδημα και καλη διαχειριση.Μου αρεσει που γραφεις 'μην τρελαθουμε κιολας'.Μα αυτη ειναι η πραγματικοτητα,οχι η πλειοψηφια ειναι σιγουρο, αλλα υπαρχουν, εσυ δεν μπορεις νατη δεις ομως και επιμενεις.Το μεγαλο ζητημα στις μερες μας δεν ειναι να παρεις ενα καλο αυτοκινητο(ατοκες δοσεις,μικρη προκαταβολη κ.α) αλλα πως να το συντηρησεις!Σου χαριζουν ενα EVO το παιρνεις;Αν διαθετεις 300 ευρω το μηνα για βενζινη ναι,αν οχι το δινεις σε εμενα κανω το σκτο μου παξιμαδι και το συντηρω.Ξερεις γιατι;Γιατι ειναι ονειρο ζωης και οχι ενα μεσο επιδειξης που θα το παρει καποιο πλουσιοπαιδο.Ασε που στη διετια θα το αλλαξει ενω εγω θα το ΄παντρευτω'.Εσυ οποιον βλεπεις με SUBARU τον θεωρεις 'ματσο';Λαθος και ελπιζω να το καταλαβες και δεν θα το συνεχισω.
Και επειδη ξεφυγαμε για λιγο ο Παντελης δεν σε ρωταει τι να βαλει.Βαζει οτι αυτος νομιζει γιατι δεν εχει την τεχνογνωσια να σου βαλει κατι αλλο.Τεχνογνωσια φιλε wastegate, αυτο ειναι που κανει τη διαφορα και οχι πειραματισμοι πανω στο αυτοκινητο σου.Παρε τα ιδια πραγματα που βαζει η AUTOERGONOMICKS και πηγαινε τα του.Αν στα περασει σωστα ελα να με φτυσεις!Σιγουρα τα 22000 ειναι παρα πολλα και προσωπικα δεν τα εχω.Γι'αυτο και θα το αφηνα 225 αντε 240 αλογακια με λιγα χρηματα,αλλα δεν θα το εκανα 300 με 1000 ευρω μονο και μονο για να ειμαι 300.
|
Συγνωμη να ρωτησω κατι?Δεν θυμασαι τι λες και σε ποιον?Ακριβως τα ιδια(περι τσεπης)μου ελεγες και για το s2000.Να μην το παιξω πανος απο την αρχη θα σε βαλω στο κλιμα(δεν εχεις μπει το μονο σιγουρο)ξεκινησαμε να "τσακωνομαστε"με το τον πανο ποιος θα ειναι πρωτος αγνωστο το ποσα κιλα φτιαξιμο θα φαει το καθε μοτερ και το θεμα πηγε στην αξιοπιστια με λιγα λογια.Δευτερον να λαμβανεις υποψην σου και την πολη που μενει ο καθε ενας γιατι ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα(αλλα τα μεροκαματα της αθηνας και αλλα στα γιαννενα).Να μου πεις ασχετο ειναι και το ξερω.Στο λεω αυτο γιατι στα γιαννενα κυκλοφορουν 2 subaru,3 EVO και 2 s2000 και οι ιδιοκτητες δεν ξερουν τι εχουν.Καλα κανουν και δεν με νοιαζει να σου πω την αληθεια.Να σου πω και κατι αλλο αν ειναι να στερουμαι τα παντα για ενα αμαξι ειμαι αξιος της μοιρας μου.Προσωπικα γουσταρω τρελα να πηγαινω βολτες με τους φιλους και οχι να κρυβομαι για να γλυτωσω καποια εξοδα.Γιαυτο και ανοιγομαι ως εκει που με παιρνει και κατι τελευταιο το πειραγμα ειναι πειραγμα οπου και να πας ειτε στο παντελη ειτε AUTOERGONOMICS ΠΑΝΤΑ υπαρχει η πιθανοτητα να τα παρεις ολα στο χερι
Υ.Γ.
Πανο βαλε νιτρο ρε να δουμε αν θα κανει μπαμ!!Μολις το πατησεις ασε και την καμερα να γραφει να το βλεπουμε και να γελαμε
09-07-05, 22:14
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
η ατμοσφαιρα πιστευω οτι εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα απο το τουρμπισμα!!αυτο ειναι 100% σιγουρο.συμφωνω απολυτα με τους υποστηρικτες της.μια ερωτηση.ο υπερκυβισμος πως γινεται?
|
|
|
09-07-05, 23:59
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Eγω πιστευω οτι δεν μπορουμε να συγκρινουμε μαμα ατμοσφαιρικα με ατμοσφαιρικα που εχουν τουρμπιστει.Τα μαμα ατμοσφαιρα ειναι πολυ λογικο να ειναι παρα πολυ αξιοπιστα διοτι για αυτον τον λογο εχουν κατασκευαστει να δουλευουν ψιλα και απροβληματιστα.Αυτα συγκρινονται με μαμα τουρμπατα και οχι ατμοσφαιρικα που εχουν γινει τουρμπατα.Λογικοττατο ειναι να παρουσιασουν επιπλοκες.Τα μαμα τουρμπατα ειναι τα πιο αξιοπιστα απο αυτα που τουρμπιστικαν μετα.Π.Χ δεν μπορουμε να συγκρινουμε 1,8VVTLi με 1,6VVTi(τουρμπατο). Εννοειτε οτι ειναι πιο αξιοπιστο το πρωτο αφου ειναι μαμα!Επισης μια ατμοσφαιρικη μετατροπη ειναι πιο αξοιπιστη ΑΛΛΑ λιγοτερη κερδοφορα σε ολους τους τομεις.Αν ομως συγκρινεις μαμα τουρματο π.χ 2,0 FSI Tourbo τοτε δεν βλεπω κανενα μειονεκτημα υπερ της ατμοσφαιρας και πιστευω δουλευουν απροβληματιστα και ειναι πολυ πιο ροπατα.Δεν λεω η τεχνολογια ειναι τεχνολογια(Vtec-i,VVTL-i) αλλα να ξερουμε τι συγκρινουμε.
Φιλικα
|
10-07-05, 10:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Φιλε Mechanicaf,ποσα ευρα ειπες για βενζινη,300,χε χε.Εδω 300 καιω εγω στο χαλαρο τωρα καλοκαιρι,με βολτες,ραλλυ κ.α.Καρδιτσα-αθηνα-καρδιτσα με subaru sti με σβελτη οδηγηση πανω απο 100ευρω ultimate ενω εγω δεν φτανω 40.Μιλαω για μεση ταχυτητα 160 χ.α.ω.Αν παμε 200 εγω περναω τα 60 περιπου το sti 150.2 ταξιδακια το μηνα αθηνα 300ευρω.Με την κινηση που κανω αν ειχα sti δεν μου εφτανε ο μισθος ο δικος μου και τις γυναικας μου για καυσιμα.
|
10-07-05, 14:37
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p="
ειμαι fun τις ατμοσφαιρας για τους παρακατω λογους
1.με φτιαχνει ο ηχος της ατμοσφαιρας οταν το στροφομετρο χτυπαει το ταβανι !!!!!
2.δεν κοιτας ποτε τα οργανα θερμοκρασιας παρα μονο το στροφομετρο εκει καπου ψηλα στις 8 και κατι....
3.στριβεις χωρις να σκεφτεσε αν θα σου τουρμπισει πανω στην στροφη
4.πηγαινεις στο συνεργειο μονο για λαδια και δεν γινεσαι κοληταρι με τον μηχανικο :P
5.το σκιζεις και αυτο σου λεει και αλλο viking
6.η καταναλωση σαφως μικροτερη απο τα τουρμπο twocents
7.κανεις ταξιδι χωρις να εχεις το χερι να ειδοποιησεις τον μηχανικο(ανεβασε πιεση,θερμοκρασια κτλ.)
|
Βασιλη ,Σπυρο και για ολους τους φανατικους του turbo.Επιμενω και λεω loud ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.Υπερκυβισμος σιγουρα και καλα αλογα
|
|
|
10-07-05, 19:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
loud Νικο τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας shoothim
|
11-07-05, 09:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παίδες, αν και κακή η συγκυρία..... είναι το 3ο μοτερ που ακούω τους 3 τελευταίους μήνες που χαιρετίζει προς ύψιστον! (και φαντάσου πόσα είναι αυτά που δεν ξέρουμε!)
Αλήθεια... το καλοκαίρι τα τουρμπάτα τα πάτε τέρμα γκάζι? αν αν ναι.... για πόση ώρα? Η περιμένετε πότε θα χειμωνιάσει για να αναπνεύσετε κανονικά πάλι? Βασίλη, με τόσο φάγωμα που έχεις ακούσει για το τούρμπο, βλέπω να σου σπάει και να μας κυνηγάς όλους μαζί!!! :P
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
11-07-05, 10:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Αστα να πανε γιαννη.Δεν μου φτανει που μου λετε ολοι οτι θα σπασει εχω και τον πανο που με παιρνει τηλεφωνο και μου φωναζει:ΜΠΠΑΑΑΜΜΜΜ :x .
|
11-07-05, 21:21
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Αστα να πανε γιαννη.Δεν μου φτανει που μου λετε ολοι οτι θα σπασει εχω και τον πανο που με παιρνει τηλεφωνο και μου φωναζει:ΜΠΠΑΑΑΜΜΜΜ :x .
|
σε προετοιμαζω βασιλη. παω να προλαβω να μην παθεις αυτα που επαθαν αλλοι. γιατι θα τα παθεις. πως θα γινει.........
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
4zz turbo |
tasos veria |
Ειμαι νεος |
88 |
24-12-13 14:14 |
TURBO Vs Ατμόσφαιρα |
MITSOS |
Videos |
65 |
19-05-10 23:06 |
1.3 turbo η 1.6 20v?? |
oikonomou giannis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
28-10-09 15:21 |
G6 TURBO |
MARCOS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
27 |
11-05-08 20:34 |
Turbo Help |
Rl |
SUPPORT |
123 |
15-10-06 00:13 |
Page generated in 0,17214990 seconds (80,39% PHP - 19,61% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|