Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Και όσο για αυτο που λεει ο Γιαννης (δλδ οτι τα δινουν σε άλλον) συμβαίνει ΜΟΝΟ στις δημόσιες τραπεζες.
Στην ιδιωτικη ειναι μονο για αυτον που προορίζονται. Μονο αν ο δικαιούχος αποφασίσει να χρησιμοποιησει καποιο μερος τους για αλλον, τοτε μονο το κάνει.
Πχ, μπορει να παρουσιάσει κατι ο γονιος και μπορει τα βλαστοκυταρα του παιδιού να ειναι συμβατα με τον γονιό. Μπορει να βοηθηθεί ο γονιός λοιπον αν παρουν μερος απο τα βλαστοκυταρα τυ παιδιού. Και φυσικά μονο με εγγραφη συγγατάθεση του δικαιούχου (δλδ μεχρι τα 18 χρόνια ειναι δικαιουχοι οι γονεις και μετα ειναι το παιδι αφου εχει ενηλικιωθει).
|
μιχαλη προσεξε μηπως εχεις κανει καποιο λαθος.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ...!!!!
σημερα πηρα απεναντι απο την εθνικη αμυνα στη μεσογειων για να κανω την ενημερωση-σεμιναριο και να παρω τον ασκο.
3 ωρες μας μιλουσαν 2 επιστημονες γιατροι...
η τραπεζα αυτη ειναι κρατικη και δουλευει απο τον περασμενο δεκεμβρη...
τα πραγματα εχουν ως εξης...
μπορεις να κανεις 2 πραγματα...
Α ΔΩΡΕΑ
Β ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΚΑΤΑΨΥΞΗ
και οι δυο περιπτωσεις ειναι ιδιες...
απλα και για την φυλαξη απιτειται λιγο παραπανω υλικο..
μιχαλη αν και εχω ξεχασει ολα αυτα που μου ειπαν θα σου πω το πιο σημαντικο μερος του ολου αυτου θεματος...
εκτος του οτι ενημερωθηκα στην κλινικη οπου το κουβεντιασα μου ειπαν οτι
Α οι ιδιωτικες τραπεζες σου δινουν το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΙΜΑ κτλ.. και οταν θα ερθει η ωρα να το ζητησεις θα σου πουνε χαλασε η δεν κανει κτλ κτλ...
τα λεω αυτα πολυ πολυ απλα γιατι αυτο διαβαζω σε πολυ πολυ φορουμ..
το ειπαν 2 πολυ σωστοι γιατροι
το διαβασε σε πολλες εφημεριδες γνωστος δικηγορος μου
και εσενα μιχαλη σου ειπαν οτι θα σου δωσουν αμα ομηγενητω χρειαστει απο τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ που εσεις εχετε δωσει?
γιατι αυτο υποτιθεται οτι δε θα γιατρεψει τπτ...
ειναι σαν να βγαζεις αιμα απο το ενα χερι και το βαζεις στο αλλο... στην ουσια..
αμα παραδειγμα το παιδι η καποιος ας πουμε εχει λευχαιμια η κατι με το αιμα για παραδειγμα δεν το κολησε ξαφνικα... 99.5% γεννηθηκε με αυτο...
που σημαινει νοσει...
οποτε νοσει και το αιμα του...
οποτε το σωστο και το ορθο ετσι ειναι. σημαινει αυτο οτι ΑΜΜΕΣΑ θα σου βρουν τη σωστη μοναδα απο συμβατο δοτη.
γιατι με διαβεβαιωσαν οτι τα δικα μας βλαστοκυτταρα(οσο ανφορα το αιμα τουλαχιστον) δεν κανουν για εμας τους ιδιους. απλα θα θελουμε συμβατο δοτη..
η τραπεζα η οποια θα καταθεσω πρωτα ο θεος τα κυτταρα συνργαζεται με ολες τις τραπεζες του εξωτερικου αγγλια γερμανια γαλλια κτλ και γινοντε ανταλαγες...
ο γιατρος μου(της ελενας) που τον ρωτησα ειπε οτι ετσι ειναι το σωστο...
ρε δε θελω να σε ανυσηχησω..
γνωμες ψαχνω αν εκανα καλα η οχι...
αν μπορεσεις ομως μαθε η θυμησου τι σου ειπαν για τα δικα σου βλάστοκυτταρα...
ενας συναδελφος στη δουλεια γεννησε προσφατα και τα εδωσε σε ιδιωτικη η οποια αποδειχτηκε οτι ΔΕΝ εχει νομιμη αδεια λειτουργιας και μου ειπε οτι τα εστειλαν αγγλια!!!
του ειπαν επισης οτι ΔΕΝ θα του δωσουν τα δικα του για τους λογους που σου ειπα παραπανω...
στην κρατικη τραπεζα που θα τα δωσω τα κρατανε στους -180 βαθμους για 25 χρονια και στοιχηζει 1190ευρω!!!
κατεβηκα στο υπογειο και ειδα τις καταψυξεις...
προσεξε μην τα δει η μαρινα αυτα και ανυσηχησει
δεν χρειαζεται ενας μηνας πιο πριν. και την ιδια μερα να γεννας σου δινουν τον ασκο.
η κλινικη αυτη δεν ειναι καν σαν νοσοκομειο του δημοσιου. μολις μπεις μεσα παθαινεις την πλακα σου. ελπιζω να διατηρηθει ετσι τετοια καινουργια μοναδα...
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...?
ποια κανουν τελικα τα δικα μας η καποιου συμβατου δοτη?(οσο αναφορα το αιμα?)