Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-10-08, 18:31
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
αααααα και κατι άλλο! Πότε γεννατε με το καλό? Αν θυμαμαι καλά ήθελε περίπου 1 μήνα πριν την γεννα να εχεις ξεκινήσει να κανονίζεις για να στα κρατησουν!
Θα σου δωσω το τηλεφωνο της εταιρίας να τους καλεσεις και να τους βομβαρδισεις στις ερωτησεις.
Ειναι πολυ ευγενικοι και θα σου στειλουν και τσαμπα με courier ενα πακετο με ενημερωτικά και τα συμβόλαια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-10-08, 18:36
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απο μερα σε μερα ρε...
ξεχασε τον τον μηνα.....
Παλιά 21-10-08, 18:37
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Τοτε αν θελεις να το κανεις... βιάσου !!!
Αυτα πρεπει να ειναι κανονισμενα οταν θα γενναει η Ελενα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-08, 22:38
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Και όσο για αυτο που λεει ο Γιαννης (δλδ οτι τα δινουν σε άλλον) συμβαίνει ΜΟΝΟ στις δημόσιες τραπεζες.
Στην ιδιωτικη ειναι μονο για αυτον που προορίζονται. Μονο αν ο δικαιούχος αποφασίσει να χρησιμοποιησει καποιο μερος τους για αλλον, τοτε μονο το κάνει.
Πχ, μπορει να παρουσιάσει κατι ο γονιος και μπορει τα βλαστοκυταρα του παιδιού να ειναι συμβατα με τον γονιό. Μπορει να βοηθηθεί ο γονιός λοιπον αν παρουν μερος απο τα βλαστοκυταρα τυ παιδιού. Και φυσικά μονο με εγγραφη συγγατάθεση του δικαιούχου (δλδ μεχρι τα 18 χρόνια ειναι δικαιουχοι οι γονεις και μετα ειναι το παιδι αφου εχει ενηλικιωθει).
μιχαλη προσεξε μηπως εχεις κανει καποιο λαθος.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ...!!!!

σημερα πηρα απεναντι απο την εθνικη αμυνα στη μεσογειων για να κανω την ενημερωση-σεμιναριο και να παρω τον ασκο.
3 ωρες μας μιλουσαν 2 επιστημονες γιατροι...

η τραπεζα αυτη ειναι κρατικη και δουλευει απο τον περασμενο δεκεμβρη...

τα πραγματα εχουν ως εξης...

μπορεις να κανεις 2 πραγματα...

Α ΔΩΡΕΑ
Β ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΚΑΤΑΨΥΞΗ

και οι δυο περιπτωσεις ειναι ιδιες...
απλα και για την φυλαξη απιτειται λιγο παραπανω υλικο..

μιχαλη αν και εχω ξεχασει ολα αυτα που μου ειπαν θα σου πω το πιο σημαντικο μερος του ολου αυτου θεματος...

εκτος του οτι ενημερωθηκα στην κλινικη οπου το κουβεντιασα μου ειπαν οτι

Α οι ιδιωτικες τραπεζες σου δινουν το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΙΜΑ κτλ.. και οταν θα ερθει η ωρα να το ζητησεις θα σου πουνε χαλασε η δεν κανει κτλ κτλ...

τα λεω αυτα πολυ πολυ απλα γιατι αυτο διαβαζω σε πολυ πολυ φορουμ..

το ειπαν 2 πολυ σωστοι γιατροι

το διαβασε σε πολλες εφημεριδες γνωστος δικηγορος μου

και εσενα μιχαλη σου ειπαν οτι θα σου δωσουν αμα ομηγενητω χρειαστει απο τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ που εσεις εχετε δωσει?

γιατι αυτο υποτιθεται οτι δε θα γιατρεψει τπτ...

ειναι σαν να βγαζεις αιμα απο το ενα χερι και το βαζεις στο αλλο... στην ουσια..

αμα παραδειγμα το παιδι η καποιος ας πουμε εχει λευχαιμια η κατι με το αιμα για παραδειγμα δεν το κολησε ξαφνικα... 99.5% γεννηθηκε με αυτο...
που σημαινει νοσει...
οποτε νοσει και το αιμα του...

οποτε το σωστο και το ορθο ετσι ειναι. σημαινει αυτο οτι ΑΜΜΕΣΑ θα σου βρουν τη σωστη μοναδα απο συμβατο δοτη.

γιατι με διαβεβαιωσαν οτι τα δικα μας βλαστοκυτταρα(οσο ανφορα το αιμα τουλαχιστον) δεν κανουν για εμας τους ιδιους. απλα θα θελουμε συμβατο δοτη..

η τραπεζα η οποια θα καταθεσω πρωτα ο θεος τα κυτταρα συνργαζεται με ολες τις τραπεζες του εξωτερικου αγγλια γερμανια γαλλια κτλ και γινοντε ανταλαγες...

ο γιατρος μου(της ελενας) που τον ρωτησα ειπε οτι ετσι ειναι το σωστο...

ρε δε θελω να σε ανυσηχησω..
γνωμες ψαχνω αν εκανα καλα η οχι...

αν μπορεσεις ομως μαθε η θυμησου τι σου ειπαν για τα δικα σου βλάστοκυτταρα...

ενας συναδελφος στη δουλεια γεννησε προσφατα και τα εδωσε σε ιδιωτικη η οποια αποδειχτηκε οτι ΔΕΝ εχει νομιμη αδεια λειτουργιας και μου ειπε οτι τα εστειλαν αγγλια!!!

του ειπαν επισης οτι ΔΕΝ θα του δωσουν τα δικα του για τους λογους που σου ειπα παραπανω...

στην κρατικη τραπεζα που θα τα δωσω τα κρατανε στους -180 βαθμους για 25 χρονια και στοιχηζει 1190ευρω!!!

κατεβηκα στο υπογειο και ειδα τις καταψυξεις...

προσεξε μην τα δει η μαρινα αυτα και ανυσηχησει

δεν χρειαζεται ενας μηνας πιο πριν. και την ιδια μερα να γεννας σου δινουν τον ασκο.
η κλινικη αυτη δεν ειναι καν σαν νοσοκομειο του δημοσιου. μολις μπεις μεσα παθαινεις την πλακα σου. ελπιζω να διατηρηθει ετσι τετοια καινουργια μοναδα...

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...?
ποια κανουν τελικα τα δικα μας η καποιου συμβατου δοτη?(οσο αναφορα το αιμα?)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 27-10-08 στις 22:44.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-08, 01:54
Το avatar του χρήστη johnboy
johnboy Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla E11, avensis T22
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 276
johnboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...?
ποια κανουν τελικα τα δικα μας η καποιου συμβατου δοτη?(οσο αναφορα το αιμα?)

βρε πανο εδω σου τα ανελυσαν επιστημονες επι 3 ωρες οπως λες, και αποκλειεται να σου ειπαν ψεματα, εμεις μπροστα τους δεν ξερουμε απολυτως τπτ! τους ειδικους ακου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-08, 02:04
MARMEL Offline:
Αdministrator

αυτο κανω ρε συ φιλε αλλα παντα το ψαχνεις οσο μπορεις...

δεν ειναι ενα μοτερ που αμα σου βγει καλο σου βγηκε...
Παλιά 28-10-08, 03:32
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σε ποια κλινικη πανο?
Παλιά 28-10-08, 10:31
madvinegar Offline:
Administrator

Πάνο όπως σου ειπα εγω την Ελλάδα δεν την εμπιστευομαι με ΤΙΠΟΤΑ. Σιγουρα οι 3 επιστημονες θα σου ειπαν αυτα που ηθελες να ακουσεις και έπρεπε να σε πεισουν να προτιμησεις αυτους. Ο καθένας κανει την δουλεια του.
Δεν με ανησυχείς καθολου, (ουτε εμενα, ουτε τη Μαρινα) γιατι πολύ απλά όταν παίρνω μια τέτοια απόφαση την εχω ελεγξει απο 10 παντες. Και ο Νο1 λόγος που πηγα στην Αγγλία ειναι επειδή τους εμπιστευομαι ενω τις Ελληνικές εταιρίες και γενικά το κωλοκράτος μας δεν το εμπιστευομαι ούτε για να μου βγάλει βόλτα το σκύλο που δεν έχω.
Η τράπεζα που επέλεξα εγω είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ οικογενειακή τράπεζα βλαστικών κυττάρων που εχει λάβει πιστοποίηση λειτουργίας απο το Βρεττανικό Υπουργείο Υγείας και άδεια λειτουργίας απο το UK Human Tissue Authority συμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαικής Ενωσης. Ειναι πολύ συμμαντικό αυτο γιατι αν δεν εχουν αυτη την αδεια, εχουν προβλημα με την ΕΕ. Κανε μια ερευνα πάνω σε αυτο το θέμα με την Ελληνικη που πηγες. Ρωτα αν εχουν πιστοποίηση λειτουργίας απο την ΕΕ.

Μη τα πεις αυτα στην Ελενα και την ανησυχήσεις. Ερευνα κάνουμε.

Από εκει και πέρα, πριν επιλεξω την συγκεκριμένη, πηρα και ρωτησα σε 2-3 ελληνικες και η συμπεριφορά τους με εκανε να επιβεβαιωσω την προτιμιση μου σε ξενες εταιρίες. Στην μια ο υπευθυνος ελειπε και μου λεγαν να παρω αυριο, στην άλλη αφηνα μυνημα να με παρουν και δεν με περναν ποτέ κτλπ κτλπ...
Και κατι τελευταιο.... Αυτο που σου ειπαν πως δεν θα χρησιμοποιήσουν τα βλαστυκά κυταρα του παιδιού αλλά θα ψάξουν να βρουνε δότη μου φαίνεται εντελώς ηλίθιο. Σιγουρα καταλαβες καλα?

1) Το ότι ενα παιδί μπορει να παρουσιασει πχ λευκαιμία δεν σημαίνει ότι γεννήθηκε με λευκαιμία !!! Μπορεί να παθει κατι στον οργανισμό του ή στο αίμα του πχ από τα σκατα και τα χημικά που τρώμε ή από τον μολυσμενο αερα που αναπνέουμε! Ποτε δεν ξέρεις για πιο λογο μπορει να μεταλλαχτεί το κυταρο του αίματος. Αλλα αν το εχεις κρατησει στην αρχική σωστή μορφή του μπορεις να διορθωσεις την ασθένεια. Αν ειναι οπως στα λενε, αν ενα παιδί γεννηθει και ειναι μια χαρα, τότε δεν προκειται να αρρωστησει ποτέ στη ζωή του.... χαχαχα
2) Αν όπως λες το παιδί γεννηθεί με προβλημα, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ δεν θα κρατησουν τα βλαστοκύταρα!!! Πριν πληρωσω το ποσό, περιμενα να παει πρωτα το δειγμα στα εργαστηρια τους, να το ελεγξουν ότι ειναι 100% ΟΚ και μετα πληρωσα για να τα καταψύξουν!. Αν ειχε προβλημα, ποιος ο λογος να το φυλάξω ???
3) Φιλε μου, μακρια απο εμας, αλλα αν σου τυχει πρόβλημα και περιμενεις να βρεις συμβατό δότη απο την Τράπεζα... ζήτω που χέστηκες... Ο λόγος που κρατας τα δικα σου βλαστοκυταρα ειναι επειδη ειναι 100% συμβατα με εσενα (δλδ το παιδί σου). Ποιος μου εγγυάται εμενα πως αμα παθει κατι το παιδί μου, η τραπεζα θα βρει αλλο ατομο (δοτη) που να εχει δωσει συμβατα βλαστοκυταρα με το παιδί μου? Πας καλα ρε Πάνο?
Η Ελενα μπορει να το ξερει μιας και ειναι και Κυπρία, ενα παιδάκι που εψαχνε δότη και ειχε δόσει αίμα όλη η Κυπρος και η μισή Ελλάδα και τελικά συμβατός δεν βρέθηκε, και το παιδάκι δυστυχώς χάθηκε... Αστα... μακριά απο εμας....

Τεσπα, δική σου ειναι η απόφαση, κουβεντα κάνουμε... αλλά εμενα προσωπικά μου φάνηκαν λίγο μπουρδες αυτα που σου είπαν...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 28-10-08 στις 10:44.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-08, 12:14
MARMEL Offline:
Αdministrator

ρε το θεμα δεν ειναι ποιος εκανε πιο καλη κινηση η οχι..
το θεμα ειναι να γινει κατι σωστο...

οσο αναφορα το αιμα παντα και οχι τα αλλα κυτταρα κτλ πιστευω και στο συνολο εχω ακουσει οτι ΔΕΝ πρεπει να ειναι τα δικα σου...
δεν θα πρεπει στην ουσια να ειναι το ιδιο το dna
αλλα καποιο συμβατο...

τελος παντων...

ο συναδελφος μου που τα πηγε αγγλια εχω την εντυπωση οτι ειναι στην ιδια με τη δικια σου και δε μου τα πε ετσι οπως μου τα λες...
κατσε αυριο θα τον ρωτησωαν ειναι 1000% η ιδια τραπεζα. του ειχαν πει οτι ΔΕΝ του δινουν τα δικα του.(οσο αναφορα το αιμα παντα)
Παλιά 28-10-08, 12:23
madvinegar Offline:
Administrator

Εννοείται πως δεν κρίνω ποιος εκανε ή θα κανει πιο σωστη κίνηση. Οσο και να το μελετησουμε το θέμα, αν δεν ειμαστε οι ίδιοι να δουλευουμε μέσα ή (κουφια η ώρα) αν δεν τα χρειαστουμε για να δουμε πως δουλευει το συστημα, ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε τί και πως...

Τι εννοείς όταν λες "όσον αφορα το αίμα"? Τα βλαστοκύταρα είναι ο πυρήνας το αίματος. Τα βλαστοκύταρα φιλάνε, όχι όλο το αίμα.

Εχω ενα κάρο φυλλαδια απο την εταιρία. Θα κοιταξω και θα επιβεβαιωσω αν σου δινουν τα δικά σου ή απλά συμβατά βλαστοκύταρα.

Πάντως φίλε, όπως και να έχει, για εμενα κανεις σωστη κινηση που τα κρατας (όπου και να ειναι αυτο) και εύχομαι να τα κρατησουν εκει απλα ως διακοσμητικά και να μην τα χρειαστουμε ποτε...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Kλασικός Μαραθώνιος ή απάτη??? TARZAN ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 6 10-11-11 21:40
Ηλεκτρονικό Τσιγάρο: επαναστατική καινοτομία ή απάτη; mpesikos OFF TOPIC 1 04-11-09 16:12
Η απάτη και η κερδοσκοπία του πετρελαίου gaspas ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 60 19-06-08 20:33

Page generated in 0,19064689 seconds (83,97% PHP - 16,03% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:13.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com