Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Δεν πρόκειται να πάρει τίποτα ρε παιδιά... Τσάμπα γίνεται όλη αυτη η κουβέντα...
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Μάγος είσαι;
|
Είστε μεγάλοι αλήτες και οι δυο... μην δείτε ανθρωπο να "ταξιδευει" αμέσως να τον προσγειώσετε... οταν ομως τη βρη τη μηχανη, απο εσας θα ζητησω δανεικα (και αγυριστα!!!)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
ρε Βαγγελη?ακου τον Roy...και απορω πως δεν στο πρότειναν τοσο καιρο
Yamaha fazer 400.... οριστε...
|
Υπάρχει αυτό το πράγμα;;;;; ΤΕΛΕΙΑ, ειναι ακριβώς πανω στα γούστα μου!!! Για πες σε τι μοντέλο υπάρχει, τι τιμές παιζουν κτλ κτλ...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Χρηστο δε πας καλα, καθολου καλα.
Αν παρει Fazer δωσε μου ενα καλο λογο να μην παρει το 600αρι.
Αυτο δεν εισηχθει στην Ελλαδα ρε φιλε οποτε θα εχει αρκετα προβληματακια
|
Να σου πω εγω ενα λόγο... Είμαι ΝΕΟΣ και τα 600 κυβικα ειναι πολλά (εχω πει σε 3-4 ποστ οτι τα 400 ειναι το ανωτατο όριο για πρωτη μηχανη!!!)
Με προβληματισε αυτο που είπες οτι δεν εισηχθηκε ποτε αυτο το μοντέλο στην Ελλάδα. Θα ήταν μεγαλο κριμα γιατι κατα τα άλλα δειχνει να εχει ολα τα χαρακτηριστικα που θέλω...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
και στα 600 προτεινω... suzuki gsr 600,που το περνει και φθηνα στα μεταχειρισμενα!!!!
|
καλο φιλε Χρήστο, αλλα ειναι τελειως γυμνό αρα δυσκολο στα ταξιδια και ειναι και 600 κυβικα, δηλαδή πανω απο το όριο που εχω θέσει...
πάρτε και μια φωτογραφια πάνω στην KLE 500 ενος φιλου... τι λέτε, μου πάνε οι 2 τροχοι;;;;