Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fanis
λοιπον η απαντηση την δινω τωρα γιατι εχω λιγο ελευθερο χρονο.
ο ενας απο τους 2 υαλοκαθαριστηρες εχει μια αεροδυναμικη λεπιδα η οποια ειναι για να σπρωχνει τον αερα απο εξω για να μπει μεσα στους αεραγωγους με ταχυτητα.
απο κατω ακριβως στις παλιες corolles και λιγο πιο μπροστα στην 12αρα ειναι η μοναδικη λυση να εχεις φρεσκο αερα απου αυτο ειναι δυνατο (μου εχει μεινει απο την μηχανη) που οταν κανω ταξιδια θελω να μυριζω και να νιωθω τον καθαρο αερα απο εξω και οχι τον ανακυκλωμενο απο μεσα.
τωρα μολις αντικαταστησετε τους καθαριστηρες θα διαπιστωσετε πως και με 200 να πατε (λεμε τωρα)δεν θα νιωσετε τον αερα να ανεβαινει σε ταχυτητα η σε καθαροτητα απο εξω χωρις την λειτουργια του ανεμιστηρα και ειδικα στην 101 η 111 δεν βγαζει καθολου αερα γιατι ο αερας περναει απο πανω και κανει υποπιεση ...δοκιμασμενο...βαλαμε αναπτηρα στην κεντρικη κονσολα μπροστα στους αεραγωγους και ρουφουσε μεσα την φλογα.
η δοκιμη αυτη στην 12αρα μου χωρις καθαριστηρες απεδειξε πως οσο και να τρεχαμε δεν ειχαμε καθολου φυσικη ροη αερα.
|
Ειχα ρωτησει παλαιοτερα για ποιο λογο να εχει ο υαλοκαθαριστηρας αυτη τη λεπιδα , απαντηση δεν ειχα παρει και αποφασισα να αλαζω μονο λαστιχα , γιατι για να υπαρχει εκει , καποιο λογο θα εχει.
Πριν 2 εβδομαδες αγορασα ενα ζευγαρι απο την Toyota. Μαζι με την εκτπωση πληρωσα 18Ε. Ευτηχως μεσα σε αυτο το διαστημα εβρεξε πολλες φορες και ετσι τις δοκιμασα και με το παραπανω.
Κανουν πολυ καλη δουλεια , δεν ακουγονται καθολου και εχεουν και μετρητη φθορας. Τα αξιζουν τα λεφτα τους και με το παραπανω.
Απλα να πω εδω οταν πατε να τους παρετε να πειτε ακριβως ποιο αμαξι εχετε και που εχει φτιαχτει( SB ή JP ) γιατι δεν ειναι το ιδιο ανταλακτικο μου ειπε εκει το παλικαρι.