Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
|
|
23-06-08, 15:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Λευτέρη, δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω μαζί σου.....
Ιδιαίτερα η παρατήρησή σου πέρι Premium μοντέλων είναι απόλυτα επιτυχημένα! Το κάθε μοντέλο το συγκρίνεις με τα του επιπέδου σου! Δεν μπορείς να συγκρίνεις την ποιότητα ενός αυτοκινήτου στα 30κ+ με ένα αυτοκίνητο στα 15-20κ. Ομως όπως πολύ εύστοχα είπες, αν θές ποιότητα πηγαίνεις σε LEXUS. Και εκεί το συζητάμε μετά κατά πόσον υστερεί η ιαπωνική ποιότητα.... να μην πώ βέβαια και την Infinity, η οποία δεν έκανε καν τον κόπο να ασχοληθεί μέχρι τώρα με την Ευρώπη. Οπότε καλό θα είναι να διευκρινίζουμε για ποιά κατηγορία μιλάμε.
Παρεπιπτώντος όταν για το Α3, θέλεις 30+, και για το Lexus των 208 αλόγων θέλεις 38κ, νομίζω ότι γίνεται αμείλικτη η σύγκριση! Απλά υπάρχει ίσως το μειονέκτημα ότι δνε υπάρχει premium hatch!
Πέρα απο αυτό, σαφώς και το Α3 αποτελεί μια καλή επιλογή..... και σου εύχομαι κι εγώ όταν με το καλό το αποκτήσεις καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
23-06-08, 15:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Όσων αφορά το premium hatch καλομελέτα κι έρχεται...η Lexus από ότι έχω διαβάσει κάτι ετοιμάζει...
|
23-06-08, 15:41
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Δεν έχω καμία εμπειρία παιδιά συγνώμη. Το ότι δεν μου αρέσει να υπερηφανεύομαι δεν σημαίνει οτι είμαι και ανίδεος. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Πραγματικά έχω στεναχωρεθεί με τον τρόπο αντιμετώπισης εδώ και καιρό. Κυριάκο κρίμα ρε! Τίποτα άλλο δεν έχω να σου πω.
|
Επειδη δεν το καταλαβαινω αυτο πραγματικα Σπυρο, το κινητο μου το εχεις οποτε θελεις παρε με.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
23-06-08, 16:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Το lexus είναι κλάσεις ανώτερο του Α3, αλλά δεν είναι στην κατηγορία του. Μετά το lexus το χάος βέβαια.
|
Στην κατηγορια του 20.000αρικου ποσα αυτοκινητα υπαρχουν, ποιο ποιοτικα απο το avensis και ειναι και 6 χρονων αυτοκινητο με οτι αυτο συνεπαγεται σε σχεδιαση, φινιρισμα, κ.α.Το 2009 βγαινει το καινουργιο, τοτε να δουμε ποσο θα υστερει απο το Α4, που εχει τιμη εκκινησης 27.500.
|
|
23-06-08, 20:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
[...] γιατί και εγώ με το απροβλημάτιστο και ανωτέρου επιπέδου corolla μου μόλις σήμερα, δηλαδή μετά από ένα χρόνο και 3 μήνες και μετά από πολύ ταλαιπωρία και νεύρα, κατόρθωσα να λύσω πρόβλημα στο συμπλεκτοσασμάν σύστημά μου!
|
Εντάξει, αυτά είναι που με ενοχλούν περισσότερο... Τα ειρωνικά σχόλια... Εάν εσύ έχεις να μας πεις για την δική σου άτυχη πραγματικά περίπτωση, πιστεύω οτι μπορώ να σου βρω στην ξεφτύλα κάνα-δυο εκατομμύρια κατόχους Corolla (μέσα σε αυτούς και εγώ) που δεν είχαν κανένα πρόβλημα με το δικό τους "απροβλημάτιστο και ανωτέρου επιπέδου" Corolla...
Ρε παιδιά, μην τα ισοπεδόνουμε όλα... Ή στο ένα άκρο θα πάμε ή στο άλλο; Είπαμε, το Corolla ίσως είναι το πιο τίμιο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες στην αγορά. Δεν είπαμε ότι είναι το supercar που όλοι ονειρέυονται να αποκτήσουν...
|
|
23-06-08, 21:29
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Φίλε corollapatra, το δικό μου πρόβλημα δεν ήταν ουσιαστικά το αμάξι, γιατί μηχανή είναι και εφόσον είναι μαζική παραγωγή θα βγουν και ελαττωματικά, εμένα περισσότερο με ενόχλησε η εξυπηρέτηση από τις διάφορες αντιπροσωπείες που κινήθηκα. Γιατί ουσιαστικά όταν παίρνεις αμάξι μαζί με αυτό παντρεύεσαι και το after sales service του και αν μη τι άλλο η ΤΟΥΟΤΑ πλέον έχει εξευρωπαϊστεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα άλλαζα το αμάξι μου, αλλά πλέον εύχομαι να μη μου βγάλει και άλλη ζημιά γιατί θα το φουντάρω. Και στην ξεφτίλα μπορώ κι εγώ να σου βρω άλλους 20 που γνώρισα και έσκασαν και αυτοί 16.000 και 18.000 ευρώ για ένα αμάξι που από τον πρώτο χρόνο τους ταλαιπωρεί. Σημασία δεν έχει η βλάβη, αλλά ότι κανείς πλέον ούτε και η ΤΟΥΟΤΑ ακόμη και μέσω της corolla δεν σέβεται τα λεφτά που μας παίρνει. Και το φωτεινό πρόσφατο παράδειγμα του φίλου realpoisom (συγγνώμη φίλε που σε αναφέρω!) το αποδεικνύει περίτρανα. Kαι δε θα μετρήσω τα πόσα καλά corolla βγαίνουν αλλά πόσα κακά, με δίσκους-κρεμαγιέρες-σασμάν και άλλα ανταλλακτικά προβληματικά που τους βγαίνει ο πάτος για να τα πάρουν σωστά όπως θα έπρεπε να τους έχουν παραδοθεί εξ αρχής.
Και δεν είπα ότι περίμενα να είναι supercar, δεν πλήρωσα ούτε ferrari ούτε bentley. Το πρόβλημα όλων όσων έγραψαν μέχρι τώρα και έβγαλαν το audi που θέλει ο φίλος λίγο πολύ κατώτερο είναι ότι έχουμε κρατήσει στο μυαλό την εικόνα κυρίως των παλιών ΤΟΥΟΤΑ και corolla. Όπως ανέφερα και πριν, μην ευλογούμε τα γένεια μας και μόνον...
23-06-08, 21:53
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Μη το συνεχισεται για τα lexus γιατι το παλικαρι θελει αυτοκινητο στα 30000 ευρω οχι στα 40000(μονο το μεταλλικο χρωμα εχει 1200 ευρω!!!!!!!!!).
Ολοι γνωριζουν την αξιοπιστια toyota που ομως φαινεται στη τιμη πωλησης τους. Οταν πηραμε το κορολλα ηταν το πιο ακριβο και με 9% επιτοκιο. Τωρα το auris παλι τα ιδια το 16αρι παει στα 21000 και αμα βαλεις και τοκους αστα(ευτυχως εχει 6% τωρα ).
Και λογικο ειναι να εχει αξια μεταπωλησης πιο μεγαλη αφου εχεις σκασει 1000-2000 ευρω πιο πολλα απο τον ανταγωνισμο.
23-06-08, 23:40
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
Και λογικο ειναι να εχει αξια μεταπωλησης πιο μεγαλη αφου εχεις σκασει 1000-2000 ευρω πιο πολλα απο τον ανταγωνισμο.
|
Δεν ειναι μονο αυτο! Ειναι η 6ετης εγγυηση (που πλεον πολλοι εχουν ανεβασει τις εγγυησεις τους), αλλα κυριως το ονομα του μοντελου και τα χαρακτηριστικα του που του δινουν αυτη την αξια!
|
|
|
23-06-08, 23:44
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
το Corolla ίσως είναι το πιο τίμιο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες στην αγορά. Δεν είπαμε ότι είναι το supercar που όλοι ονειρέυονται να αποκτήσουν..
το ειπες πολυ σωστα και πολυ πολυ απλα φιλε corollapatra.εγω ομως θα ελεγα γενικα για ολα τα toyota και οχι ισως......
σιγουρα το audi α3 ειναι μια κατηγορια πανω απο τo corolla επειδη η τιμη του ειναι κατα 10-15 χιλιαρικα πιο πανω.....δεν ειναι ομως και απαραιτητο να ειναι μια καλη αγορα.τα corolla σε σχεση με τα αλλα αυτοκινητα τις ιδιας κατηγοριας ειναι απο 1-4 χιλιαρικα πιο ακριβα.ομως αξιζει να ειναι ετσι και το εχει αποδειξει αυτο.τo audi για μενα οπως εχω πει ειναι ενα υπερτιμημενο αυτοκινητο και δεν αξειζει αυτα τα λεφτα.τα σημερινα audi δεν εχουν καμοια σχεση με τα παλια αστερια τις εταιρειας,το μονο που εχει κρατησει το σημερινο audi αμαξι ειναι η πολυτελεια,το και καλα status audi,και η πυρρεια ταχυτητα του σε βαρος της αξιοπιστιας του.(δεν θα παρω εγω ευχαριστω)προσωπικα προτιμο το corolla μου,και οχι corollaki οπως γραφτηκε,για να μην πω corollara......και αν θα δωσω καποια στιγμη παραπανω χρηματα σιγουρα δεν θα προτιμησω audi.απο κει και περα ειναι στην κριση του καθενος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOMIS : 24-06-08 στις 00:02.
|
23-06-08, 23:45
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
καπου σε ενα περιοδικο διαβασα (δεν θυμαμαι ακριβως την λεξη γμτ) τις πιο ακριβες μαρκες audi bmw mercedes porche κτλ τις ειχε στην χειροτερη κατηγορια οσο αναφορα ζημιες ασφαλεια καλυψη κτλ κτλ...
η τουοτα ηταν 2η με πρωτη την κια... λογω ολικης εργοστασιακης εγγυησης...
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18143010 seconds (83,78% PHP - 16,22% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|