Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
|
|
05-04-09, 21:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
τα σχέδια είναι από την μαμά ΕΕ111? την στρογγυλοφάναρη??? έχεις κάπου τα χρώματα της φύσας του κομπρέσορα? δλδ το κάθε χρώμα τι είναι? εμένα όπως είναι τώρα αυτό που κάνει είναι να παίρνει μπρος ο κομπρέσορας με το που ανοίγω τον διακόπτη ανεμιστήρα, ενώ κανονικά θα έπρεπε να παίρνει με του a/c και δεν ανεβάζει στροφές αντίθετα τις ρίχνει με 150-200rpm με αποτέλεσμα το μοτερ να είναι ψόφιο όταν δουλεύει το a/c. Πρέπει να έχω ανεβάσει το ρελαντί στις 1100-1200rpm για να πέφτει μετά εκεί που πάει και να είναι οκ. Αλλιώς μου πάει τόσο χαμηλά που στις εκκινήσεις πχ από φανάρια ή σε παρκαρίσματα μερικές φορές μου σβήνει. Είναι άλλα 2 παιδιά με ίδιο πρόβλημα, ο ένας που έγραψε αυτό το topic, αλλά δεν ξέρω τι έκαναν τελικά. Όπως είπα και παραπάνω το μοτερ είναι 4E-FTE και ο κομπρέσορας είναι από starlet GT japan μοντέλο με αποτέλεσμα να έχει άλλα χρώματα από την φύσα που υπάρχει για το a/c που είναι της ΕΕ111, γιαυτό έχει γίνει και αυτό το μπέρδεμα, αν δεν βρω τι είναι το κάθε καλώδιο της φύσας δεν θα βγάλω ποτέ άκρη!
|
|
|
|
05-04-09, 21:06
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαρισα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
τα σχέδια είναι από την μαμά ΕΕ111? την στρογγυλοφάναρη??? έχεις κάπου τα χρώματα της φύσας του κομπρέσορα? δλδ το κάθε χρώμα τι είναι? εμένα όπως είναι τώρα αυτό που κάνει είναι να παίρνει μπρος ο κομπρέσορας με το που ανοίγω τον διακόπτη ανεμιστήρα, ενώ κανονικά θα έπρεπε να παίρνει με του a/c και δεν ανεβάζει στροφές αντίθετα τις ρίχνει με 150-200rpm με αποτέλεσμα το μοτερ να είναι ψόφιο όταν δουλεύει το a/c. Πρέπει να έχω ανεβάσει το ρελαντί στις 1100-1200rpm για να πέφτει μετά εκεί που πάει και να είναι οκ. Αλλιώς μου πάει τόσο χαμηλά που στις εκκινήσεις πχ από φανάρια ή σε παρκαρίσματα μερικές φορές μου σβήνει. Είναι άλλα 2 παιδιά με ίδιο πρόβλημα, ο ένας που έγραψε αυτό το topic, αλλά δεν ξέρω τι έκαναν τελικά.
|
Βαλβιδα για να ανεβαζει το ρελαντι οταν πατας το A/C δεν εχει ???????
Ποιος στο συνδεσε ρε φιλαρακι ???
Κατεβα λαρισα να δεις πως ειναι οι μετατρωπες
|
05-04-09, 21:11
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
αυτός που έβαλε το μοτερ ρε συ, αλλά δεν δούλευε καν, την συνδεσμολογία που έχει τώρα εγώ την έκανα, αλλά δεν βρίσκω την σωστή, τουλάχιστον δουλεύει. Πρόσεξε να δείς και πριν που είχα το ίδιο μοτερ σε starlet ep82 έπαιζε μια χαρά! αλλά η διαφορά είναι ότι ο κομπρέσορας που ειχα εκεί ήταν από πριν στο starlet και είναι ευρωπαική έκδοση, αλλά το A/C το πούλησα όταν διαλύθηκε το αμάξι, ο κομπρέσορας που έχω τώρα είναι από japan, τα starlet gt έχουν κλιματισμό και όχι από A/C, έτσι έχουν επιπλέον βαλβίδες και άλλα καλώδια και χρώματα και δεν ταιριάζουν, δεν ξέρω τι πατέντες θέλει να παίξει, όσους ρώτησα μόλις ακούνε τι έχω μου λένε δεν ξέρουν από αυτό! και άκρη δεν βγάζω! δες τις φωτος που έχω βάλει στα προήγουμενα μου posts να δεις ότι έχει άλλα χρώματα ο κομπρέσορας και άλλα οι φύσες! άσε που περισσεύουν κανά δυό καλώδια!
|
05-04-09, 21:12
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOYOROSPY
Κατεβα λαρισα να δεις πως ειναι οι μετατρωπες
|
συγνώμη φίλε μου αλλά έχουμε και στην Αθήνα καλούς μηχανικούς και ηλεκτρολόγους που στις μετατροπές είναι μανούλες
|
|
|
|
05-04-09, 21:20
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαρισα
|
|
Παράθεση:
αυτός που έβαλε το μοτερ ρε συ, αλλά δεν δούλευε καν, την συνδεσμολογία που έχει τώρα εγώ την έκανα, αλλά δεν βρίσκω την σωστή, τουλάχιστον δουλεύει. Πρόσεξε να δείς και πριν που είχα το ίδιο μοτερ σε starlet ep82 έπαιζε μια χαρά! αλλά η διαφορά είναι ότι ο κομπρέσορας που ειχα εκεί ήταν από πριν στο starlet και είναι ευρωπαική έκδοση, αλλά το A/C το πούλησα όταν διαλύθηκε το αμάξι, ο κομπρέσορας που έχω τώρα είναι από japan, τα starlet gt έχουν κλιματισμό και όχι από A/C, έτσι έχουν επιπλέον βαλβίδες και άλλα καλώδια και χρώματα και δεν ταιριάζουν, δεν ξέρω τι πατέντες θέλει να παίξει, όσους ρώτησα μόλις ακούνε τι έχω μου λένε δεν ξέρουν από αυτό! και άκρη δεν βγάζω! δες τις φωτος που έχω βάλει στα προήγουμενα μου posts να δεις ότι έχει άλλα χρώματα ο κομπρέσορας και άλλα οι φύσες! άσε που περισσεύουν κανά δυό καλώδια!
|
Καταρχην που εχεις συνδεσει το clutch για πες μου ??
|
05-04-09, 21:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ρε παιδιά ξέρετε κανέναν να ξέρει να δούμε τι γίνεται? πριν φτάσει το Καλοκαίρι να το έχω φτιάξει, μου την έχει σπάσει! δεν ρώτησα τον Free Way στον Γέρακα, έχω δει που ήμουνα εκεί μια φορά να βάζουν σε micra jive Α/C από starlet gt!!!! όλα τα μπροστινά κομπλέ, γιατί είχε ατύχημα το micra και έσπασαν και στην nissan ζήτησαν στην γυναίκα τα μαλλιοκεφαλά της! αν δεν κάνω λάθος 600 ευρώ της πήραν εκεί. Μάλλον πρέπει να ρωτήσω εκεί. Αν ξέρετε άλλον εδώ ποιό κοντά μου λέτε. Ξέρει κανείς το σύστημα που ανεβάζει το ρελαντί όταν δουλεύει το A/C πως δουλεύει? εγώ στα σχέδια του 4E-FTE έχω δεί ότι περνάνε σχετικά καλώδια μέσα από την ECU.
|
05-04-09, 21:22
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαρισα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
συγνώμη φίλε μου αλλά έχουμε και στην Αθήνα καλούς μηχανικούς και ηλεκτρολόγους που στις μετατροπές είναι μανούλες
|
Δεν αμφιβαλω αλλα για το ΜΑΝΟΥΛΕΣ ....Εχω ενδειασμους.
Και στο λεω γιατι εχω δει πολες δουλειες απο της μανουλες....Που ειναι με τα ποδια.
|
05-04-09, 21:29
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαρισα
|
|
Παράθεση:
ρε παιδιά ξέρετε κανέναν να ξέρει να δούμε τι γίνεται? πριν φτάσει το Καλοκαίρι να το έχω φτιάξει, μου την έχει σπάσει! δεν ρώτησα τον Free Way στον Γέρακα, έχω δει που ήμουνα εκεί μια φορά να βάζουν σε micra jive Α/C από starlet gt!!!! όλα τα μπροστινά κομπλέ, γιατί είχε ατύχημα το micra και έσπασαν και στην nissan ζήτησαν στην γυναίκα τα μαλλιοκεφαλά της! αν δεν κάνω λάθος 600 ευρώ της πήραν εκεί. Μάλλον πρέπει να ρωτήσω εκεί. Αν ξέρετε άλλον εδώ ποιό κοντά μου λέτε. Ξέρει κανείς το σύστημα που ανεβάζει το ρελαντί όταν δουλεύει το A/C πως δουλεύει? εγώ στα σχέδια του 4E-FTE έχω δεί ότι περνάνε σχετικά καλώδια μέσα από την ECU.
|
|
05-04-09, 21:30
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαρισα
|
|
Παράθεση:
|
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΛΗ ΛΥΣΗ.Στηλε μου διευθηνση να στης στειλω εαν θες.
|
05-04-09, 21:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Δεν αμφιβαλω αλλα για το ΜΑΝΟΥΛΕΣ ....Εχω ενδειασμους.
Και στο λεω γιατι εχω δει πολες δουλειες απο της μανουλες....Που ειναι με τα ποδια.
|
αν και βγαίνουμε off topic μπορεί να έχεις δει δεν αντιλέγω αλλά πάντα εξαρτάται το που έχουν κάνει τη μετατροπή.εσείς δηλαδή εκεί στη Λάρισα έχετε όλους τους κορυφαίους μηχανικούς και ηλεκτρολόγους?κανείς δεν είναι β και γ κατηγορίας?ε μη τα ισοπεδώνουμε όλα.έλεος.
γιαυτό λοιπόν κράτα τους ενδιασμούς για τον εαυτό σου
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με P/S |
GiannisHerbalife |
ΦΟΡΟΥΜ |
6 |
29-11-15 04:38 |
προβλημα 2zz-ge???? |
nikos_adamo |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
30 |
27-08-10 23:24 |
προβλημα με ABS |
gi@nn@kis |
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 |
27 |
09-07-08 13:12 |
Προβλημα |
Elefsinaaaara_CorollaPowe |
SUPPORT |
4 |
11-10-05 18:59 |
Προβλημα ? |
diafanh-psyxh |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
9 |
17-06-04 02:01 |
Page generated in 0,17726111 seconds (82,99% PHP - 17,01% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|