Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-06-08, 15:10
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45 Εμφάνιση μηνυμάτων
Βαγγελάκη πραγματικά λυπάμαι που δεν έχεις την ικανότητα να κρίνεις αν ένα σχόλιο είναι προκλητικό ή απαξιωτικό!
Ε, εδώ που τα λέμε Σπύρο, ήσουν λίγο προκλητικός και ερειστικός, να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Δεν κρίνω εάν η γνώμη που έχεις για τους αναβάτες είναι σωστή ή λάθος, την σέβομαι ακόμα και εάν εν μέρη διαφωνώ, απλά ο τρόπος που πήρες θέση στο θέμα ήταν λίγο... "κάπως"...
Παλιά 09-06-08, 15:22
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λεω να γραψω κ γω....
κ μαλιστα λεω να αφησουμε τις μπαριερες
και να ποιασουμε το γιατι ενας με μοτοσυκλετα η με αυτοκινητο να φυγη απο την πορεια του...
αυτο πρεπει να φτιαξουμε...
γιατι μπορει να μην ειναι μπαρα που θα πεσει μπορει να ναι μαντρα μπορει να ναι γκρεμος μπορει 1002 οποτε το βασικο ειναι να μην φυγη απο την πορεια του
πρωτα αυτο πρεπει να φτιαξουμε

κ για μερικα που ειπατε ασχετα με αυτο...
οσο για την ενεργητικη ασφαλεια μιας μηχανης σε σχεση με ενα αμαξι το μονο που χει πιθανοτητες να κανει μια μηχανη με μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας ειναι η σφηνα...ελιγμος οπως θελετε...
αλλα αυτο μειωνετε οταν ενα αμαξι το κανει με 100χλμ κ μια μηχανη με 200χλμ
και εκτος αυτου ενα αμαξι μπορει να παει πολλα μετρα γλυστροντας με το πλαι να χωσεις φρενα κτλ μια μηχανη μπορει?
κ συνιθως οταν ενας οδηγος εχει κ μηχανη κ αυτοκινητο εχει φοβιες κτλ με το αμαξι οταν το περνει δεν νιωθει τοσο σιγουρος στο να χωθει κτλ γιατι εχει μαθει αλλιως με την μηχανη

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pwpwpali : 09-06-08 στις 15:27.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-06-08, 20:06
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Βαγγελάκη πραγματικά λυπάμαι που δεν έχεις την ικανότητα να κρίνεις αν ένα σχόλιο είναι προκλητικό ή απαξιωτικό!
Βασικά εγώ λυπάμαι που δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια συζήτηση έχοντας ανοιχτό το μυαλό σου και προσπαθείς μόνο να είσαι ερειστικος...

Παράθεση:
Επίσης είναι μεγάλη υπόθεση να καταφέρνεις με 2 σειρές να αποδίδεις πλήρες νόημα έστω και αν κάποιοι το θεωρούν κουβέντα οτι να ναι.
Βασικά με τα πόστ σου κατάφερες με 2 σειρές να μην αποδίδεις κανένα νόημα... Μας έδειξες μόνο ότι δεν σέβεσαι κάθολου τους δικυκλιστές (που απαξιωτικά ονομάζεις μηχανόβιους) και πως πιστεύεις ότι αυτοί φταίνε για όλα τα ατυχήματα που παθαίνουν

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-06-08, 21:39
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Λοιπον παιδια , μην τσακωνεστε! Κουβεντα κανουμε.....

Οσο για το θεμα , σιγουρα υπαρχουν λυσεις για ολα τα οδηγικα θεματα.... Αλλα ολες οι λυσεις ξεκιναμε απο εμας....

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-06-08, 22:57
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή όμως δε μου αρέσει να φιμώνω κάθε άποψη (και επειδή με ηρέμισε λιγάκι ενας φίλος [Madvinegar]) δεν προχώρησα σε διαγραφή των προκλητικά απαξιωτικών ποστ του Spuros_45).
πραγματικά ρε Σπύρο, δώσε επιχειρήματα για τις αποψεις σου, οχι κουβέντες ότι να ναι...

Έτσι να μιλάς σε κανένα πιτσιρίκι μπίπ..., απ ότι φαίνεται ο σεισμός στην Αχαϊα σε έκανε να χάσεις την μπάλα, μπλόκαρες τον εγκέφαλο σου και πετάς την μια χαζομάρα μετά την άλλη. Αν νομίζεις οτι επειδή το username σου είναι με κίτρινα γράμματα μπορείς να προσβάλλεις και να χαρακτηρίζεις όπως εσύ νομίζεις είσαι πολύ γελασμένος.
Το πρόβλημα σου μάλλον δεν είναι η λέξη μηχανόβιος αλλά είναι πολυ σοβαρότερο.
Τι θα πρεπε να πω αντι για μηχανόβιος? Ο ευλογημένος συνάνθρωπος αναβάτης μοτοσυκλέτας? Ρε δε μας παρατάς λεω γω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 09-06-08 στις 23:06. Αιτία: βρισιές
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-06-08, 23:07
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 376
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ξεκολλα ρε Σπυρο συζητηση κανουμε μην τρελενεσαι,ετσι κανεις και στον δρομο δηλαδη??Θα εμβολισεις ενα μοτοσυκλετστη επειδη ειναι μ@λ@κας και σου βγηκε απο δεξια ξερω γω η σου την ειπε γιατι τον εκλεισες??Ελεος δηαλδη ρε συ,ελεος!!!

Μην αρπαζεστε ετσι ρε πστη μου λες και σας βρισανε δενξερω εγω τι...
Παλιά 09-06-08, 23:13
ranger Offline:
Administrator

ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ρε Σπύρο μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που μου μιλάς, τη στιγμή που έγω δεν εκάνα σε καμια περίπτωση προσωπικη επίθεση εναντίον σου...
δεν έσβησα κανενα ποστ για να μην πει κανεις οτι διαστρεβλώνω το τοπικ ή οτι κρύβω διαφορα απο αυτα που έχουν ειπωθει...
νομίζω οτι καλα θα ήταν να ξαναρίξεις μια ματία σε αυτα που εχω γράψει και να αναθεωρίσεις χαρακτιρισμούς του στιλ "αυτα να τα πεις σε κανενα μπίπ... στην Πάτρα" ή "ο σεισμος σου κουνησε το κεφαλι και δεν ξέρεις τι λες"

Για σένα δε είμαι ενα nickname γραμμενο με κιτρινα γράμματα όπως και για μένα δεν είσαι απλά κάποιος που λέγεται spuros_45, τουλάχιστον έτσι νόμιζα. εχουμε γνωριστει απο κοντα και τα εχουμε πει πανω απο μια φορα...

και κάτι τελευταιο.. μην θεωρείς την ευγένεια ως αδυναμια...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-06-08, 23:31
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
νομίζω οτι καλα θα ήταν να ξαναρίξεις μια ματία σε αυτα που εχω γράψει και να αναθεωρίσεις χαρακτιρισμούς του στιλ "αυτα να τα πεις σε κανενα μπίπ... στην Πάτρα" ή
Αυτό δεν το πα ποτέ, είναι εντελώς δικό σου, παραπάνω είναι ακριβώς οτι είπα.
Και γω Βαγγέλη για τους ίδιους λόγους νιώθω έκπληξη, γιατί έχουμε πει και δυο κουβέντες απο κοντά, ακόμα και σε ένα λιμάνι πέρσυ τον Αύγουστο δείχνοντας πόσο μικρός είναι ο κόσμος. Και πραγματικά απορώ με εσάς που με γνωρίζετε τι άνθρωπος είμαι πως μιλάτε για ειρωνείες και τα σχετικά απαξιωτικά. Για να τελειώσει το θέμα, θέση δεν ξανα παίρνω, απλά επιμένω στο οτι οι ευλογημένοι συνάνθρωποί μας αναβάτες μοτοσυκλέτας θα πρέπει πρώτα να μάθουν τους βασικούς κανόνες του Κ.Ο.Κ και μετά να ασχολούνται με θέματα παθητικής ασφάλειας και οδικής προστασίας.
Πολύ αναλυτικά τα εξήγησε και ο Mad σε προηγούμενο ποστ, ο οποίος συμφώνησε με μένα.
Παλιά 09-06-08, 23:49
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε τι σαστε σεις ρε...
τς τς τς
Παλιά 09-06-08, 23:53
ranger Offline:
Administrator

Δηλαδή εσένα σε πείραξε το στην Πάτρα;;; ΟΚ τότε, να βάλω το ποστ σου όπως ακριβώς το είπες, μια και με στόλισες με ωραίους χαρακτηρισμούς, δείγμα του ότι έχουμε αλλάξει και δύο κουβέντες απο κοντα.
Παράθεση:
Έτσι να μιλάς σε κανένα πιτσιρίκι μπίπ..., απ ότι φαίνεται ο σεισμός στην Αχαϊα σε έκανε να χάσεις την μπάλα, μπλόκαρες τον εγκέφαλο σου και πετάς την μια χαζομάρα μετά την άλλη.
βρές τα ποστ μου και πες μου που εγώ μίλησα έτσι για σένα;;;

Παράθεση:
Και πραγματικά απορώ με εσάς που με γνωρίζετε τι άνθρωπος είμαι πως μιλάτε για ειρωνείες και τα σχετικά απαξιωτικά.
θα προτιμούσα να προσπαθήσεις να μου δείξεις οτι έχω κάνει λάθος οταν χαρακτήρισα ειρωνικά τα ποστ σου...

Παράθεση:
Για να τελειώσει το θέμα, θέση δεν ξανα παίρνω,
Εγώ δε θέλω να σταματίσεις να παίρνεις θέση, θέλω να δικαιολογείς τη θέση σου και να είσαι μέσα στο θέμα.

Παράθεση:
απλά επιμένω στο οτι οι ευλογημένοι συνάνθρωποί μας αναβάτες μοτοσυκλέτας θα πρέπει πρώτα να μάθουν τους βασικούς κανόνες του Κ.Ο.Κ και μετά να ασχολούνται με θέματα παθητικής ασφάλειας και οδικής προστασίας.
Το θέμα που άνοιξε ο Giannis_G6 αφορούσε τον κίνδυνο που κρύβουν οι μπαριέρες που υπάρχουν στους δρόμους. Το αν είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξει ή το τελευταίο είναι μια άλλη συζήτηση που αν θες την κάνουμε. Σε ενα τέτοιο τοπικ όμως οτιδήποτε άλλο (όπως η οδηγική παιδεία, η λάθος νοοτροπία, η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων των μοτοσικλετιστών κτλ) είναι off topik.

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ενημέρωση για προστασία κακοποίησης ζώων NikiforosGT OFF TOPIC 1 25-11-11 23:38
pedrosa ο βενζινας... MARMEL OFF TOPIC 0 11-05-09 00:26
Ενσομάτωση YouTube & Google Video σε μήνυμα bluechris ΦΟΡΟΥΜ 0 25-03-07 22:54

Page generated in 0,18780303 seconds (83,73% PHP - 16,27% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:34.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com