Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-08-11, 18:27
Το avatar του χρήστη atos
atos Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ111/ΕΕ101
Περιοχή: Λαμια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 184
atos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αυριο εκτος απο το σερβις θα αλλαξω κ πολαπλη αρα θα περασω φωτο με ολη την διαδικασια.εχω αλαξει τουρμπινα ομως στο101 κ δεν χρειαστηκε να βγαλω ξυγεια κτλ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 18:30
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Στο starlet το εβγαζα αναγκαστικά επειδή εχει μικρό χωρο μέσα και δεν γυρνουσε καστανια κτλ, φαντασου 10αρι κλειδι πχ χτυπαγε στο ψυγειο πανω για να γυρίσει! τωρα ναι μάλλον δεν θέλει, αλλά οταν λειπει, κάνεις πολυ ευκολότερα την δουλειά σου! τώρα που θα πρέπει να βγαζω την βαση αυτή για να κατεβασω τουρμπινα, θα πρεπει αναγκαστικά να βγαλω και το ψυγειο, γιατι αλλιως δεν βγαινει η βαση! βρισκει το εργαλειο επανω στο ψυγειο. Εξαλου οταν βγαζουμε τουρμπινα θα αδειασει το παραφλου, ετσι κι αλλιως, τι κοπος παραπανω ειναι να λυσεις το ψυγειο να κανεις ευκολοτερα και ανετοτερα την δουλειά σου? σιγα το δύσκολο, 2 λεπτα υπόθεση ειναι.

Υ.Γ αν βγάλεις φωτος βαλε εδώ, με ενδιαφερει ειδικά αυτο που ειπα, δλδ το downpipe να ΜΗΝ είναι μονοκόματο με την υπόλοιπη εξάτμιση! αλλιώς τσάμπα το συζητάμε το πράγμα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 18:38
anivas86 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mr2 4a-gte
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 212
anivas86 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Υ.Γ το σωστό καρτερ ειναι το δικο του! δεν μου αρεσει αυτο το πράγμα να παντρευω πραγματα απο μαμα μοτερ στο 4E-FTE!
νικηφορε ειναι μετατροπη φιλε και καποια παντρεματα δεν θα τα αποφυγεις!πηγαινε σε εναν καλο εξατμισα να στο κανει!ο σκριβανος παραδειγμα θα στο κανει τελειο το downpipe.θα ειναι κοσμημα.πρεπει να βαλεις τον καταλητη οπωσδηποτε?οσο για τον συνδεσμο που λες ειναι αναλογα τον εξατμισα που εκανε τη δουλεια!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 19:10
NikiforosGT Offline:
Moderator

και ομως οπως ειπα μπορεις να αποφυγεις καποια πραγματα, μεχρι τωρα κανείς ακομα δεν εχει βρεθει να εχει ξεχωριστο downpipe! αλήθεια εσυ δεν εχεις καμια φωτο απο τον 4EFTE? οσο για τον εξατμισα δεν ριχνω τσαμπα λεφτα σε τελειωμενα πραγματα! εννοειτε πως ειναι θεμα εξατμισα το πως θα το κανει και το ποσο καλο ειναι, αλλα οπως ειπα βιαζομουν τοτε και πηγα σε εναν δικο μου κοντα στο σπιτι μου, το ζητουμενο ηταν και το χαμηλό κοστος! το θεμα ειναι να βελτιωσω τα υπάρχον, αλλα χρηματα δεν ριχνω! Αν βγαινει η τουρμπινα τελικα βγαζοντας την βαση μηχανης που ειπα παραπανω δεν ασχολουμε καν. Συνεχεια τουρμπινα θα κατεβαζουμε?
O καταλυτης ειναι απο κατω!!! δεν εχει καμια σχεση με αυτά που συζηταμε εδώ μέσα! και ναι εννοειτε πως πρεπει ΠΑΝΤΑ να εχουμε!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 19:18
anivas86 Offline:
Κυριλέ Μέλος

δεν εχω φωτο δυστυχως!2 κομματια ειχα!το ενα ειναι το downpipe(απο τουρμπινα μεχρι τη γεφυρα και απο εκει με 2 πλακακια βιδωτα με φλατζα μεχρι τελικο!
δεν ειναι πεταμενα λεφτα η εξατμιση!ειναι η αναπνοη του κινητηρα!οσο πιο πολλες γωνιες εχει και χαζοκολλησεις χανει τη ροηκοτητα του το καυσαεριο και πιεζεται ο κινητηρας!η εξατμιση του starlet φτιαχτηκε για εκεινο το αυτοκιν.το corolla ειναι αρκετα πιο μακρυ οχημα αρα χρειαζεται διαφορετικο(διαμετρο) φ ο σωληνας!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anivas86 : 25-08-11 στις 19:42.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 19:24
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αν η διαφορα της απλης με της ανοξειδωτης ειναι πχ πανω απο 300 ευρώ και εχεις θεμα με τα οικονομικα εχει μεγαλη σημασια. Οπως ειπα ξανα το σταρλετ εγινε τροπετο και εχασα παρα παρα πολλα ευρώ και εβγαλα μονο 2500 ευρω απο αυτα που πουλησα! οποτε κοιτουσα μονο απο που να γλιτωσω χρηματα, δεν με ενδιαφερουν ουτε αλλα intercoooler, ουτε ανοξειδωτες εξατμισεις και ακριβες κατασκευες! η εξατμιση ειναι αλλη στην corolla, το τελικο μονο και ο καταλυτης ειναι ιδιος! παει μια χαρα και ειμαι 100% ευχαριστημενος. Εγώ απλα ηθελα να βγαινει ποιο ευκολα η τουρμπινα χωρις να λυνω και ψυγειο και βαση και οχι ακριβες κατασκευες! αν μπορουσε με την ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ εξατμιση χωρις αλλαγες αλλες να μπουν φλαντζες πλακακια δλδ ωστε να λυνει το downpipe εχει καλως, αλλιως απλα θα λυνω ψυγειο και βαση μηχανης-σασμαν οταν θα θελω να κατεβασω τουρμπινα, δεν χρειαζεται και συνεχεια μια στα ποσα χρονια θα γινει αυτο! από το 2003 εχω το μοτερ και την εχω κατεβασει 2 φορες, και η μια επειδη κατι ειχα ξεχασει να βαλω και εριχνα πολλες καντιλες μετα!!!!
Μη το παμε σαν τον αλλον τον ηλεκτρολογο που μου πε να βρω πλεξουδα απο GT και να μου φτιαξει νεα πλεξουδα για να παιξει το στροφομετρο! δλδ κοστος πανω απο 500 ευρω+!!! δλδ ελεος! εγω που το εφτιαξα να παιζει μηπως ειμαι ΜΑΓΟΣ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 19:39
anivas86 Offline:
Κυριλέ Μέλος

δεν μιλησα ποτε για το αν θα ειναι ανοξειδωτη ή απο αλλο υλικο!ειπα απλα οι πολλες γωνιες και τα πολλα κολληματα δεν κανουν καλο!αν δεν εχεις χρηματα απλα δεν βαζεις καποια πραγματα που κοστιζουν και περιοριζεις οικονομικα τη μετατροπη!απλα καποια βασικα πραγματα πρεπει να πληρωσουμε απο τη στιγμη που θα μπουμε στο τρυπακι της μοντας και της μετατροπης!
οσο για τα πλακακια για να βγαινει το downpipe μονο πας και σου φτιαχνουν οπουδηποτε!!!!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 19:49
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Δύναμη Σεβασμού: 232
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σωστος,η το κανεις σωστα η οχι..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 19:49
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αυτα λεω και εγω ρε συ οικονομικές δουλειες κοιτάμε. Το θεμα ειναι οτι εγώ θελω φωτος να παρω μια ιδεα γιατι μπορει να στα φτιαξει καποιος αν πας αλλου, μπορει ομως και να λενε ενα καρο $#$%$%$% για να αλλαξω ολη την εξατμιση ή καποια μερη της. Ο δικος μου ειπε πως δεν μπορει να τα βαλει, γιατι δεν τα παιρνει, δεν χωρανε κατι τετοιο. Αν βρω πως τα βαζουμε εκει περα θα τα φτιαξει τσαμπα, μπορει απλά και να βαριεται. Εγώ του ειχα πει να λυνει και μου την εχει μονοκόματη μεχρι πισω!!!! επειδη με το να λεμε 1000 πραγματα δουλεια δεν κανουμε οποιος εχει φωτο απο αυτο που θελω ας βαλει να παρω μια ιδεα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros Εμφάνιση μηνυμάτων
σωστος,η το κανεις σωστα η οχι..
και εσενα μονοκοματα κατεβαινει ομως! αρα δεν ειναι σωστό! οπως και σε πολλούς αλλους ακομα! απλα ειναι ποιο δυσκολη κατασκευη και πολλοι εξατμισαδες βαριουνται να το κανουν σωστά! στο starlet γιατι δλδ ΠΑΝΤΑ ηταν ξεχωριστό κομμάτι το downpipe?

Bρειτε μου ΕΝΑΝ που να εχει κατι τετοιο σε corolla EE111 με 4EFTE και περιμενω φωτο, γιατι εγώ δεν εχω βρει κανεναν και εχω ρωτησει πολυ κοσμο (οχι μονο εδω μεσα) http://cgi.ebay.ie/TOYOTA-STARLET-GT...item35ae895a41
ολοι οσους εχω ρωτησει εκτος τον aniva που δεν εχει φωτος ολοι μονοκοματο το εχουν!
αυτο ακομα καλυτερο http://cgi.ebay.ie/TOYOTA-STARLET-TU...item20b6111130
αλλα δεν μπορουν να μπουν σε ΕΕ111/101 γιατι ειπαμε βρισκουν στην γεφυρα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 25-08-11 στις 20:18.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-11, 20:33
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Δύναμη Σεβασμού: 232
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χαχα ο χρονος θα δειξει!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ψαχνω ανταλλακτικα Corolla E111 ioannou_b Zήτηση - Διάφορα 8 29-04-18 23:35
Service Corolla (E111) thanasis85 TOYOTA COROLLA 111(G6) 0 27-10-14 03:26
Top Mount Corolla e111 ktmakis SUPPORT 10 22-10-14 13:27
Χταποδι ΤΤΕ για corolla E111 martin-46 TOYOTA COROLLA E 12 3 09-02-12 21:13
corolla e111 leo84 SUPPORT 26 06-01-11 23:20

Page generated in 0,17925096 seconds (83,01% PHP - 16,99% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:36.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com