Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
20-07-08, 17:20
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
παιδια!! για οποιον δεν μπορει (μαστορα η οχι...) του αλλαζω εγω τις λάμπες σε 5' με 20€. ευχαριστω!!
20-07-08, 18:04
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Θέλει ένας φίλος να αλλάξει...μπορέις? Αθήνα είναι....τα έξοδα πορείας δικά σου....
|
20-07-08, 20:04
|
|
|
|
|
δεν ειναι κ τιποτα τρελο για να τις αλλαξεις.απλα ειναι μεχρι να βρεις το κολπο..την πρωτη φωρα που μου καικε πηγα σε φιλο μου ηλεκτρολογο κ εκανε 1 ωρα!οταν μου καικε και η αλλη πηγα παλι στον ιδιο κ εκανε 5 λεπτα κ οταν τις αλλαξα ολες για βαλω τυπου χενον εκανα 2 ωρες να τις βαλω μονος μου..
|
21-07-08, 01:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
σε 111 αλλάζουν εύκολα αρκεί να πάρεις το κολάι...
ούτε ξεβιδώματα φώτα ούτε κατέβασμα μηχανής ούτε τιποτα.
αυτό που δυσκολεύει λίγο είναι του οδηγού γιατί έχουν στριμώξει τη μπαταρία αλλά οκ με λίγη προσπάθεια χωράει το χέρι...
αυτό που είναι λίγο μανίκι είναι η αλλαγή μπροστινού φλας γιατί θες κατσαβίδι για να βγάλεις το πλαστικό και πρέπει να το πάς λάουλάου (λούα λούα) για να μη σπάσει καμιά βάση...
αυτό το @αμημένο το φως καμπίνας αν θελήσω να το αλλάξω ποτέ πως αλλάζει;
επίσης σε 111 στο φως φρένου έχω δει σε μερικούς κάγκουρες που έχουν κάνει πατέντα και ανάβουν και άλλα 2 κόκκινα (5 συνολικά - τα 2 extra πιο κάτω από τα κανονικά εκεί που έχει κενό). Ξέρει κανείς τίποτα πως γίνεται το χριστουγενιάτικο δέντρο;
|
21-07-08, 01:19
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
αυτό το @αμημένο το φως καμπίνας αν θελήσω να το αλλάξω ποτέ πως αλλάζει;
ε
|
αν μιλας για την πλαφονιερα με το διακοπτη που εχει doors on off...αν ναι απλα τραβας αυτο το ασπρο διαφανο απο κει που ναι ο διακοπτης εχει τρυπουλα αν δεν μπορεσεις με το χερι βαλε κατσαβιδακι ειναι κουμπωτο
|
21-07-08, 19:23
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Θέλει ένας φίλος να αλλάξει...μπορέις? Αθήνα είναι....τα έξοδα πορείας δικά σου....
|
μολις κατεβω Αθηνα μαζευτείτε ολοι οι Cororollaκηδες που χρειαζεστε βοήθεια και κατι θα γίνει... για όλους έχει το κατάστημα... ελα πάρε πάρε!!!!!
30-07-08, 17:38
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Ραφήνα
|
|
Όταν έβγαλα τους πόλους της μπαταρίας πάντως για να τους καθαρίσω, έχασαν τον προγαμματισμό τα auto παράθυρα (ανοιγαν - έκλειναν, αλλά αν πίεζα foul το κουμπί να ανοίξουν/κλείσουν με τη μία, δεν δούλευε). Τελικά τη βρήκα την λύση. Όποιος ενδιαφέρεται....
|
30-07-08, 19:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Αφού ανεβάσεις/κλείσεις το παράθυρο συνεχίζεις να κρατας σηκωμένο το κουμπί για αρκετα δευτερολεπτα (πχ 5") και μετα ξαναμπαινουν στον προγραμματισμό. Κανεις το ιδιο για ολα τα παραθυρα.
Easy...
|
31-07-08, 15:44
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
|
|
Καλησπερα παιδια κι απο μενα , την προηγουμενη βδομαδα εβαλα κιτ xenon κι εγω ,το παλικαρι στο μαγαζι εκανε συνολικα για 4 λαμπες (ψειρες και μεσαια σκαλα) περιπου 45 λεπτα , χωρις να χρειαστει να βγαλει την μπαταρια. Παντως θελει λεπτα χερια ,ειναι αληθεια. (Παρεπιπτοντως πολυ ευχαριστημενος απο το κιτ μεχρι στιγμης)
|
31-07-08, 17:39
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Ραφήνα
|
|
Σωστός !!! Έτσι είναι.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16328502 seconds (81,87% PHP - 18,13% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|