Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
|
|
24-03-08, 16:08
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Οσο αφορά δε, συγκεκριμένα στο υβριδικό..... ε ας το κάνει και λίγο πιο όμορφο ρε παιδί το Prius!
γιατι ρε παιδες τι εχει το prius?πανεμορφο ειναι.το golf δηλαδη η το focus ειναι πιο ομορφα?για μενα το prius ειναι σχεδιαστικα μερα με την νυχτα σε σχεση με το golf που εχει μεινει οπτικα σχεδον το ιδιο εδω και 10 χρονια,μην πω παραπανω.δες και το polo.μια απο τα ιδια.για τουσ κινητηρες tsi τωρα,πιστευω οτι τεχνολογικα η τουοτα ειναι πολυ πιο πανω σε σχεση με την vag.θα μπορουσε χρονια πριν να βγαλει αυτους τους κινητηρες που εχει τωρα η vag.ομως η toyota δεν παιζει με την αξιοπιστια της,πρεπει να γνωριζεις πριν αγορασεις αμαξι για πιο ακριβως το λογο το θελεις.εγω θελω αξιοπιστια και εγγυση,δεν με ενδιαφερουν τα τουρμπατα με τα πολλα αλογα.θελω το αμαξι μου να ειναι σκυλος και να αντεχει στο χρονο.οχι να ειναι γρηγορο και σε 2 χρονια να μου μεινη στο χερι.γιαυτο και εγω διαλεξα την συγκεκριμενη εταιρια.οπως και το μεγαλυτερο μεριδιο της αγορας.γιαυτο τοσα χρονια ειναι σε πωλησεις νουμερο 1,2.οπως και να το κανουμε παιδες,αλλο vag,αλλο toyota.το επομενο αμαξι μου εμενα παντος θα ειναι η prius η rav....
24-03-08, 16:11
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
ε, άμα βγάζουμε και το prius όμορφο...
να παμε γρήγορα να κοιτάξουμε τα μάτια μας
|
24-03-08, 16:13
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikr2007
ε, άμα βγάζουμε και το prius όμορφο...
να παμε γρήγορα να κοιτάξουμε τα μάτια μας
|
ενω το golf ειναι πανεμορφο..............
24-03-08, 16:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
KOMIS τα αλλα καλα τα λες, αλλα αν θεωρεις το Prius πολυ ομορφοτερο απο το Golf και το Focus θα αρχισω να πιστευω οτι εισαι εσυ στο αβαταρ σου.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
24-03-08, 16:18
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Σε λίγο θα μου πεις ότι κι αυτός που έχεις για avatar είναι ένας κούκλος
Πάντως το prius θυμίζει αμάξια σαν την ΕΕ80...λες και πήραν κάνα χάρακα και το σχεδιάσανε...λες και δεν είχαν καμπυλογράφο...
Έλεος δλδ... τουλάχιστον το golf είναι ένα αποδεκτό αμάξι... κλασικό μεν, αλλα αποδεκτό από χιλιάδες αγοραστες.
Toyota έχω κι εγώ, αλλά τα σύκα, συκα, και η σκάφη, σκάφη
|
24-03-08, 16:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι το τι ειναι ομορφο και τι οχι ειναι για τον καθενα διαφορετικο.απλα εχεις συνηθηση στην θεα του γολφ και του φοκους τοσα χρονια που τα βλεπεις,ωστε ολα τα διαφορετικα σχεδια δεν σου καθοντε καλα στο ματι.σου φαινοντε περιεργα και ασχημα.σε 1 χρονο που θα γεμισει ο τοπος με prius θα σου φαινοντε καλουτσικα.
24-03-08, 16:30
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Σίγουρα η ομορφια είναι υποκειμενική. Αυτό το δέχομαι.
Αλλά αν βάλεις ένα poll εδώ (που είναι κι όλοι άρρωστοι toyotaκηδες,)
θα δεις τα αποτελέσματα
Πάντως με την πορεία που έχουν τα καυσιμα, σε λίγα χρόνια δε θα δίνουμε καμιά σημασία στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινητου....
|
24-03-08, 16:43
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
να βαλουμε ενα poll.και να μετρισουμε τι????το ειπες και μονος σου ειναι υποκ/κη η εμφανιση.για μενα το golf εμφανισιακα ειναι αδιαφορο εντελως,για εσενα οχι.ε και???ποιος εχει δικιο αν εινα ωραιο η οχι και ποιος δεν εχει??
24-03-08, 16:56
|
|
Μέλος
|
|
|
|
το Prius επιτηδες ειναι οπως ειναι.
η Toyota θελει να το περασει σαν το πρωτο και ξεχωριστο υβριδικο αυτοκινητο του πλανητη. Και οχι σαν την υβριδικη εκδοση της corolla ή καποιου αλλου ιστορικου αυτοκινητου.
Γιαυτο λοιπον, οταν λεμε υβριδικο μας ερχεται στο μυαλο το Prius, με την παραξενη εμφανιση και οχι το LS, το GS, το RX ή εστω το Civic. Ποσο μαλλον το Golf.
|
24-03-08, 17:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εμενα μου αρεσει.Μαλιστα περισσοτερο απο μ@λ@κιες οπως CITROEN C4, VOLVO C30, RENAULT MEGANE, NISSAN PRIMERA κ.α
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16621804 seconds (82,29% PHP - 17,71% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|