Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-03-08, 19:11
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ελα ναι γιατι της τουοτα 3 ειναι κ ολες οσες δινουν τρελη εγγυηση 3 ειναι κ εδω στην ελλαδα γινετε αυτο το πανιγυρι με την εγγυηση κτλ honda κτλ μεχρι κ η kia δινει 10 τι λεμε τωρα?αρα σε σχεση με αυτο ενα τουοτα ειναι για πεταμα σε σχεση με ενα κια γιατι που 6 που 10

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pwpwpali : 12-03-08 στις 19:16.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-03-08, 19:16
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Μονος σου το λες. Εδω η ΚΙΑ δινει 10 χρονια ενω η BMW, η VW και η Mercendes δίνουν μονο 2...
Εσενα δεν σου λεει κατι αυτο?
Τωρα οποιος εχει καποια αλλη γνωμη...μπραβο του...εμενα αυτη ειναι η δικια μου και απλα την λεω...οπως και ο αλλος λεει την δικια του...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-08, 00:57
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ειχε παει ενας φιλος μου και ρωτησε για το golf gt και του ειπαν...αν θες αμαξι για να τρεχεις και να το πατας μακρια απο αυτο.Εχουν σπασει παρα πολλα μοτερ μεχρι που και η vw σταματησε την παραγωγη τους για καποιο διαστημα αλλα μετα την ξανα αρχισε.Αν πας ενα ταξιδι πατημενος Αθηνα-Θεσαλονικη με τετοιο μοτερ θα αρχισουν τα προβληματα ενω με ενα κορολλα οσα χλμ να κανεις οσο και να το πατας μονο λαδια θα αλλαζεις.
Παλιά 13-03-08, 01:37
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε παιδια μην ακουω τρελα το μοτερ του gt ξυριζει...οχι επειδη ειναι 1.4 κ μαμαει 2.0΄λιτρα να το βγαλουμε αχρηστο...εχουν σπαει κ το σταματησε αυτο δεν παιζει
επειδη ειμαστε στην ελλαντα κ πας κ σου βαζει ακομα κ η ιδια η καρετα λαθος λαδια κ το μοτερ κανει σαν τρακτερ σε αυτο δεν φταιει το μοτερ...επειδη πας κ βαζεις βενζινη οπου να ναι κ ειναι μουφα αυτο δεν εχει να λεει πως εχει προβλημα στα ηλεκτρικα επειδη αναβει λαμπακι...αναβει επειδη ειναι μαπα η βενζινη..

οσο για την εγγυηση δεν με καταλαβες αυτο μονο στην ελλαδα γινετε τουοτα στην γερμανια εχει 3 χρονια οπως εχουν ολα κ το honda ιδιο...οποτε η απατη ειναι εντος ελλαδας....κ ρωτα κανεναν που χε προβλημα κ του λεγαν ελα ξανα τοτε κ ξανα τοτε να το δουμε παλι...αμα ειναι να χανω ετσι τις μερες απο την δουλεια καλυτερα να μην εχω εγγυηση κ να το φτιαχνω μονος.......
αν κ το θεμα ειναι να παρεις ενα αμαξι που να μην ειναι προβληματικο...
με σωστη συντηριση κ να ξερεις τι κανεις δε θα παθει κ τπτ το ιδιαιτερο κανενα αμαξι...αλλα το θεμα μας ειναι αλλο....τα αυτοκινητα του group vw ειναι πολυ δυνατοτερα κ στριφτεροτερα απο τα τουοτα παρτετο χαμπαρι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-08, 02:54
Το avatar του χρήστη Vavvas
Vavvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mazda 2 1,5cc
Περιοχή: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 267
Vavvas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πριν λιγες μερες μπηκα σε tsi 140 αλογα και εχω να πω πως με συγκριση με το swift sport 125 αλογα που ειναι και πιο ελεφρυ παει καλυτερα. Σε καθε πατημα του γκαζιου ειχε τρομερη αισθηση εδινε γκαζι μπολικο.....
Εχει κανει 20000 χιλιομετρα το παιδι και δεν εχει κανενα προβλημα και ο θειος μου με το jetta tsi παλι δεν εχει προβλημα.
Οσο για την εγγυηση τη σημαινει δλδ πως το corsa opc που του δινει 6 χρονια εγγυηση και ειναι 'τζαμπα' αλλα πολυ πουσαρισμενο ειναι πιο αξιοπιστο απο το tsi? Για μενα πλεον ολα τα αυτοκινητα ειναι αξιοπιστα μεχρι και τα fiat. Εχει κανει φιλος μου μεσα σε 2 μηνες 17000 χιλιομετρα!!!!!! με το bravo tjet και ειναι αστερι.
Παλιά 13-03-08, 08:53
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλά όλα αυτά που λέμε για αξιοπιστία,αλλά προσπαθήστε να οδηγήσετε ενα TSI με τον τρόπο που οδηγάτε το COROLLA σας και μετά πείτε μου τη γνώμη σας.Προσωπικά αν μου δώσουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο,δε νομίζω πως θα το επιστρέψω πίσω εγώ αλλά οδική βοήθεια και οχι για να αποδείξω αυτό που λέω αλλά γιατί πολύ απλά με τον τρόπο που "φέρομαι" στο αυτοκίνητο μου θα φερθώ και στο TSI,και τότε................
Και για του λόγου το αληθές ας απαντήσουν όσοι με ξέρουν για το πώς φέρομαι στο αυτοκίνητό μου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-08, 10:02
Το avatar του χρήστη T180
T180 Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 227
T180 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν εχει απολυτως κανενα νοημα να συγκρινουμε αξιοπιστια Toyota vs VW. Και η γιαγια στο πιο ορεινο χωριο ξερει οτι το πιο αξιοπιστο VW, ηταν το VW Taro (Hilux rebadged).

Για μοτερ δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα αν δεν το οδηγησεις.Το μοτερ φιμωνεται απο σασμαν,βαρος καροτσας κλπ. Η τεχνολογια δεν ειναι να βγαλεις πολλα αλογα, ή πολλα κιλα ροπη. Η τεχνολογια ειναι ο λόγος επιδοσεων προς καταναλωση. Τι να τα κανω τα turboκομπρεσορατα, αν καινε σαν δυομισαλιτρα ατμοσφαιρικα. Χιλιες φορες Dual-VVTi που δεν καιει τιποτα για αυτα που βγαζει απο turbo μικρους κινητηρες.

Πχ, το IS250, φοραει V6 2500 κυβικα,24βαλβιδος, αμεσος ψεκασμος και dual-vvti. Βγαζει 208αλογα και 25+ κιλα ροπη.
το Golf GT φοραει 1,4 αμεσου ψεκασμου, με turbo, με κομπρεσσορα με intercooler κλπ. Βγαζει 170 αλογα και την ιδια ροπη.

Το IS καιει λιγο λιγοτερο, και μαλιστα εχει μεγαλυτερο βαρος και ειναι πισωκινητο. Ε αυτο ειναι τεχνολογια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-08, 10:16
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Oταν η ΤΟΥΟΤΑ εβγαζε τουρμπο ολοι προσκυνουσαν...περασαν τοσα χρονια και ολοι αυτα τα μοτερ βελτιονουν(supra,gt4,starlet)και ακομα και ενα παλιο τετοιο μοτερ ειναι πιο αξιοπιστο απο τα καινουρια τις vw.Τα tsi μπορει να εχουν καλες αποδοσεις αλλα απο αξιοπιστια δεν λενε τιποτα και αυτο θα φανει με τα χρονια.
Παλιά 13-03-08, 10:29
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ειναι και αυτο που λεει ο Νικος... Όλα τα αμαξια αν τα πηγαινεις σα κυρία δεν βγάζουν σχεδόν ποτε πρόβλημα. Αλλά γιατι να παρω gt 170άλογο και να το πηγαινω σα κυρία? ή γιατι καθε φορα που θα το σκίζω για να ικανοποιώ τις ορέξεις μου να με λουζει κρυος ιδρωτας μην ακούσω κανενα μπαμ (και δεν θα ειναι τα πασχαλινα βαρελωτα...)

Καλά... αν δώσουμε ένα GT του Νίκου και το πάει οπως παει την κορολλα του προβλέπεται να του ανοίγει καμιά μπαλκονόπορτα στον κορμό το πρώτο βραδυ που θα το βγάλει για δοκιμαστικό... Σοβαρα μιλάω... Ούτε τα κλαρκ που εχει στη δουλεια δεν την βγαζουν καθαρη...

Πάντως ρε pwpwpali... εσυ όλο τα εκθιαζεις τα VW αλλα πηγες και πηρες peugeot... Γιατι??? Εχασες τα γρήγορο και στριφτερό λαχείο... !
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-08, 10:45
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειχε παει ενας φιλος μου και ρωτησε για το golf gt και του ειπαν...αν θες αμαξι για να τρεχεις και να το πατας μακρια απο αυτο.Εχουν σπασει παρα πολλα μοτερ μεχρι που και η vw σταματησε την παραγωγη τους για καποιο διαστημα αλλα μετα την ξανα αρχισε.Αν πας ενα ταξιδι πατημενος Αθηνα-Θεσαλονικη με τετοιο μοτερ θα αρχισουν τα προβληματα ενω με ενα κορολλα οσα χλμ να κανεις οσο και να το πατας μονο λαδια θα αλλαζεις.
Αλήθεια μπορείς να μου εξηγήσεις που του το είπαν αυτο το πράγμα? Φαντάζομαι σίγουρα όχι σε αντιπροσωπεία της VW πάντως. Παιδιά έχετε αρχίσει όλοι τις υπερβολές. Εμάς ένας συνεργάτης που το έχει (golf gt 170 ps) στην Κατερίνη έχει κάνει σε 1,5 χρόνο 75.000 χλμ, πραγματικά πάρα πολλά χιλιόμετρα για τέτοια χρονικό διάστημα και το αμάξι δεν έχει κάνει κίχ.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Seat Leon II endurasKE-30 OFF TOPIC 223 05-08-09 12:05
Ερώτηση LEON THEMIS ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 104 21-09-08 23:02
Γιατί καποιός να αγοράσει ένα TS και όχι ένα LEON 20V- IBIZA FR - GOLF GTI? gaspas TOYOTA COROLLA T-SPORT 79 17-05-08 20:55

Page generated in 0,17507911 seconds (82,12% PHP - 17,88% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:19.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com