Δυστυχώς όμως φίλε μου οι άνθρωποι με φιλότιμο και ανθρωπιά σε αυτον το κόσμο ειναι το 10%. Όλοι οι υπόλοιποι είναι ζώα. Και αυτο το 10% κοιταει να γινει και αυτο ζωο για να μπορεσει να επιβιώσει!
Και εγω θα ήθελα να ζω σε ένα κόσμο όμορφο όπου όλοι οι άνθρωποι θα σεβόμασταν τον συνανθρωπο μας.
Αλλα επειδη ο κόσμος εχει καταντήσει όπως έχει καταντήσει, μόνο με σκληρές τιμωρίες κάτι μπορεί να γίνει και να βελτιωθει η κατασταση.
Οταν ο Γερμανος ή ο Άγγλος ξέρει πως αν περασει με κοκκινο θα του κατασχέσουν το δίπλωμα και θα μπει και φυλακη, πολύ απλά δεν θα το κάνει.
Ξερει πως αν το κανει, ΣΙΓΟΥΡΑ θα τον πιάσουν (έχει 1.000.000 κάμερες στο Λονδίνο) και θα τον σκίσουν πατόκορφα... ΟΧΙ επειδη ειναι φιλότιμος και καλός ανθρωπος και σεβεται το συνανθρωπο του. Σπούδαζα 3 χρόνια επανω και τους έχω ζησει και απ'την καλή. Στο δρόμο να πέσεις κατω, θα σε κλοτσήσουν για να μην τους εμποδίζεις. Μέσα στην ταξη είμασταν 35 διαφορετικές φυλές και οι μονοι που δεν κανανε παρεα ήταν οι Αγγλοι.
Μη μου λετε λοιπον για παιδείες και φιλότιμα...
Κάτσε να υπήρχε και εδω τήρηση και επιβολή των νόμων, βαριά πρόστιμα και να μην ξεφευγε κανενας και θα σου έλεγα μετα που όλοι στην Ευρωπη θα μιλούσανε για την "παιδεία" των Ελλήνων...
Μη ζειτε με αυταπάτες...
|