Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
02-02-08, 01:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
δοκιμαστε στο google ae101 fxgt-crazy cars motorsports
|
|
|
|
02-02-08, 01:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Φίλε Ηρακλή προς θεού δεν θέλω να δώσω την εντύπωση ότι έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου αλλά θα σου πω ακριβώς πως έχουν τα πράγματα....
Άγραφος εγκέφαλος LInk με ρύθμισμα κλπ 1500
Εκκεντροφόροι reprofile (μιας και καμία εταιρία βελτίωσης, μα καμία εταιρία δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο μοτεράκι) 350.
Δουλειά στο καπάκι περίπου στα 400, φλάτζα 100-150, μηχανικός καμιά 250άρα στην ξεφτίλα.
Σύνολο 2650 για να πάει στα 142 άλογα.
Επειδή δεν έχεις ακόμα ασχοληθεί με το θέμα βελτίωσης καλό θα ήταν να μην το πολυσχολιάζεις.
Όσο για το πρόγραμμα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το αν παίρνει ο συγκεκριμένος εγκέφαλος...
Όσο για το δικό μου...
Άστο καλύτερα....
Άλλουνού παπά ευαγγέλιο, να το χαίρεται αυτός που το φοράει τώρα...
Πάντως καλό θα ήταν να μην βάζουμε σκέψεις και ιδέες σε παιδιά που ψάχνονται δίχως αντίκρυσμα....
Αυτά τα 130 άλογα αν δεν τα δω σε σοβαρό δυναμόμετρο εγώ τα ακούω βερεσέ.
Για το αν άνοιξες με το Νίκο και έφαγες μόνο 3-4 καρότσες...No Comment...
162 μέτρησα εγώ μαμά, σε δυναμόμετρο φρένου.
|
02-02-08, 09:38
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
--Ακη, αν μετρησες το ασημοκαπο 162 χωρις μετατρροπες, τοτε τα αλλα ασημοκαπα και μαυροκαπα γιατι βγαινουν το λιγοτερο 20 αλογα παρακατω?
--Θα συμφωνησω με την αποψη οτι δυνατο μοτερ=σκισιμο, αδυνατο, της σειρας μοτερ=αξιοπιστια. Παππουδες με 4ΑF υπηρξαν και υπαρχουν πολλοι, με 4ΑG ειναι λιγοι. Επομενως τον 4AF τον βαζεις απανω στο αυτοκινητο οπως ειναι ,ενω τον 4ΑG θα χρειαστεις ανακατασκευη (τουλαχιστον αποτι εχω καταλαβει οσοι αποκτουν ενα 4ΑG, αν και εγω δυο μοτορια 4ΑG που εχω βαλει σε κανενα δεν εκανα ανακατασκευη).
|
02-02-08, 10:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Όσο για το πρόγραμμα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το αν παίρνει ο συγκεκριμένος εγκέφαλος...
Όσο για το δικό μου...
Άστο καλύτερα....
Άλλουνού παπά ευαγγέλιο, να το χαίρεται αυτός που το φοράει τώρα...
Πάντως καλό θα ήταν να μην βάζουμε σκέψεις και ιδέες σε παιδιά που ψάχνονται δίχως αντίκρυσμα....
Αυτά τα 130 άλογα αν δεν τα δω σε σοβαρό δυναμόμετρο εγώ τα ακούω βερεσέ.
|
Δηλαδη Ακη, το δικο ειναι σοβαρο.Μαμα ασημι, που να χτυπιεται πανω απο 145-150 δεν βλεπει.
Ολοι οι bosch ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, εαν δεν το ξερετε προγραματιζονται.Ευρωπαικες CARINA e, AVENSIS κ.α
02-02-08, 11:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Ρε Ηρακλη αν ειναι μονο τοσο η διαφορα θα τα βαλουμε φωτια να τα καψουμε καλυτερα...
Το ποιο δυνατο μαυρο ε?Σκεψου τα αλλα πως πανε..
Υ.Γ.
Παιρνει προγραμμα ο μαμα εγκεφαλος???Απο ποτε??
Μηπως ξεχασες να προσθεσεις τον παραλληλο?
|
Εαν εισαι 150-160 αλογα(αν και εσυ εχεις την ροπη τις τουρπινας) , μοιραζουμε την διαφορα,βρισκομαστε καπου και ανοιγουμε να δουμε διαφορες, αρκει να εξισωσουμε το βαρος, γιατι εαν εισαι 200 κιλα ελαφρυτερος λογικο ειναι.Μοτερ θα συγκρινουμε και μονο, απο 2δευτερες 50-60 και φυγαμε.
Το ποιο δυνατο μαυρο, εννοω μαμα, χωρις φλαντζες,βολαν,προγραμμα κ.α
02-02-08, 12:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Ηρακλη το ποιο δυνατο FTE με μαμα τουρμπινα ειναι 160 αλογα και με πιεση σπασω σε σπασω...
εγω 0,6 δουλευα και τοσο το εχω πλεον..
Εμενα το αμαξι ειναι βρισκεται Γιαννενα και γω ειμαι θεσ/νικη...
Οποτε να κατεβω Γιαννενα να παρω κολαρα γιατι μου τρυπησαν και να συναντηθουμε καπου στο ενδιαμεσο δεν το κανω Ηρακλη μου...
Ειμαι ακριβως 1050 κιλα..
Υ.Γ.
Οπως λες και συ 145 αλογα μαμα σκεψου να βαλει στον 20ν οπως εχει ο Πανος εναν παραλληλο να δεις μετα...
02-02-08, 13:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
|
|
Τέλως πάντων παιδιά...
Τρωγόμαστε χωρίς λόγο...
Η απάντηση στην ερώτηση του παιδιού είναι απλή...
Από 2500 μέχρι 3500 Ευρώ.
Τώρα τι θα βάλεις (FE ή GE) αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...
Πάντως ότι θα δεις διαφορά σε σχέση με το παλιό σου μοτέρ, θα δεις όποιο αντικαταστάτη και αν επιλέξεις...
|
02-02-08, 14:06
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
εγω αυτο πυ θελω να πω einai οτι η αξιπιστια του 4afe ειναι δεδομενη και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια καθως το δικο μου 4afe εσπασε στα 580000 χιλιομετρα..... συμφωνω με το γιαννη παρα πολυ οτι αn θδν θελει τρελεs ιπποοδυναμειs ειναι παρα παρα πολυ καλη λυση...... επισησ αυτο που εγω απορω ειναι γιατι εκεινοι που εχουν corolla 1600 για ποιο λογο βαζουν μοτε 1300 απο gt starlet οταν με τα ιδια λεφτα μπορουν αν κανουν επισκευη και να τουρμπισουν το ιδιο τους το μοτερ.... με πιεση τησ πλακας ξεπερνα τα 150 αλογα και πολυ πολυ ροπατα απο τα 150 του gt...
02-02-08, 14:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Δεν πειραζεις ρε σεις τουρμιστε οτι βρειτε..
Ετσι και αλλιως ολα σπανε απλα καποια σπανε νωριτερα.
02-02-08, 14:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
|
|
Το μόνο που μπορείς να κρατήσεις από ένα 4AFE σε project τουρμπίσματος είναι το καπάκι...
Όλα τα άλλα πάνε περίπατο...
Άντε και το στρόφαλο.
Από κει και πέρα όλα τα άλλα είναι συμβιβασμός και το ενδεχόμενο να αποκτήσεις ένα μοτέρ ευάερο και ευηλιο είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17127800 seconds (82,75% PHP - 17,25% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|