Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Πολύ ομορφο απλα έχω 1-2 παρατηρησεις/ερωτησεις.
1) Γιατι δεν κρατησες τη μαμα σωλήνα απο την πεταλουδα? Η μεταλλικη σωλήνα ισως κραταει θερμοκρασία απο τη μηχανη.
2) Η μεταλλική σωλήνα τι διάμετρο έχει? Δειχνει να ειναι πιο μεγάλη απο τη μαμα. 70αρα ειναι? Ειδικά στην πλευρα της πεταλούδας νομιζω η διαφορά ειναι αρκετά μεγαλη και το κομματι του λαστιχου (samco) που εχεις βαλει έχει αλλάξει μορφή απο το σφίξιμο (ισως και να "παιζει" σε αυτο το σημειο).
3) Την εχεις στηρίξει κάπου τη σωλήνα ή ολο το σύστημα στηρίζεται επειδη έχεις "κουμπώσει" το βαρελάκι στην εισαγωγή αέρα?
Γενικά πιστευεις πως ολο το συστημα ειναι καλύτερο από το να βαλεις πχ ενα πανελ KN στο φιλτροκουτι? (μιας και εχεις κουμπωσει το βαρελακι στην εισαγωγη αερα)...
|
1)Δεν κρατησα την μαμα λαστιχενια σωληνα περισσοτερο για αισθητικους λογους και αφου μπορουσα να το φτιαξω μονος μου το εκανα.. Επισης με την μαμα σωληνα δεν ηταν καθολου σταθερη η χωανη και επαιζε πολυ...
2)Ναι η σωληνα 70αρα ειναι..Το κολαρο που εβαλα απο την μερια της πεταλουδας ειναι συστολικο (απο την μια μερια μετραει 70mm και απο την αλλη 60mm) και εχει αγκαλιασει πολυ ωραια την πεταλουδα και δεν παιζει καθολου...
3)Ναι δεν στηριζεται απο καπου αλλου αλλα να διευκρινησω πως δεν ειναι βαρελακι, χωανη κλειστου τυπου ειναι. και δεν ειναι κουμπωμενη με την εισαγωγη αερα απλα βγαινει εκει κοντα και παιρνει αερα και απο κει..
Οσο αναφορα για το φιλτρο kn που ρωτας εγραψα και πιο πανω πως το φορεσα για μια βδομαδα και το εδωσα..Προσωπικα δεν εμεινα ικανοποιημενος....Με αυτο τωρα εχω παρατηρησει μια καποιο διαφορα ειδικα στις ψηλες στροφες και κανει και πολυ ωραιο ηχο..Οποτε ναι πιστευω πως ειναι καλυτερο απο το φιλτρο...