Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-07-09, 14:30
Το avatar του χρήστη trelokomio
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Θεσσαλια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 246
trelokomio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgisrog Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε παιδια να σας κανω μια ερωτηση? σιγουρα εχει χιλλιοσυζητηθει εδω απλα θελω απο τους πιο παλιους μια γνωμη...πολλοι απο εσας ειστε μελη στο club απο το 2005 και θα εχετε δοκιμασει πολλα...ποια θεωρειτε τελικα πιο αξιοπιστη και αποτελεσματικη λυση στην εισαγωγη αερα? μεχρι τωρα εχω δει εδω οτι πολλοι χρησιμοποιουν το πανελακι της k&n αλλοι χοανες και αλλα. εσεις τελικα τι θεωρητε καλυτερο?ασχετα απο το οικονομικο...εγω εχω κανει μια πατεντα..απλα νιωθω οτι με κοβει στα χαμηλα....ενω μου δινει παρα πολυ στα ψηλα!
Eγω παντως φιλε μου φιλτρο k&n στο φιλτροκουτι που δοκιμασα, η μονη διαφορα που ειδα ηταν στην τσεπη μου, τα 80 ευρω που εδωσα...Απο αποδοση προσωπικα δεν ειδα καμια διαφορα...Για μενα δεν αξιζει, μια εβδομαδα το φορεσα το φιλτρο και το πουλησα...Τωρα εχω βαλει μια χωανη κλειστου τυπου την οποια αγορασα 40 ευρω και αντικατεστησα τον μαμα λαστιχενια σωληνα που εχει απο την μεταλουδα μεχρι το φιλτροκουτη , με ενα ανοξειδοτο σωληνα μου εφτιαξα εγω...Ετσι εχω δει μια καποια διαφορα στην αποδοση η οποια επιβαιβαιωθηκε και με καποιες φιλικες μετρησεις που εκανα, + οτι κανει και πολυ ωραιο ηχο...Παντως γενικα μονο απο ελευθερωση της εισαγωγης ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο μην περιμενεις να δεις τρελα πραγματα....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη trelokomio : 10-07-09 στις 15:44.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-07-09, 15:50
Το avatar του χρήστη giorgisrog
giorgisrog Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12 1.4 2005 5d
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Δύναμη Σεβασμού: 236
giorgisrog είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio Εμφάνιση μηνυμάτων
Eγω παντως φιλε μου φιλτρο k&n στο φιλτροκουτι που δοκιμασα, η μονη διαφορα που ειδα ηταν στην τσεπη μου, τα 80 ευρω που εδωσα...Απο αποδοση προσωπικα δεν ειδα καμια διαφορα...Για μενα δεν αξιζει, μια εβδομαδα το φορεσα το φιλτρο και το πουλησα...Τωρα εχω βαλει μια χωανη κλειστου τυπου την οποια αγορασα 40 ευρω και αντικατεστησα τον μαμα λαστιχενια σωληνα που εχει απο την μεταλουδα μεχρι το φιλτροκουτη , με ενα ανοξειδοτο σωληνα μου εφτιαξα εγω...Ετσι εχω δει μια καποια διαφορα στην αποδοση η οποια επιβαιβαιωθηκε και με καποιες φιλικες μετρησεις που εκανα, + οτι κανει και πολυ ωραιο ηχο...Παντως γενικα μονο απο ελευθερωση της εισαγωγης ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο μην περιμενεις να δεις τρελα πραγματα....
οχι δε περιμενω μονο απο εκει να δω κατι τρελο...ομως ρωτοντας θελω να δω τι εχει δοκιμαστει και τι ειναι πιο αποδοτικο για τα δικα μας αμαξια.μπορεις να βαλεις καμια φοτο απο τη δικια σου πατεντα? καλη μου ακουγεται.
Παλιά 21-07-09, 23:07
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgisrog Εμφάνιση μηνυμάτων
μπορεις να βαλεις καμια φοτο απο τη δικια σου πατεντα?
Τωρα το ειδα φιλε μου..θα ανεβασω αυριο φωτο γιατι αν παω να τραβηξω τωρα βραδυατικα δεν θα φαινεται τιποτα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-07-09, 08:42
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Cool

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio Εμφάνιση μηνυμάτων
...Παντως γενικα μονο απο ελευθερωση της εισαγωγης ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο μην περιμενεις να δεις τρελα πραγματα....
Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, και ανάλογα με το αυτοκίνητο, η απελευθέρωση της εισαγωγής (ακόμα και από μόνη της) μπορεί να δώσει σημαντικό αριθμό αλόγων.
Και δυναμομετρημένα!
Όχι φρου-φρου και αρώματα.
Πάνος.
ΥΓ: Ααα! Ξέχασα. Και από ήχο; Άλλη αίσθηση...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-07-09, 13:08
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Nα και 2 φωτο....
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  P220709_11.50.JPG
Εμφανίσεις:  70
Μέγεθος:  165,6 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  P220709_11.50[01].JPG
Εμφανίσεις:  71
Μέγεθος:  191,5 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-07-09, 13:22
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Πολύ ομορφο απλα έχω 1-2 παρατηρησεις/ερωτησεις.

1) Γιατι δεν κρατησες τη μαμα σωλήνα απο την πεταλουδα? Η μεταλλικη σωλήνα ισως κραταει θερμοκρασία απο τη μηχανη.
2) Η μεταλλική σωλήνα τι διάμετρο έχει? Δειχνει να ειναι πιο μεγάλη απο τη μαμα. 70αρα ειναι? Ειδικά στην πλευρα της πεταλούδας νομιζω η διαφορά ειναι αρκετά μεγαλη και το κομματι του λαστιχου (samco) που εχεις βαλει έχει αλλάξει μορφή απο το σφίξιμο (ισως και να "παιζει" σε αυτο το σημειο).
3) Την εχεις στηρίξει κάπου τη σωλήνα ή ολο το σύστημα στηρίζεται επειδη έχεις "κουμπώσει" το βαρελάκι στην εισαγωγή αέρα?

Γενικά πιστευεις πως ολο το συστημα ειναι καλύτερο από το να βαλεις πχ ενα πανελ KN στο φιλτροκουτι? (μιας και εχεις κουμπωσει το βαρελακι στην εισαγωγη αερα)...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-07-09, 13:41
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ ομορφο απλα έχω 1-2 παρατηρησεις/ερωτησεις.

1) Γιατι δεν κρατησες τη μαμα σωλήνα απο την πεταλουδα? Η μεταλλικη σωλήνα ισως κραταει θερμοκρασία απο τη μηχανη.
2) Η μεταλλική σωλήνα τι διάμετρο έχει? Δειχνει να ειναι πιο μεγάλη απο τη μαμα. 70αρα ειναι? Ειδικά στην πλευρα της πεταλούδας νομιζω η διαφορά ειναι αρκετά μεγαλη και το κομματι του λαστιχου (samco) που εχεις βαλει έχει αλλάξει μορφή απο το σφίξιμο (ισως και να "παιζει" σε αυτο το σημειο).
3) Την εχεις στηρίξει κάπου τη σωλήνα ή ολο το σύστημα στηρίζεται επειδη έχεις "κουμπώσει" το βαρελάκι στην εισαγωγή αέρα?

Γενικά πιστευεις πως ολο το συστημα ειναι καλύτερο από το να βαλεις πχ ενα πανελ KN στο φιλτροκουτι? (μιας και εχεις κουμπωσει το βαρελακι στην εισαγωγη αερα)...

1)Δεν κρατησα την μαμα λαστιχενια σωληνα περισσοτερο για αισθητικους λογους και αφου μπορουσα να το φτιαξω μονος μου το εκανα.. Επισης με την μαμα σωληνα δεν ηταν καθολου σταθερη η χωανη και επαιζε πολυ...
2)Ναι η σωληνα 70αρα ειναι..Το κολαρο που εβαλα απο την μερια της πεταλουδας ειναι συστολικο (απο την μια μερια μετραει 70mm και απο την αλλη 60mm) και εχει αγκαλιασει πολυ ωραια την πεταλουδα και δεν παιζει καθολου...
3)Ναι δεν στηριζεται απο καπου αλλου αλλα να διευκρινησω πως δεν ειναι βαρελακι, χωανη κλειστου τυπου ειναι. και δεν ειναι κουμπωμενη με την εισαγωγη αερα απλα βγαινει εκει κοντα και παιρνει αερα και απο κει..

Οσο αναφορα για το φιλτρο kn που ρωτας εγραψα και πιο πανω πως το φορεσα για μια βδομαδα και το εδωσα..Προσωπικα δεν εμεινα ικανοποιημενος....Με αυτο τωρα εχω παρατηρησει μια καποιο διαφορα ειδικα στις ψηλες στροφες και κανει και πολυ ωραιο ηχο..Οποτε ναι πιστευω πως ειναι καλυτερο απο το φιλτρο...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη trelokomio : 22-07-09 στις 13:48.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-07-09, 13:55
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ok! Θενξ για τις απαντησεις! Καλές "μελωδίες" στους κόφτες!!!

Άσχετο... Τωρα το παρατηρησα... Εχεις αλλαξει το πλαστικό μαυρο καπακι/καλυμα και εχεις βαλει απο ηλεκτρογκαζο? Γιατι?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 22-07-09 στις 14:04.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-07-09, 14:08
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων

Άσχετο... Τωρα το παρατηρησα... Εχεις αλλαξει το πλαστικό μαυρο καπακι/καλυμα και εχεις βαλει απο ηλεκτρογκαζο? Γιατι?
Δεν εχω αλλαξει τιποτα ρε συ, αλλα δεν μπορω να καταλαβω κιολας σε πιο καπακι ακριβως αναφερεσε..Πες μου λιγο συγκεκριμενα για πιο καπακι-καλυμα λες για να καταλαβω!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-07-09, 14:25
madvinegar Offline:
Administrator

Το μαυρο καπακι της μηχανης που γραφει επανω vvti 16valve κτλπ.
Απο το δεξί πλάι (στη μεση περιπου) έχει ένα άνοιγμα (σαν να λειπει ενα κομματι). Το καπακι αυτο το εχουν τα ηλεκτρογκαζα γιατι νομιζω βγαινει μια σωληνα για επιστροφη αναθυμιασεων απο εκει (ή κατι τετοιο).
Το καπακι στα ντιζατα δεν εχει τετοια τρυπα.
Αν δεις, και το καπακι σου στη γωνία πισω δεξια οπως το κοιτας δεν εχει κατσει και πολυ καλα (σαν να ειναι λιγο στρεβλωμενο)....

Καινουριο το πηρες το αμαξι ή μεταχειρισμενο?

Σου επισυναπτω και φωτο και σου εχω κυκλωσει το σημειο που εχει διαφορά στα καπάκια ηλεκτρογκαζων και ντιζάτων.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  cover.JPG
Εμφανίσεις:  100
Μέγεθος:  101,4 KB  
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ITG Filter mixalhs_23 4AGE 20v Levin 8 22-09-16 07:37
K&N 57i Air Intake Vasilakos69 TOYOTA COROLLA E 12 1 22-03-10 03:13
πατεντα για air intake filter giorgisrog TOYOTA COROLLA E 12 20 02-07-09 12:13
K&N filter 57i DareDevil TOYOTA COROLLA E 12 5 27-02-08 00:27
air filter ? ΘΑΝΑΣΗΣ TOYOTA COROLLA 111(G6) 6 07-09-07 15:20

Page generated in 0,18411398 seconds (83,75% PHP - 16,25% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:11.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com