Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-02-09, 13:52
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και γω οπου μπορω τα αποφευγω...
Το θεωρω κοροιδια ειδικα να πληρωνεις για παλια κομματια δρομου που ειναι και σε χαλια κατασταση..
Υ.Γ.
Ρε ηρακλη οταν ερθει εκεινη η ωρα παλι το ιδιο θα ψηφησουνε..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-09, 15:10
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ναι γιατι αν αλλαξει κυβερνηση θα αλλαξουν ολα κατευθειαν, ρε λαμογια ειναι ολοι τους.....αν δεν κινητοποιηθουμε με καθε τροπο μια ζωη ετσι θα μας τα τρωνε οποιος και να κυβερναει
Παλιά 07-02-09, 15:51
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Glanzaboy Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι γιατι αν αλλαξει κυβερνηση θα αλλαξουν ολα κατευθειαν, ρε λαμογια ειναι ολοι τους.....αν δεν κινητοποιηθουμε με καθε τροπο μια ζωη ετσι θα μας τα τρωνε οποιος και να κυβερναει
είσαι σίγουρος για αυτό που λες?εγώ νομίζω πως δεν έχεις δίκιο.

αλλαγή πρέπει να γίνει αλλά όχι κυβέρνησης.προσώπων=πολιτικών.
με λίγα λόγια από τους 300 οι 250(εντάξει υπάρχουν και μερικοί που είναι κάπως σωστοί σε κάποια πράγματα) να φύγουν και να μπουν άλλοι.βέβαια αυτό θα γίνει μονάχα στον ύπνο μας....

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-09, 16:52
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
πάντως για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα, ούτε εγώ πληρώνω διόδια (εκτός απο εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις). τόσα χρόνια που ανεβοκατεβαίνω Πάτρα, έχω μάθει τις παρακάμψεις και πηγαίνω απο εκει... πλάκα έχει
μερικές διαδρομές μάλιστα είναι καλές για στρίψημο!!!! και ο χρόνος ταξιδίου είναι περίπου 2:30 ώρες, όταν απο την εθνική-καρμανιόλα χρειάζομαι περίπου 2 και κάτι ψιλά!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-09, 21:16
ranger Offline:
Administrator

ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΡΙΟΥ

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της κοινοπραξίας «Ολυμπία Οδός» για προσωρινή διακοπή είσπραξης διοδίων στο τμήμα Κορίνθου-Πατρών, ορίστηκε να εκδικαστεί στις 11 Μαρτίου, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών.

Το σκεπτικό της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, την οποία κατέθεσαν οχτώ κάτοικοι της Πάτρας, βασίζεται στο επιχείρημα ότι η καταβολή των διοδίων για τη χρήση της υπάρχουσας εθνικής οδού είναι παράνομη, καθώς η σχετική οδηγία της Ε.Ε. ορίζει ότι αντίτιμο καταβάλλεται μόνο για τη χρήση αυτοκινητόδρομων, ενώ το συγκεκριμένο τμήμα της εθνικής οδού δεν πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το τμήμα Κορίνθου-Πατρών αποτελεί το πλέον επικίνδυνο κομμάτι της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών στο οποίο συμβαίνει το 30% των τροχαίων ετησίως. Την τελευταία τετραετία δε, από το 120ό έως το 129ο χλμ. της εθνικής οδού καταγράφηκαν εννιακόσια τροχαία, από τα οποία τα 19 ήταν σοβαρά και άφησαν πίσω τους τρεις νεκρούς και 29 βαριά τραυματίες.

άρθρο που βρηκα σήμερα

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-02-09, 02:02
Το avatar του χρήστη kst_tms
kst_tms Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Περιστέρι
Δύναμη Σεβασμού: 260
kst_tms είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Άντε να δούμε...αλλά μόνο 8 κάτοικοι;;
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........

http://www.e-metakomisi.gr
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-02-09, 02:21
ranger Offline:
Administrator

δεν είναι μόνο 8 άτομα, απλά αυτοί οι 8 πήραν την πρωτοβουλία και κινήθηκαν νομικά ενάντια στην εταιρία κατασκευής της Ιωνίας οδού...

όσο το ψάχνω στο internet τοσο περισσοτερες πληροφορίες βρίσκω! Για ενημέρωση σχετικά με το θέμα υπάρχει το www.pesoxi.gr
Στόχος της ιστοσελίδας είναι να αποτελέσει σημείο επαφής υπεύθυνων πολιτών που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην καταπάτηση των δικαιωμάτων τους. Η ιστοσελίδα είναι ένα βήμα για κάθε ελεύθερο πολίτη που θέλει να καταγγείλει ή να υπερασπιστεί την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από το κράτος ή οποιοδήποτε άλλο φορέα, επηρεάζουν όμως την ποιότητα ζωής και την αξιοπρέπεια των πολιτών σε εθνικό ή τοπικό επίπεδο.

μακάρι να γίνει κάτι, γιατί είναι πραγματικά ξεφτίλα να πληρώνουμε διόδια για αυτό το δρόμο....

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-09, 13:11
ranger Offline:
Administrator

λοιπόν την Τετάρτη το βράδυ ανέβαινα Αθήνα και αποφάσισα να δοκιμάσω να περάσω χωρίς να πληρώσω τα διόδια στο Ριο (τόσο καιρό το σκέφτομαι και ενημερώνομαι, ήρθε η ώρα της πράξης).

Σταματάω στα διόδια (μπάρα μπροστά μου δεν υπήρχε, ήταν σπασμένη ή χαλασμένη). λέω στον υπάλληλο οτι δεν επιθυμώ να πληρώσω. μίσο λεπτο να δω την πινακιδα, μου λέει ο υπάλληλος. πηγαίνει στο μπροστά μέρος του δωματίου και κοιτάει το νουμερό μου. δεν ξέρω αν το έγραψε ή το υπαγορευσε σε κάποιον άλλο. έρχεται ξανά στη θέση του και φωνάζει εναν άλλο. έχω άρνηση, του λέει. απο εκει και πέρα ανελαβε ο άλλος και είχαμε τον εξής διάλογο

ranger: δεν επιθυμώ να πληρώσω επειδή ο δρόμος δεν πληρεί τις προυποθέσεις
υπάλληλος: κάντε λίγο δεξία να συμπληρώσετε μια αίτηση
ranger: δεν είμαι υποχρεωμένος να συμπληρώσω τίποτα, έχετε την πινακίδα μου, δε χρειάζεται να σας δώσω άλλα στοιχεία ή να υπογράψω οτιδήποτε
υπάλληλος: τι να σας πω, εγώ ξέρω οτι πρεπει να κανετε δεξια και βλέπουμε...
ranger: βρουμ βρουμ (ελεύθερο τελικό στην εξάτμηση), βάζω πρώτη και φεύγω.... δεν πρέπει να είπα καληνύχτα (τι αγένεια.... )

αφού δεν είχε μπάρα μπροστά μου, ίσως έπρεπε να φύγω και νωρήτερα, αλλά τη στιγμή που τα επιχειρήματα είναι με το μέρος μας, δεν πολυπειράζει να το κουβεντιάσεις και λιγάκι

ο αγώνας άρχισε και πρέπει να τον υποστηρίξουμε. υπάρχουν site (www.pesoxi.gr) που ενημερώνουν τους πολίτες για τα δικαιώματα τους και τη στάση που πρέπει να κρατάμε.

Δεν το κάνουμε απο τσιγκουνιά, το κάνουμε επειδή δεν αξίζει να πληρώσουμε για αυτό το δρόμο.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-09, 13:15
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μαλιστα το θεμ ειναι File ranger εκεινος που σου ζητσηε να κανεισ δεξια ηταν οργανο των διοδιων τησ τροχαιας τι?ειναι σιγουρο οτι δν εχουν το δικαιωμα να κοψουν κληση υστερα απο αυτο που εγινε?και αν η κληση αυτη ερθει μετεπειτα? την φορμα που ζου ζητησε να συμπληρωσεις την κοιταξες καθολου?
Παλιά 06-03-09, 13:23
ranger Offline:
Administrator

κοιτάξε φίλε Παντελή και όποιο άλλο παιδί ενδιαφέρεται να ενημερωθεί. πολλές πληροφορίες σχετικά έχει στο site που έχω δώσει. μιας και το συζητάμε εδώ μπορώ να δώσω μερικές πληροφορίες, για τα υπόλοιπα στο site...

ο δεύτερος υπάλληλος ήταν και αυτός των διοδίων (δλδ την ιδιωτικής εταιριας Ιόνια Οδος).
το χαρτί δεν το είδα, αλλά απο αναφορές στο site λενε οτι. το χαρτί είναι μια δήλωση οτι δεν πληρώνεις λεφτά επειδή δεν έχεις (και οχι απο άρνηση). είναι δηλαδή σαν να αναγνωρίζεις το χρέος σου προς την εταιρια, ενώ η κινηση μας είναι άρνηση πληρωμης!
ακόμα και αστυνομία αν υπήρχε ή αν καλούσαν, δεν μπορούν να με υποχρεώσουν να πληρώσω ή να υπογράψω. τα συγκεκριμένα διόδια δεν καταβάλονται στο ταμειο εθνικής οδοποιήας (δλδ δημόσιο), αλλά σε μια ιδιωτική εταιρια. Αρα η αστυνομία δεν μπορεί να επέμβει.

σχετικά με το αν παιζει να μου έρθει κλιση στο σπίτι δεν το γνωρίζω (έτσι για να μη λέμε μονο τα καλα...). ελπίζω ομως να μη γινει θεμα, γιατι δεν εχω ακουσει να εχει ενοχληθει καποιος πολιτης που συμμετεχει στη συγκεκριμενη κινηση.

γενικά πιστεύω το εξης: Η εισπραξη των διοδιων ειναι παρανομη βαση της ευρωπαϊκης νομοθεσιας. δεν τους συμφέρει να κινηθούν δικαστικά σε όσους αρνούνται γιατι αν το αποτελεσμα της δικης αθωώσει τους πολιτες, θα αναγκαστει η εταιρια να κλεισει τα διόδια. προτιμούν λοιπον να εισπράτουν απο οσο περισσοτερους μπορούν και να πατάνε στην άγνοια μας....

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Διόδια madvinegar ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 109 26-11-10 00:48
Θα βάλουν Διόδια Στο Κέντρο Της Αθήνας Λένε.Είναι Σίγουροι? diafanh-psyxh OFF TOPIC 3 14-11-05 18:55

Page generated in 0,17404389 seconds (83,57% PHP - 16,43% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:28.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com