Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA |
|
|
21-01-08, 23:49
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlos
Εκτός από το κιβώτιο, αν δεν θέλεις να το αλλάξεις, μπορείς να βάλεις ένα quick shift το οποίο θα σε βοηθήσει αρκετά στις αλλαγές και να βγάζεις λίγο γρηγορότερα τα άλογα σου!
Δεν είμαι και ειδικός στο θέμα, αν δει το topic ο Ηρακλής, θα μας εξηγήσει για να μαθαίνουμε όλοι!
Πάντως βοηθάει αρκετά και ειδικά το 6τάχυτο, είναι και πιο ξεκούραστο για το αυτοκίνητό σου!
|
υπαρχουν στιγμες στην εθνικη που ευχομαι να ειχα 6αρι σασμαν...το νιωθω το αμαξι ωρες ωρες και πιεζεται...το 6αρι κιβωτιο κουμπωνει πανω κανονικα? η θα εχω προβληματα?
παντως δεν νομιζω να υπαρχει quick-shift για αυτο το κιβωτιο..
24-01-08, 23:07
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Το κιβώτιο που λέω εγώ danik, είναι αυτό που φοράει η Corolla η G6, υπάρχει και quick shift γι' αυτό το σασμάν και μάλιστα της TRD!
Βοηθάει αρκετά πάντως το αυτοκίνητο και το ξεκουράζει και είσαι και πιο γρήγορος!
Αλλά να προσέξεις σε τι κατάσταση θα το βρεις και αυτά συνήθως, τουλάχιστον εδώ στη Θεσσαλονίκη τα ζητάνε βαπορίσια, πανάκριβα τα έχουν για μεταχειρισμένα!
450 χωρίς τα περαστικά! Είναι να τρελαίνεσαι ώρες ώρες!
Αν έχει κάτι κάποιος υπόψιν του, για το σασμάν φθηνό καλό και τα σχετικά, σας παρακαλώ πολύ ας μου στείλει ένα pm γιατί ενδιαφέρομαι αρκετά για το συγκεκριμένο θέμα, ευχαριστώ!
24-01-08, 23:10
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Και κάτι που ξέχασα, κουμπώνει μια χαρά πάνω σε μεταγενέστερες Corolla E11,E12 όπως επίσης και σε Avensis τώρα λογικά θα κουμπώνει και στην Carina σου! Κάνε μια ερώτηση στην Toyota ή στον μηχανικό σου, αυτοί θα ξέρουν σίγουρα!
25-01-08, 01:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
παυλο σε ευχαριστω...θα το κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια..
30-01-08, 16:47
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Σημερα πηγα και εκανα αλλαγη δισκου και ρουλεμαν συμπλεκτη. Λογικο μετα απο 164600 χιλιομετρα. Το θεμα ομως ειναι οτι συνεχιζει και μου κανει εναν θορυβο ο οποιος και αυξανεται οσο ανεβαζει ταχυτητα και οταν παταω γκαζι. Ειχα την εντυπωση οτι αυτο ωφειλοταν στο ρουλεμαν του συμπλεκτη, γιατι ο θορυβος αυτος πριν την επισκευη σταματαγε οταν παταγα συμπλεκτη στο ρελαντι. Τωρα βεβαια στο ρελαντι δεν ακουω τιποτα, αλλα εν κινησει ο θορυβος παραμενει. Και ρωτω εγω τωρα:
1) Μηπως εχει κανεις την υποψια του τι μπορει να συμβαινει?
2) Που μπορω να βρω ενα manual το οποιο να εχει σχεδιαγραμμα του σασμαν? (φοραω το δικο του ακομα, το 1.3 εχω)
Και το τελευταιο: μηπως υπαρχει περιπτωση αυτο να συνεχιζεται, μονο και μονο επειδη τα μερη ειναι ακομα αδουλευτα?
Περιμενω καποα απαντηση με την ελπιδα να βρω καποι ακρη. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
|
30-01-08, 17:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Όταν στρίβεις μπας και γίνεται πιο έντονος ο θόρυβος?
|
31-01-08, 01:15
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Οχι Ακη παραμενει ως εχει. Τωρα μου ερχεται η υπονεια οτι ειναι καποιο ρουλεμαν μεσα στο σασμαν, και αυτο προυποθετει λυσιμο ολου του σασμαν. Ο Πασπαλιαρης ζητα 470 ευρω ΕΡΓΑΣΙΑ μονο, ξεχωρα τα ανταλλακτικα. Τι ωραια!!!
|
|
|
|
31-01-08, 12:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlos
Και κάτι που ξέχασα, κουμπώνει μια χαρά πάνω σε μεταγενέστερες Corolla E11,E12 όπως επίσης και σε Avensis τώρα λογικά θα κουμπώνει και στην Carina σου! Κάνε μια ερώτηση στην Toyota ή στον μηχανικό σου, αυτοί θα ξέρουν σίγουρα!
|
Βασικα δεν ειναι αναγκη να βαλεις 6αρι μπορεις να βαλεις και ενα της 4ΑGE απο 16ν ή 20ν. Επειδη "καταλαθος" δοκιμασα σασμαν απο CARINA ειναι υπερβολικα μακρυ. Να φανταστεις οτι το μαμα σασμαν της 4AGE μου βγαζει στην 3η (7800 κοφτη) τελικη 150-55 και το σασμαν της CARINA 170!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Οχι Ακη παραμενει ως εχει. Τωρα μου ερχεται η υπονεια οτι ειναι καποιο ρουλεμαν μεσα στο σασμαν, και αυτο προυποθετει λυσιμο ολου του σασμαν. Ο Πασπαλιαρης ζητα 470 ευρω ΕΡΓΑΣΙΑ μονο, ξεχωρα τα ανταλλακτικα. Τι ωραια!!!
|
καλυτερα να παρεις ενα αλλο, δεν το συζηταμε....
|
31-01-08, 16:26
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Αν μου πουν κανα κοστος τρελο για τα ανταλλακτικα δεν το συζητω θα παω για αλλο. Εδω και περιπου μιαμηση ωρα (15.25 λεει τωρα το ρολοι μου) το αμαξι ειναι για εκ νεου ελεγχο, οποτε σε λιγο θα μαθω τι ειπε η αντιπροσωπεια. Πληροφοριακα τωρα, ποσο παει ενα σασμαν απο G6? Ειναι ευκολο να βρεθει? Αφου μπαινω στο χορο απ' οτι φαινεται...
|
|
|
|
31-01-08, 20:37
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Αν μου πουν κανα κοστος τρελο για τα ανταλλακτικα δεν το συζητω θα παω για αλλο. Εδω και περιπου μιαμηση ωρα (15.25 λεει τωρα το ρολοι μου) το αμαξι ειναι για εκ νεου ελεγχο, οποτε σε λιγο θα μαθω τι ειπε η αντιπροσωπεια. Πληροφοριακα τωρα, ποσο παει ενα σασμαν απο G6? Ειναι ευκολο να βρεθει? Αφου μπαινω στο χορο απ' οτι φαινεται...
|
φιλε μου κ μενα στα 165000 χλμ μου βγαλε προβλημα στο διαφορικο δν το συζηταγε ο μηχανικος μου μονο για αλλο σασμαν λογο αυξιμενου κοστους επισκευης του παλιου.εβαλα απο 20β [κατα λαθος]κ τωρα αφου το ψιλοσυνηθησα ειναι ο.κ. το πηρα 250ε κ 70 τοποθετηση.αν παει ψιλα το δικο σου καλυτερα να πας για αλλο σασμαν.τολη μν ξεχνας οτι εσυ εχεις 7800 κ βγαζεις τοσα πολλα χλμ επειδη το μαμα σασμαν μου ηταν ιδιο με το καρινα με 6300 κ 1600 φορτονε μια χαρα κ δν [εσκαγε] το μοτερ.τωρα για το 1300 ουτε λογος με τιποτα
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17151904 seconds (81,57% PHP - 18,43% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|