Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Εμένα το γράφει μέσα απο το καπώ, σε αυτο το λαμάκι που ειναι κολλημένο στον "καθρεφτη" (πισω απο το μοτερ). Μεσα σε όλους τους κωδικούς, ειναι χτυπημένο και το χρωμα. Το δικο μου ειναι 8P4 αν θυμαμαι καλά. Για κάτι τετοιο ψαχνεις.
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 307
Αντε ρε πανο καλοριζικο,καλοταξιδο και καλο πειραγμα.Οτι πρεπει για να κυκλοφορεις εξω και τα βραδια οταν θα θες να οδηγησεις πραγματικα θα ξεκλειδωνεις απο το κλουβι την 101 και θα βγαινεις εξω με μια πραγματικη corolla!!!
Οσο για τον αριθμο του χρωματος και εμενα το γραφει σε μια πλακετα στον χωρο του μοτερ.
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 0
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
σ ευχαριστω κωστα...
πιστευω πως σε απολαυση οδηγικη δεν θα συγκρινεται με την 101!!!
ε ναι δεν ειναι τριγωνακι για τα καλαντα ακομα η ε12 ενω η 101 με την k sport?αρχησε να το βαζεις αγγελιες να το νοικιασεις τωρα στα καλαντα ρε...κανε τπτ και για μενα...
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 376
Eγω παλι γιατι πιστευω οτι οταν το τελειωσεις το Ε12 θα θες να οδηγας μονο αυτο??
Σοβαρα τωρα Πανο απο το παλιο που ειχα με το που πηγα στο Ε11 δεν θελω να ξαναπιασω τιμονι απο 10ετιας και πανω.Νιωθεις τρομερη ασφαλεια με το καινουργιο.Εγω απορω ακομα πως δεν εχει παρατησει ο Κυριακος το ΚΕ30 (ενταξει ο Κυρ το εχει κειμηλιο αλλος θα το ειχε πεταξει προ πολλου) απο τοτε που πηρε το Leon.Παιδια ειναι το κατι αλλο να οδηγας καινουργιο αμαξι.Και θελω πραγματικα να μου πεις την γνωμη σου οταν το οδηγησεις για καιρο Πανο και ξαναμπεις στο Ε101 να μου πεις την αποψη σου για το δικο σου μετα.
Δύναμη Σεβασμού: 10
Ο Κυριάκος ειναι άλλη κατηγορία. Ειναι νεκρόφιλος...
Ο Μάρμελ από την άλλη, όπως λες και εσυ, θα εκτιμήσει πιο πολύ το καινούριο, αλλά ειναι τετοιο κεφάλι που δεν πρόκειται να το παραδεχτεί ποτέ! . Προβλέπω να βαζει τον 20βάλβιδο στο Ε12...
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
η κατασκευη μου ειναι μοντιφας.(like wastegate) ολα μου τα χρονια ετσι ημουν. αν παω ταξιδι με το Ε12 αν ειναι αθορυβο θα με νυσταζει...
φυσικα και προτιμω την 101 ασυζητητει...
για επιδοσεις αφηστε το καλυτερα...
αμα με το καλο το ετοιμασω θα πρεπει να τα βαλω κοντρα? μα οσο παει τελικη το Ε12, το 101 παει με μιση τεταρτη....
παει 210 το Ε12? σε κατηφορα ισως. η ΤΕΤΑΡΤΗ της 101 εχει δειξει 230 σε ευθεια!!!
κρατωντας την Ε12 για κυριλε εξοδους ειναι μια ευκαιρια να κανω την 101 ακριβως οπως τη θελω.... τουμπανο
δλδ να μην οδηγιεται...!!!!
προς το παρον οι σκεψεις μου για την E12 ειναι οι εξης. κοκκινο φωτισμο μεσα, ζαντολαστιχα 16 η 17 και χαμηλωμα. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.αντε και xenon αντε και κανα φαναρι πισω σαν του billllll αντε και κανα ψιλοσποιλερ. φιμε εχει. αισθητηρες εχει συναγερμο εχει...
μουσικη θα παιζει ομως η θα μου σπασουν τα νευρα?